ХАХХА Бербатов къде отиде замина хах

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

neoje
Контакти:

Re: ХАХХА Бербатов къде отиде замина хах

Мнениеот neoje » 19 ное 2008 19:40

IvoDivo написа:
neoje написа:Вие говедата сте толкова жалки че не можете да видите КАК БЕРБАТОВ(който единствен се стара до 30-та минута.) БЕ РИТНАТ И СЕ КОНТУЗИ МАЛУМНИЦИ

ох извинявай, барби са го ритнали, заболяло го е малко и се е разплакал и си е казал "аз си тръгвам че няма да мога да играя за Манчестър в събота"... Майна аз съм виждал играчи които ги боли до такава степен че да не могат да ходят по терена но остават на терена докато е направена смяната !!! като те боли , искаш смяна и треньора решава, а не си хващаш парцалите и си тръгваш.

Барби завинаги вън от националния !!!

Само ще кажа:С-м-е-ш-е-н с-и!(надявам се да си ме разбрал ИНТЕЛИГЕНТЕН млад ********....!
YNWA!

di4o
Контакти:

Re: ХАХХА Бербатов къде отиде замина хах

Мнениеот di4o » 19 ное 2008 19:43

IvoDivo написа:
neoje написа:Вие говедата сте толкова жалки че не можете да видите КАК БЕРБАТОВ(който единствен се стара до 30-та минута.) БЕ РИТНАТ И СЕ КОНТУЗИ МАЛУМНИЦИ

ох извинявай, барби са го ритнали, заболяло го е малко и се е разплакал и си е казал "аз си тръгвам че няма да мога да играя за Манчестър в събота"... Майна аз съм виждал играчи които ги боли до такава степен че да не могат да ходят по терена но остават на терена докато е направена смяната !!! като те боли , искаш смяна и треньора решава, а не си хващаш парцалите и си тръгваш.

Барби завинаги вън от националния !!!

И кой ще докараш на негово място ? Не виждаш ли ,че хората бойкот правят на П.Марков :lol:
Толкова слаб отбора не съм го виждал от това 6:1 срещу Испания .
Няма кой да изнесе топката , защитата прави елементарни грешки.Вратаря няма никаква стабилност . Какво да си говорим за атаката,кат не стига топката до там . Едно статично положение - гол ! Това е...
А резултата вече е 5:1 /не ме учудва това/. Пламен Марков е мъж и ще си подаде оставката .Въпроса е кой ще дойде на негово място...
Айде със здраве !
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Върни се в “Футбол - България”