Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Re: Има ли рецепта за спасение на ЦСКА?

Мнениеот Yanev » 20 сеп 2010 17:25

кристи3 написа:Не съм специалист по футбол, затова със спортно-технически съвети не бих могъл да помогна. Но знам средство, което винаги е помагало и винаги ще помага, докато човечеството съществува някъде на този свят. Това е любовта. Това, което ние като фенове (и което до сега според мен не даваме достатъчно) трябва да направим е да демонстрираме безкористната си, неотменима, безрезервна и вярна подкрепа и любов към отбора. Не към собственици, треньори или ирачи, а към идеята ЦСКА, която ни обединява иначе толкова различни хора. Така, както родител обича и е готов на всичко за своята рожба - независимо дали е умно, глупаво, сакато, грозно, красиво или каквото друго се сетите дете. Така и ние трябва да обичаме своя отбор - играещ красив, грозен, безумен, в А, Б или В група футбол. И да го показваме - защто само да обичаш е половината от отношението - другата половина, не по-малко важната, е да умееш да го изявиш по адекватен начин. Затова, колкото и да падаме и да играем грозно и неатрактивно - всички на стадиона, със семействата си (стига да искат), където да покажем, че ни е грижа, че въпреки слабата игра любовта ни е още по-силна. Естествено, знам, че трябва да има критика и когато нещата не вървят по правилния начин, това да се посочва. Но това не трябва да става за сметка на подкрепата ни към любимия отбор. Същото така знам, че където има любов, там има и щастие и успехи. Затова - нека покажем любовта си като подкрепяме неистово отбора и бъдете сигурни - успехите ще дойдат!

Нека си ги обичаме,пък после ще си ги обичаме във В група и така .. :)
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 20 сеп 2010 17:25

Пичове кефите ме. Всеки знае рецептата за оправяне и всеки главоломно маха от отбора играчи с 4 мача. Мога да кажа, че дори и един от вас да има власт в ЦСКА, ще си мечтаем за сегашното положение. Вие ще въртите по 5-6 треньора на сезон. Че и някои ще оставят Спас Делев в отбора.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 20 сеп 2010 17:26

кристи3 написа:Не съм специалист по футбол, затова със спортно-технически съвети не бих могъл да помогна. Но знам средство, което винаги е помагало и винаги ще помага, докато човечеството съществува някъде на този свят. Това е любовта. Това, което ние като фенове (и което до сега според мен не даваме достатъчно) трябва да направим е да демонстрираме безкористната си, неотменима, безрезервна и вярна подкрепа и любов към отбора. Не към собственици, треньори или ирачи, а към идеята ЦСКА, която ни обединява иначе толкова различни хора. Така, както родител обича и е готов на всичко за своята рожба - независимо дали е умно, глупаво, сакато, грозно, красиво или каквото друго се сетите дете. Така и ние трябва да обичаме своя отбор - играещ красив, грозен, безумен, в А, Б или В група футбол. И да го показваме - защто само да обичаш е половината от отношението - другата половина, не по-малко важната, е да умееш да го изявиш по адекватен начин. Затова, колкото и да падаме и да играем грозно и неатрактивно - всички на стадиона, със семействата си (стига да искат), където да покажем, че ни е грижа, че въпреки слабата игра любовта ни е още по-силна. Естествено, знам, че трябва да има критика и когато нещата не вървят по правилния начин, това да се посочва. Но това не трябва да става за сметка на подкрепата ни към любимия отбор. Същото така знам, че където има любов, там има и щастие и успехи. Затова - нека покажем любовта си като подкрепяме неистово отбора и бъдете сигурни - успехите ще дойдат!

Любовта е сляпа са казали хората. И с право.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 17:41

cska_90 написа:А ти не се ли досещаш,че титаните им е през кура за отбора! :evil:Тях резултати и победи НЕ им трябват!
Кактои да е-СПИРАМ да пиша в тоя форум-защото никой не вдява кво му се говори,или се прави,че не разбира!! :evil: Всеки ного разбира-нищо че е на 200-300 км.оттука и няма ни най-малка идея за какво става въпрос!!!Продалжавайте,самозалъгвайте се..........

Че се вдява, вдява се...дали сме съгласни обаче с това (и се решенито), което пишеш/предлагаш е отделна тема.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 20 сеп 2010 17:41

goalkeeper написа:Обявявате фалит и почвате като Ботев /от която група намерите лиценз :twisted: /

това не може да се случи както и с левски с всички останали отбори в бг да ама точно с тези НЕ
селски вземи си скункса не се сърди

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 сеп 2010 17:45

cska_90 написа:Проблема е само и единствено в ТИТАН!! :evil:

И преди тва в Лупи, и преди тва в Божков, всички президенти са виновни и боклуци, нали? С изключение на годините, в които явно са "честни" и сте шампиони де...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 20 сеп 2010 17:49

ЕМИЛ написа:Спасението е нови собственици.

++
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 17:49

Гуу написа:
cska_90 написа:А ти не се ли досещаш,че титаните им е през кура за отбора! :evil:Тях резултати и победи НЕ им трябват!
Кактои да е-СПИРАМ да пиша в тоя форум-защото никой не вдява кво му се говори,или се прави,че не разбира!! :evil: Всеки ного разбира-нищо че е на 200-300 км.оттука и няма ни най-малка идея за какво става въпрос!!!Продалжавайте,самозалъгвайте се..........

Че се вдява, вдява се...дали сме съгласни обаче с това (и се решенито), което пишеш/предлагаш е отделна тема.

Алтернатива?
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 20 сеп 2010 17:52

cska_90 написа:
Гуу написа:

Алтернатива?

Чакай сега, ти искаш нови собственици, предложи алтернатива на тях ти ?
Казваш, че Димитър Борисов и Иво Иванов трябва да бъдат вън, то тогава кой да дойде, кой ще поеме издръжката на клуба ?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 20 сеп 2010 17:57

Еми те да се махнат-мислиш ли че няма да се намери-а и доколто знам има разговори с различни хора-не съм много вътре за да ти кажа,но все пак!!!А ако трябва вариант Ботев в краен случай-щом те могат-МОЖЕМ и ние!! ;) ЦСКА -тва сме ние феновете-АД не ме интересува-това не е моя ЦСКА!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”