Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кои играчи трябва да бъдат повикани в националния ?
Благо,Велизар,Делев,Вальо Илиев,Ники Димитров.Съгласен съм за тях .. Няма лошо да се пробват,от опит глава не боли
Това е чувството,което в нас гори ..

ей ква сме пародия 

Ето ви моя примерен състав без пристрастия го казвам..
Вратар-Владо Стоянов -трябва да му се даде шанс
Защита-Манолев,Иво Иванов,Милиев,Миланов - нека се даде шанс на централните бранители на Левски все пак не са стари а и имат мачове заедно зад гърба си може да стане нещо другите да са сегашните
Халфове-Стилян задължително с Янков или Гаджев или Пелето (който не ме радва въобще)
Крилата- Марто и Благо или Нека пробват някой от Делев и Иван Стоянов и Ники Димитров да му се даде шанс поне някой да влиза като резервно крило защото там сме доста зле Пеев също за 20 минути върши работа това се видя днес срещу Черна Гора в началото на мача
Нападатели- Задължително да се даде шанс на Мицански поне да видим става ли за нещо а зад него Попов или Домовчийски просто играта на Рангелов и на Божинов въобще неми харесва
Вратар-Владо Стоянов -трябва да му се даде шанс
Защита-Манолев,Иво Иванов,Милиев,Миланов - нека се даде шанс на централните бранители на Левски все пак не са стари а и имат мачове заедно зад гърба си може да стане нещо другите да са сегашните
Халфове-Стилян задължително с Янков или Гаджев или Пелето (който не ме радва въобще)
Крилата- Марто и Благо или Нека пробват някой от Делев и Иван Стоянов и Ники Димитров да му се даде шанс поне някой да влиза като резервно крило защото там сме доста зле Пеев също за 20 минути върши работа това се видя днес срещу Черна Гора в началото на мача
Нападатели- Задължително да се даде шанс на Мицански поне да видим става ли за нещо а зад него Попов или Домовчийски просто играта на Рангелов и на Божинов въобще неми харесва
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
ОБИЧАМ ЧЕРНО МОРЕ
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
какво ли стана с предния ми профил - ticha.ultras
Данчо Тодоров и Тодор Янчев също биха били полезни, може да не са най-кадърните играчи но винаги дават максималното от себе си. Но си мисля, че трябва да има поне един "таран" на терена защото се видя, че нашите дребни нападателчета нищо не съумяват да направят. В момента в групата такъв беше само Камбуров. Други варианти са Макриев и Тодор Колев.
shumnaliq написа:kireto2 написа:Няма играчи, това е истината! От къде да дойдат? От смешното ни първенство ли, или от младежката гарнитура дето я бият като тъпан навсякъде? Или от чуждите първенства където нашите сънародници са резерви във второразрядни отбори? Ние имахме само един играч (Бербатов) другото е пълнеж! Това е като в киното, има актьори има и статисти, от нашите "школи" излизат статисти!
Кво искаш да кажеж ? Че Черна гора имат по-добри футболисти от нас ? Миналите квалификации ги бихме 4:1 сега падаме ...
Ми то трябва и характер! А наще, не стига че паднаха, ми даже и ревали в съблекалнята!

Последна промяна от kireto2 на 08 сеп 2010 00:45, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
kireto2 написа:Няма играчи, това е истината! От къде да дойдат? От смешното ни първенство ли, или от младежката гарнитура дето я бият като тъпан навсякъде? Или от чуждите първенства където нашите сънародници са резерви във второразрядни отбори? Ние имахме само един играч (Бербатов) другото е пълнеж! Това е като в киното, има актьори има и статисти, от нашите "школи" излизат статисти!
+1
През националния ни мина половината А група и всички легионери.....резултат нулев

Ако още един напише че Хичо става за национално крило, че даже и привърженици на ЦСКА да го пишат...
Стига бе хора! Не сте ли го гледали мама му стара?! Ако ставаше за национал чичо Арсен щеше да си го вземе при него!
Стига бе хора! Не сте ли го гледали мама му стара?! Ако ставаше за национал чичо Арсен щеше да си го вземе при него!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

b0sko* написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=156035
нищо нали поне имаме бъдеще...
Това е големият проблем!
-
- Контакти:
athom написа:Ако още един напише че Хичо става за национално крило, че даже и привърженици на ЦСКА да го пишат...
И аз се питам какво толкова му харесват на това куцо пони. Левскар съм от глава до пети, винаги съм бил, но "играч" като тоя, никога не бих го подкрепил...