Новият треньор на Локо (Пд)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри навит да поеме Локо (Пд)
Стоилов сега е безработен и има право да приеме работа, ако му предложат такава. Не знам защо тук се намират хора, които да го обявят за продажник. Най-нормалното нещо е когато си без работа и ти предложат такава да приемеш. Всеки друг би постъпил така. Ако Стоилов стане треньор на Локо Пд ще бъде добре за този отбор. Те направиха добра селекция, имат амбициозен президент и, ако на Стоилов му дадат време и спокойствие да работи резултатите в един момент ще си проличат и ще стане ясно, че помията която се изля върху него е била исфабрикувана от злобата на шепа болни мозъци. Пожелавам успех на Стоилов на новия пост, ако го заеме. Нека жъне успехи с Локо Пд. с изключение на мачовете с Левски разбира се.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
И аз не харесвам Мъри, но това, че се провали с националния отбор не ни дава право да го плюем като хамали !

tzloko написа:И аз не харесвам Мъри, но това, че се провали с националния отбор не ни дава право да го плюем като хамали !
И ПФК Левски последната година и в Литекс
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Мъри и Локомотив Пловдив ли ще учи на правилен футбол?
Пазете се от този където е отишъл всичко е провалил.
За Локомотив Пловив добър треньор българин ще е Стефан Грозданов. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Мое мнение,ама дръжте го далече от Лаута,Мъри.Аз както искам нашия треньор,Велизар Попов да го махнат още утре,ама ако ще го сменят с Мъри...по-добре да си е Велизар.
Само Черно море.
-
- Контакти:
Абе пИчове направете си една роста проста сметка. Напишете успехите и провалите на мъри и ги сравнете - кои са повече и кои по малко или са по равно.Кво ми говорите успехи с левски .Да влезнаха в Шл ,но какъв съперник елиминираха а? Дори това да е без значение колко точки спечелиха там ? В сравнение с отборите дебютанти в следващите и от предните няколко години как се представиха - зле или добре .
Признавам 1/4 финала на Уефа за успех . Нека ако има други накой да ги изброй.
За провала в Литекс какво е оправданието ? Резила с БАТЕ?
Колкото до националния е просто смешно да се хвърля вината основно върху трети и четвърти лица ,да те също имат пръст ,но треньора е основната фигура в национала ,той може да вика който си иска (АКО МУ СТИСКА) и да реши кой къде да играе .Е така като гледате стискало ли му е ?
Плюс всичко това успехите не са единственото важно нещо.Личностните качества (за които, може да се добие известна представа от въпроса по горе ``стиска ли му?`` и също така от НЕоставката след провалените квалификации ) също са нещо много важно ,което би могло да бъде гарант за успехи и правилна работа .
Признавам 1/4 финала на Уефа за успех . Нека ако има други накой да ги изброй.
За провала в Литекс какво е оправданието ? Резила с БАТЕ?
Колкото до националния е просто смешно да се хвърля вината основно върху трети и четвърти лица ,да те също имат пръст ,но треньора е основната фигура в национала ,той може да вика който си иска (АКО МУ СТИСКА) и да реши кой къде да играе .Е така като гледате стискало ли му е ?
Плюс всичко това успехите не са единственото важно нещо.Личностните качества (за които, може да се добие известна представа от въпроса по горе ``стиска ли му?`` и също така от НЕоставката след провалените квалификации ) също са нещо много важно ,което би могло да бъде гарант за успехи и правилна работа .
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Стоилов сега е безработен и има право да приеме работа, ако му предложат такава. Не знам защо тук се намират хора, които да го обявят за продажник. Най-нормалното нещо е когато си без работа и ти предложат такава да приемеш. Всеки друг би постъпил така. Ако Стоилов стане треньор на Локо Пд ще бъде добре за този отбор. Те направиха добра селекция, имат амбициозен президент и, ако на Стоилов му дадат време и спокойствие да работи резултатите в един момент ще си проличат и ще стане ясно, че помията която се изля върху него е била изфабрикувана от злобата на шепа болни мозъци. Пожелавам успех на Стоилов на новия пост, ако го заеме. Нека жъне успехи с Локо Пд. с изключение на мачовете с Левски разбира се.
+1

