Окончателно без ТВ ефир за "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mordorfan
Контакти:

Re: Окончателно без ТВ ефир за "А" група

Мнениеот mordorfan » 16 сеп 2010 10:26

Parmalat написа:Точно преди 2 дена в интервю за 7 дни спорт от РингБГ казаха че ще дават А група до изтичане на договора даже вчера пуснах тема!Ето ви линк към въпросното интервю :arrow: gong/viewtopic.php?f=34&t=59825 Стига вече глупости!Авторът на темата къде ти е линка за новината или само си се регнал да напишеш тази "новина" :?:

Братле, и аз се смях точно поради тази причина... даже имах вестника с интервюто в мен и го размахах пред въпросният служител на телевизията...
лошо, че новината идва и от вътре, а колкото до автора на темата, не знам! Може да си пие уискито в компанията на Боби :)
Мен ме е яд, че плащам на кабеларката като луд, а от догодина само Английското ще мога да го гледам на плазмата, която също се купи за гледане на мачове! Голяма идиотщина и ще ги храня тия, докато не ги отнесат като куцо пиле домат :mrgreen:

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 16 сеп 2010 10:28

ЕМИЛ написа:
b0b1 написа:Дано да е истина, стига сте седяли пред този сектор Т.Вище, че без публика на стадионите не е същото.Сърбите и гърците си пълнят стадионите и там става атмосфера, а тук я дойдат 15 000 на дерби, я не.

а хората от Бургас и Варна как ще гледат мачовете?

Да си гледат местните тимове, така няма да има проблеми.

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 16 сеп 2010 10:30

Ама много сте наивни някой напише нещо във форума и вие веднага му вярвате.Някаде да сте видяли доказателство на думите на човек който днес се е регистрирал.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 сеп 2010 10:30

Стринката на вуйната на чичото на дядо ми каза, че Боби Михайлов разговарял с президента на жената братовчедка му, че лелята на свакото на брат му си купила правата на мачовете и дядо ми е бил там и е чул всичко това.

Пълно малоумие е, че се връзвате на всичко що ви кажат. Също, когато комсумолски доносник Куритаров казал, че телевизийката, в която работи ще излъчва срещите на ЦСКА и ПФК Левски от групите на Лига Европа и всички пак се втурнахте като циганче на вафла.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 16 сеп 2010 10:31

ЕМИЛ написа:
b0b1 написа:Дано да е истина, стига сте седяли пред този сектор Т.Вище, че без публика на стадионите не е същото.Сърбите и гърците си пълнят стадионите и там става атмосфера, а тук я дойдат 15 000 на дерби, я не.

Кво ми пука, да се оправят както могат! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 16 сеп 2010 10:32

b0b1 написа:
ЕМИЛ написа:

Ама те са също фенове на ЦСКА и Левски, не по-малко от теб...или викаш карай, да си гледат местните отбори, такива цесекари/лесвкари не ни трябват.

Потребителски аватар
Botev_Vratza
Контакти:

Мнениеот Botev_Vratza » 16 сеп 2010 10:33

b0b1 написа:
ЕМИЛ написа:

Абе, баце, много умно. Е па как ще си ходя аз до майната си всяка седмица да ги гледам, ами работа, ами пари. Ще отида до близките места, ама цялата българия ли ще я мина за ги зяпам мойте

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 сеп 2010 10:33

Cesc Fabregas написа:
ЕМИЛ написа:

Кво ми пука, да се оправят както могат! :roll:

Марти ,кога ще пораснеш?

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 16 сеп 2010 10:34

да си хваща БФсенцето под ръка и да заминава за Пакистан. Защо висшестоящите хора в България си мислят че могат да правят това което са сънували предната вечер. От сума години насам чак вече не ги броя всичко се превърна във АБСУРД и НАГЛОСТ, хората във белите страни за 5 евро цента скачат на стачки а ние като ..... да не казвам какво все си траем. Какво да гледат хората от малките селца, какво да гледат тези които са възпрепятствани поради служебни ангажименти. Връщаме се много преди 89 година, когато се даваха само дербитата а останалите мачове по Хоризонт.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 16 сеп 2010 10:36

pomiqrat написа:Стринката на вуйната на чичото на дядо ми каза, че Боби Михайлов разговарял с президента на жената братовчедка му, че лелята на свакото на брат му си купила правата на мачовете и дядо ми е бил там и е чул всичко това.

Пълно малоумие е, че се връзвате на всичко що ви кажат. Също, когато комсумолски доносник Куритаров казал, че телевизийката, в която работи ще излъчва срещите на ЦСКА и ПФК Левски от групите на Лига Европа и всички пак се втурнахте като циганче на вафла.

+1111111111111

мани другото ами и продължават да ги мислят каде щели да гледат мачовете??
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - България”