кристи3 написа:Не съм специалист по футбол, затова със спортно-технически съвети не бих могъл да помогна. Но знам средство, което винаги е помагало и винаги ще помага, докато човечеството съществува някъде на този свят. Това е любовта. Това, което ние като фенове (и което до сега според мен не даваме достатъчно) трябва да направим е да демонстрираме безкористната си, неотменима, безрезервна и вярна подкрепа и любов към отбора. Не към собственици, треньори или ирачи, а към идеята ЦСКА, която ни обединява иначе толкова различни хора. Така, както родител обича и е готов на всичко за своята рожба - независимо дали е умно, глупаво, сакато, грозно, красиво или каквото друго се сетите дете. Така и ние трябва да обичаме своя отбор - играещ красив, грозен, безумен, в А, Б или В група футбол. И да го показваме - защто само да обичаш е половината от отношението - другата половина, не по-малко важната, е да умееш да го изявиш по адекватен начин. Затова, колкото и да падаме и да играем грозно и неатрактивно - всички на стадиона, със семействата си (стига да искат), където да покажем, че ни е грижа, че въпреки слабата игра любовта ни е още по-силна. Естествено, знам, че трябва да има критика и когато нещата не вървят по правилния начин, това да се посочва. Но това не трябва да става за сметка на подкрепата ни към любимия отбор. Същото така знам, че където има любов, там има и щастие и успехи. Затова - нека покажем любовта си като подкрепяме неистово отбора и бъдете сигурни - успехите ще дойдат!
Нека си ги обичаме,пък после ще си ги обичаме във В група и така ..