Последна промяна от Fridtjof Nansen на 25 сеп 2010 17:34, променено общо 1 път.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.
- Пловдив1926
- Контакти:
Е супер, сега Мъри се махна от националния с Лотър Матеус ще станем европейски шампиони, а след няколко години - световни, защото вече го няма да спира национала...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- bigbonusprize
- Контакти:
drughi написа:Дано всичко се развие както трябва и Мъри стане треньор на Локомотив. Виждам, че много наши привърженици не го харесват, но ще им кажа да погледнат реално, а не пристрастно. Мъри е доказан специалист и ще вдъхнови Локомотив за големи успехи. Сигурен съм в това. Но нека изчакаме да видим дали ще е той, защото още не се знае кой ще е новият ни треньор на 100%!
Има още да се доказва, но определено налага собствен стил, който ако се възприеме от целият отбор, ще донесе резултати и красив футбол. И до ден днешен още са ми пред очите славните победи в Уефа. Пожелавам му успех и дано го вземете. Няма да е грешка. Грешка ще е ако не му гласувате пълен вот на доверие...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
Принципно, като че ли Мъри не е за работа на ниво - национални отбори.
Не, че е слаб, че не разбира играта .... просто, явно има нужда да работи по често с играчите на даден отбор, да ги тренира, освен да ги селектира.
В това разбира се, няма нищо срамно и странно !
Има си клубни треньори, дето просто не са за национални селекционери, и обратното - има треньори, дето могат да се справят само с национални гарнитури !
Има и от двата вида, но са изключителна рядкост !
Мога да изброя десетки примери за това което написах по горе, но не за това е темата.
Кой каквото иска да си говори и пише ..... Станимир Стоилов е добър треньор !
Ако му се предоставят нужните условия и спокойствие, както беше при успехите в Левски, мисля, че ще постигне успехи и в друг клуб !
Защи не успя в Ловеч ?
Че, Ловеч ... от кога са футболен град и имат манталитет на победители, че и фенове ? ? ?
Мача с Бате Борисов, Литекс щяха да си го вземат с 4-5 гола разлика, ако имаха зад гърба си фенове като на: Левски, Локо Пд. ЦСКА, Ботев Пд. .... или дори Берое !
То само с добри футболисти и треньори не става !
Нищо лично към ловчанлий, но те си знаят, че е така .... предполагам де !
Така, че според мен, в Локо - Мъри ще има нужните предпоставки да изгради силен тим, със собствен и печеливш стил ...
Не, че е слаб, че не разбира играта .... просто, явно има нужда да работи по често с играчите на даден отбор, да ги тренира, освен да ги селектира.
В това разбира се, няма нищо срамно и странно !
Има си клубни треньори, дето просто не са за национални селекционери, и обратното - има треньори, дето могат да се справят само с национални гарнитури !
Има и от двата вида, но са изключителна рядкост !
Мога да изброя десетки примери за това което написах по горе, но не за това е темата.
Кой каквото иска да си говори и пише ..... Станимир Стоилов е добър треньор !
Ако му се предоставят нужните условия и спокойствие, както беше при успехите в Левски, мисля, че ще постигне успехи и в друг клуб !
Защи не успя в Ловеч ?
Че, Ловеч ... от кога са футболен град и имат манталитет на победители, че и фенове ? ? ?
Мача с Бате Борисов, Литекс щяха да си го вземат с 4-5 гола разлика, ако имаха зад гърба си фенове като на: Левски, Локо Пд. ЦСКА, Ботев Пд. .... или дори Берое !
То само с добри футболисти и треньори не става !
Нищо лично към ловчанлий, но те си знаят, че е така .... предполагам де !
Така, че според мен, в Локо - Мъри ще има нужните предпоставки да изгради силен тим, със собствен и печеливш стил ...

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]