Нов треньор в Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нов треньор в Локомотив Пловдив
А КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ГОШО ВАСИЛЕВ. САЩО ДОКАЗАЛ СЕ ТРЕНИОР. И ТОИ Е СВОБОДЕН.
Г-н. Бонев го каза че проблемът на вашите футболисти е в главите .. след табелката Пловдив това не е Локомотив !
Точно това ви трябва на вас да можете да си промените мисленето при гостуванията а Мъри е точния човек а и колко да не им се вярва на хората който меко казано не обичат Мъри , при него се играе ФУТБОЛ !
Взети всички тези фактори и това че Локото има една от най големите публики ( След левскарската рабира се
) + Коко Динев и могат да обичат и подкрепят отбора си имате шанса да се радвате така както при Едо ....
Точно това ви трябва на вас да можете да си промените мисленето при гостуванията а Мъри е точния човек а и колко да не им се вярва на хората който меко казано не обичат Мъри , при него се играе ФУТБОЛ !
Взети всички тези фактори и това че Локото има една от най големите публики ( След левскарската рабира се

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
Пловдив1926 написа:20набирания, 2006г. така ли говореше за Мъри като вкара Левски в групите? Когато не са му се месили отгоре винаги е показвал, че е кадърен треньор. Разбира от тактика, подрежда играчите добре. Това, че разни нереализирани псевдо-журналисти се бъзикат с "правилния футбол" и го обвиняват с поръчкови статии за неуспеха на целия футбол в България едва ли не, не го прави лош треньор.
Държиш да своето ,

- Пловдив1926
- Контакти:
Kotooshu написа:Г-н. Бонев го каза че проблемът на вашите футболисти е в главите .. след табелката Пловдив това не е Локомотив !
Взети всички тези фактори и това че Локото има една от най големите публики ( След левскарската рабира се) + Коко Динев и могат да обичат и подкрепят отбора си имате шанса да се радвате така както при Едо ....
Точно. Трябва им някой като Мъри да ги строи в две редици и да се стегнат малко... Едо няма как да е треньор. Аз лично не знам дали някога ще се занимава с това и дали този отбор ще е Локомотив. Все пак наказанието му е до февруари така или иначе...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Loko_Maina
- Контакти:
plamen_ol написа:А защо мислите, че Мъри би ви поел?Стефан Грозданов е един от малкото доказани БГ треньори, а и е свободен
Стефан Грозданов има-няма сто години. Не че имам нещо кай знае какво против него но схемите му са изтъркани и ако ще учим играчите на футбол отпреди 30 години то този футбол може да донесе най-много стабилност в средатана класирането.
По-добре да изпаднем в Б група отколкото да си караме среднячески!
всеки си има мнение и накрая решава г-н Динев.
Аз лично съм са Масларя и като изтече на Едо наказанието пак заедно в тандем!!!
Аз лично съм са Масларя и като изтече на Едо наказанието пак заедно в тандем!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
Засега двама са ме впечатлили - Илиян Илиев и Стефан Грозданов. С футболисти средняци, даже Илиян с футболисти от Б група, постигнаха успехи. Грозданов би грандове, а някой с много. Като са добри футболистите и аз мога. А колкото за грозните игри - Мауриньо с Барселона какво направи? Грозна игра, ама влезе в историята.
- Пловдив1926
- Контакти:
kefa написа:Засега двама са ме впечатлили - Илиян Илиев и Стефан Грозданов. С футболисти средняци, даже Илиян с футболисти от Б група, постигнаха успехи. Грозданов би грандове, а някой с много. Като са добри футболистите и аз мога. А колкото за грозните игри - Мауриньо с Барселона какво направи? Грозна игра, ама влезе в историята.
Аз много искам с грозна игра да се класираме за евротурнирите

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- deepblue1963
Г.Василев?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Г.Василев?
За нищо не става...