Батков да си жив и здрав ! Истината !!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Батков да си жив и здрав ! Истината !!!
Като видя подобни дълги дитирамби и венцехваления,първо поглеждам автора им.И хоп-изненада ! Платения шут на Гриша Ганчев,Владимир Зарков,пише нещо си...Подминавам написаното с отвращение.И не от текста съм отвратен,може да е истина от началото до края,от от лицемерието и фалша на автора му съм отвратен.От тоя ренегат,само ГА е плюл повече по Клуба ни.Дока Мадурейра и Сандриньо да го изнасилят под Покрития мост,дано !
Има някой верни неща но като цяло е поредния боклук на Зарков.
Какво стана с Борат и Тодор Шматков?Май искахте да продава ?
Да отбора върви, но не благодарение на Батков. Той одавна е абдикирал. Много бързо се забравят някой неща. Каквото можеше за 3-4 години да осере го осра. Добре че в клуба има работещи хора, чийто лаври сега Батков обира. На всички дето сега ръсят похвали да ги попитам къде беше Борат миналата година. Що не ходеше по мачове. Сега е лесно да минеш през центъра на терена и да се биеш в гърдите колко си велик. Да няма скоро време плач пак, като почне да разпродава и да съсипва. Комуниста си остава комунист.
- Al_Abrashev
- Контакти:
Има логика в това...., можеше да сме хегемон и мен също много ме е яд,но нека незабравяме първо,че някои ходиха на сафари тогава и не е май само Батков виновен...., и второ винаги, когато говорим колко е лош и трябва да продава, е добре да имаме едно на ум (Ботев Пловдив и Христолов),защото говорим за България, поне аз така мисля......ЕМИЛ написа:Да си събира крушите и да се омита.Защото ако бе направил селекция и бяхме били Тампере нямаши след това да има Жилина,БАТЭ и Дебрецен.Щяхме да сме тотален хегемон в България и постоянен участник в ШЛ.
Затова:Батков продавай Левски и да те няма.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
- black&white
- Контакти:
от strajeiko на 20 Сеп 2010 06:24
...много бързо си променяте мнението.
Аз като страничен наблюдател не бих могъл да кажа нищо друго, освен това, което колегата е написал. Понеже ходя отвреме навреме и на вашите мачове, много добре си спомням разни плакати, скандирания и т.н. по адрес на, очевидно сега вече, многоуважавания г-н Батков.
Не казвам, че той трябва да си ходи или че Левски в момента не играе добре. Напротив, Левски играе много добре, факт. Но... много бързо си променяте мнението.
А че статията е част от кампания, организирана от близки на Батков журналисти, това е ясно като бял ден.
- infallible
- Контакти:
Той е факторът, той е стълбът, Той е Бай Ганьо
ЕДНА ЛЮБОВ!
- bobby198
- Контакти:
zlostar написа:Да отбора върви, но не благодарение на Батков. Той одавна е абдикирал. Много бързо се забравят някой неща. Каквото можеше за 3-4 години да осере го осра. Добре че в клуба има работещи хора, чийто лаври сега Батков обира. На всички дето сега ръсят похвали да ги попитам къде беше Борат миналата година. Що не ходеше по мачове. Сега е лесно да минеш през центъра на терена и да се биеш в гърдите колко си велик. Да няма скоро време плач пак, като почне да разпродава и да съсипва. Комуниста си остава комунист.
А заради кой върви отбора бе моето момче? Заради теб ли върви,аре стига сте говорили глупости.Ако батков не беше дал пари за селекция вие ли отворковци щях те да дадете,трябва да му благодарите,че докара такива футболисти на герена.Да сега е лесно да се биете във гърдити и да се хвалите на ляво и дясно колко силен е левски,ама май забравихте миналата година какъв срам брахме по стадионите. Текаче тия където пляват батков по-тихичко,че сте смешни вече.

-
- Контакти:
Всеки човек допуска грешки, дори и г-н Батков.
Важното е, че през тази 1 г. вече, като че ли неговите пропуски са много по-малко, а понякога май няма такива, за което му благодаря.

Важното е, че през тази 1 г. вече, като че ли неговите пропуски са много по-малко, а понякога май няма такива, за което му благодаря.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
+1
BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."