Аз съм изцяло позиитивно настроени (Матеус)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Аз съм изцяло позиитивно настроени (Матеус)

Мнениеот veni__85 » 23 сеп 2010 17:34

controller написа:Залагам 1 каса бира и 20 кебапа ,че догодина Матеус няма да е треньор на националите . Няма кой и как да ме убеди ,че с тези второразредни ( между другото нямаме и по-добри) играчи ще бием Англия или Швейцария и ще се класирма , НЯМА НАЧИН !

Аз пък залагам 2 ,че ще стане обратното може да не се класираме ,но пак да е трньор при добро преставяне в оставащите мачове...

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 23 сеп 2010 17:40

Лично аз мисля че нямаме никакви шансове за класиране , след загубата от Черна Гора ни е нужна победа като Гост на поне 2 силни отбра , с тая игра е доста трудно !
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 сеп 2010 17:44

8-)

Матеус няма да се провали с България !
Това е моята прогноза и усещане за ситуацията. Грешката на повечето от вас е в това, че търсите някаква логика за представянето на новия треньор и проваления ни нац. отбор ... Футболът обаче е супер нелогична игра !

Не съм фен на Боби Михайлов, още по-малко пък на сегашното БФС. Смятам обаче, че привличането точно на Лотар Матеус беше най-силният им ход, откакто управляват футбола ни ! ;)

Тотално провален треньор, без никакви успехи в треньорското поприще + супер слаб и безличен национален отбор, който е отписан вече от всички в настоящите квалификации, намиращ се на последното място в групата ....
Кой би заложил на такава комбинация ?!? :shock:
Кой би си помислил дори, че отборът на България може да се класира при тази отчайваща комбинация ??? :o

Никой ! ... 8-)

И точно там е уловката и гениалността в решението на Михайлов и БФС !
Всички ни отписват и ни се подиграват ....

Дали накрая обаче няма да съжаляват .... ? ;) :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 23 сеп 2010 17:49

Всеки може да сгреши. Какво сте тръгнали да се подигравате ? :roll:

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 23 сеп 2010 17:57

Този сезон един филм ще завладее кината......една драма...един:

marmi52 написа:8-)

Тотално провален треньор, без никакви успехи в треньорското поприще + супер слаб и безличен национален отбор, който е отписан вече от всички в настоящите квалификации, намиращ се на последното място в групата ....
Кой би заложил на такава комбинация ?!? :shock:
Кой би си помислил дори, че отборът на България може да се класира при тази отчайваща комбинация ??? :o

Никой ! ... 8-)

И точно там е уловката и гениалността в решението на Михайлов и БФС !
Всички ни отписват и ни се подиграват ....

Дали накрая обаче няма да съжаляват .... ? ;) :lol:

20 тенджери с кекс представя......АБЕ МАРМИ.....хахахаха

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 23 сеп 2010 18:12

Щo ми се струва, че на Лотар, шуробаджaнащината не му е чужда.. Суперхитър ход от страна на Боби- Системата остава същата,замазвамe очите на народа с чужденец и си продължаваме по старо му още година.. После нали знаете: пари няма, каквато държавата- такъв и футбола, нова пионка и така..
А бе Боби, Не ти ли ПИСНА да представяш нови треньори, не ти ли писна от пресконференции и извънредни заседания?

Айде спирам дотук да не напиша нещо по-грозно от грозната действителност..
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
vakovski

Мнениеот vakovski » 23 сеп 2010 18:17

veni__85 написа:
controller написа:Залагам 1 каса бира и 20 кебапа ,че догодина Матеус няма да е треньор на националите . Няма кой и как да ме убеди ,че с тези второразредни ( между другото нямаме и по-добри) играчи ще бием Англия или Швейцария и ще се класирма , НЯМА НАЧИН !

Аз пък залагам 2 ,че ще стане обратното може да не се класираме ,но пак да е трньор при добро преставяне в оставащите мачове...

az zalgam 3 kasi 4e Mateus shte se usere :lol: Ve4e e vliazal v dalavera s Perukata

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 23 сеп 2010 18:30

LSFC 1914 написа:Всеки може да сгреши. Какво сте тръгнали да се подигравате ? :roll:

Все пак става въпрос за "професионални" ""журналисти"", които би трябвало да имат поне малко чувство за отговорност ;)
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gCj5cZrQx3A[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 23 сеп 2010 19:27

vakovski написа:
veni__85 написа:

az zalgam 3 kasi 4e Mateus shte se usere :lol: Ve4e e vliazal v dalavera s Perukata

Сигурно ще си най-щастливия човек,ако това стане.Стига с тая злоба ето за това футбола ни е на това положение и Капело да беше селекционер пак щеше да има недоволни и такива "българи" , който да желаят провал на националите.Силен или слаб това ни е отбора и не ни остава друго освен да го подкрепяме....(пиши на кирилица)

Върни се в “Футбол - България”