Данийл Ратников

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Данийл Ратников

Мнениеот smallmouse » 10 сеп 2010 19:31

ЧерноМореВарна написа:Кое е самата истина, че не е симпатичен на треньора? Кое не му харесва лицето, или задника?
Във всяка тема ми се набива мнението ти, че не бил симпатичен. Мислиш, че Велизар не забелязва добрите игри на този и онзи при юношите? За това ти казвам - спри да сееш глупости. Или поне кажи, че е лично твое мнение, не да ме убеждаваш, че е самата истина.
Ратников е изключителен талант и ще бъда много щастлив да го видя титуляр при мъжете. Но за съжаление, слуховете за проблемите му се оказаха верни, а и по-лошо - изглежда се задълбочават.

Знам ,защото го познавам,както и други футболисти.Така ,че личното ми мниение се основава на обективни факти.Слуховете за проблемите му са абсолютна измислица.Ти спри да пишеш глупости.
Последна промяна от smallmouse на 11 сеп 2010 09:52, променено общо 1 път.

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 10 сеп 2010 19:52

krux написа:+1 глас за Ратников, и изобщо Малоумна работа... къде са журналистите в случая да попитат В.П. защо не го пуска?

Какво обяснение ще даде ми е много чудно

Аз дочух ,че се е сдърпал със В.П ;) но колко е вярно сещате се с Локо Танко защо не игра ,защото пак нещо са скарали и кат видя трагичния домакинов пак върна Дяков.Дано промени мнението си за ратника и да земи да го пуска мисля ,че ще е от полза

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 10 сеп 2010 20:17

Шанса на В.П. беше мача с Видима, но отново го пропиля... този път завинаги

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 сеп 2010 12:44

ВЕЛИЗАР остави във Варна любимец на феновете!
varna-sport.com 11.09.2010 11:44
Любимецът на феновете на "Черно море" - Даниил Ратников бе оставен във Варна. Треньорът Велизар Попов не го включи в разширения състав за днешното гостуване в Севлиево. В групата от 19 играчи не попаднаха и Николай Домакинов и
Румен Николов. За Марко Тиаго още от 3 дни се знае, че е аут заради разтежение. Бразилецът ще поднови тренировки от понеделник.
В състава обаче е новото попълнение Мирослав Будинов, който бе картотекиран в БФС. Дончо Атанасов, който се контузи на една от последните тренировки замина с отбора. Състоянието на лявото крило ще се преценява непосредствено преди срещата.
В състава не бяха включени още младите Янчо Андреев, Владко Костадинов, Илиян Капитанов и Камен Трифонов.
Снощи варненци спаха във Велико Търново, а днес ще се придвижат до Севлиево. Преди тръгването Станислав Стоянов почерпи съотборниците си за 34-и рожден ден.

Снимка http://www.varna-sport.com
Велизар Попов виси със страшна сила преди мача в Севлиево.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 11 сеп 2010 14:20

smallmouse написа: Знам ,защото го познавам,както и други футболисти.Така ,че личното ми мниение се основава на обективни факти.Слуховете за проблемите му са абсолютна измислица.Ти спри да пишеш глупости.

Ти го познаваш, а той познава ли те? :lol: :lol: :lol:
Не ми се водят подобни диалози. Времето ще покаже.

ChernoMore написа:http://www.youtube.com/watch?v=zas5i1bfAFQ&feature=player_embedded
АЗ ЛИЧНО НЯМАМ ДУМИ ....
Голът е уникален наистина!

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Мнениеот Ros3n4o » 02 окт 2010 04:10

А защо Велизар продължава да не взема в групата Ратников :?

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 02 окт 2010 10:26

Явно има някаква причина, не смятате ли?
Докато не се излезе с ОФИЦИАЛНА информация от РЪКОВОДСТВОТО ще може да се кара само на слухове и догадки.
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 02 окт 2010 11:01

То ще му изтече договора дотогава....

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 окт 2010 11:16

Къде изчезна Ратников? Дори и при младежите не се появява.Някой виждал ли го е? - ако,трябва да се обяви за общонационално издирване :?

Върни се в “Черно море”