"Днес повече българи от колкото Левски и ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: "Днес повече българи от колкото Левски и ЦСКА!
Стигне ли се до европейските клубни турнири винаги първо трябва да сме първо Българи, а после фенове на Левски или ЦСКА или на някой друг отбор, защото там се защитава честа и реномето на българския футбол.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
PFC Litex написа:Не смесвайте клубния футбол с национални интереси.
Няма сила която да ме накара да повярвам, че фен на Левски ще вика за ЦСКА и обратно.
Това са европейски клубни турнири и съвсем нормално е всеки фен да си гледа неговият отбор и да злослови към противниковия.
Явно си много прост и ограничен!
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)
- bluegabrovo
- Контакти:
Аз не съм чувал фен на ЧЕЛСИ са подкрепя Ливърпул или фен на Р.МАДРИД да подкрепя Барса.За това България си е нашата родина и С А М О ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ
PFC Litex написа:Не смесвайте клубния футбол с национални интереси.
Няма сила която да ме накара да повярвам, че фен на Левски ще вика за ЦСКА и обратно.
Това са европейски клубни турнири и съвсем нормално е всеки фен да си гледа неговият отбор и да злослови към противниковия.
не е задължително да ВИКАШ!!! Аз съмЛевскар но довечера искам и чорбата да се представи добре и моя отбор да мачка

Левски Завинаги
- bluegabrovo
- Контакти:
Неподкрепям резаците от Бешикташ но не съм и за цска.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
bako написа:PFC Litex написа:Не смесвайте клубния футбол с национални интереси.
Явно си много прост и ограничен!
Защото...?
Българският футболен фен страда от псевдо-национализъм и нищо повече. Всеки ден се обиждате и плюете по форуми, закривате се един друг и подобни, а днес апели за подкрепа, че видиш ли отборите били от България.
Цяла година форумите се заливат кой бил на последно място миналата година и кой не, а подигравките ви един към друг са нон стоп, но след това другите ограничени и просто

Разбира се, че ще бъдем за българските отбори независимо от клубните си пристрастия !

Успех на сини и на червени !

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
Аз ще се радвам да вдигат коефициента, но и едновременно обичам да ги бият, то това чувство си идва отвътре, не можеш да го спреш.
Естесвено, че успех и на двата отбора. Сядаме в 19,30ч за единия мач, гледаме, подкрепяме мисловно Левски, не викаме против него, ще се ядосваме на някое положение което не са отиграли както трябва, няма да се кефим ако им вкарат гол и накрая като бият, дано да е така, си чакаме нашия спектакъл/ може да ни накъсат, ма ние ще изживеем този мач пълноценно/ и ако бием или измъкнем хикс.... как ще отидем на работа на другия ден.
Това мисля, че ще е философията на хората, които няма да са в Турция или на Герена, а пред ТВ. И мисля, че това е разумното и правилното, а като гледам и коментарите и мнението на повечето хора, пишещи тук. Още веднъж успех.

-
- Контакти:
НАПРЕД БЪЛГАРИ, ДНЕС КЕ КОЛИМ БЕЛГИЙЦИ И ТУРЦИ!
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!