Обръщение към футболните хулигани, които вредят на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Молба към феновете

Мнениеот Jeff Ament » 06 сеп 2010 20:46

Има и друг момент.Отбора отбелязва гол и феновете тръгват надолу срещу оградата и тя претърпява поражения....За мен това не е умишлено.Нашите привърженици са буйни. ;) Гамени са тия които хвърлят камъни и бомби по хората./идиотско е/
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 06 сеп 2010 20:52

Бях на мача и въпросния инцидент стана пред мен.Този който нахлу,не беше на 15 години!Да не говорим,че за тази простотия имаше и други предпоставки-ниската ограда и приятелското отношение на полицията.Ако мача беше в Пловдив никога нямаше да се случи това...
ИзображениеИзображение

nikulas
Контакти:

Мнениеот nikulas » 06 сеп 2010 20:52

въобще не е в това проблема.как за 3 мача в плодвив няма паднало перце на терена,нахлуване и т.н.срещу чирпан дори част от полицията дойде на трибуните да гледа мача.как става така при 7-8000 публика,а при 2000 в димитровград има.ами домакините да си носят кръста за охраната.при нас има огромно подобрение на поведението.единствения проблем е,че трябва да се спазва златното правило което се следва по цял свят-пие е се след мач,а не преди мач или на полувремето
Изображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 06 сеп 2010 20:52

Според мен тарторите ни са изключително безотговорни и те са причината за това. Моето уважение към всички, но на мача в Димитровград Бакала и неговата компания бяха МЪРТВО ПИЯНИ ... това си е тяхна работа - нека да пият, не е моя работа, но според мен трябва да има една групичка от хора, която да НАЛАГА КОНТРОЛ ВЪРХУ индивидите, които биха навредили на клуба като цяло! Евала правя единствено на Крум и на Челото, че винаги са позитивно настроени и мислят трезво! Крум прави каквото може в гостуванията, виждал съм го дори да удря малки, които са хвърляли бомби и предмети по терена - това е начина! Нека от агитката да се организират и да има 3-4 човека, които да отговарят за нормалното провеждане на мач! Нека да си подкрепяме отбора и да не бъдем вандали! Трибуната не е място, на което да избиеш комплекси и да се правиш на голям мъж! А дано малко от фен клуба се жегнат и направят нещо по въпроса!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

liool
Контакти:

Мнениеот liool » 06 сеп 2010 20:57

Един град-един отбор написа:Според мен тарторите ни са изключително безотговорни и те са причината за това. Моето уважение към всички, но на мача в Димитровград Бакала и неговата компания бяха МЪРТВО ПИЯНИ ... това си е тяхна работа - нека да пият, не е моя работа, но според мен трябва да има една групичка от хора, която да НАЛАГА КОНТРОЛ ВЪРХУ индивидите, които биха навредили на клуба като цяло! Евала правя единствено на Крум и на Челото, че винаги са позитивно настроени и мислят трезво! Крум прави каквото може в гостуванията, виждал съм го дори да удря малки, които са хвърляли бомби и предмети по терена - това е начина! Нека от агитката да се организират и да има 3-4 човека, които да отговарят за нормалното провеждане на мач! Нека да си подкрепяме отбора и да не бъдем вандали! Трибуната не е място, на което да избиеш комплекси и да се правиш на голям мъж! А дано малко от фен клуба се жегнат и направят нещо по въпроса!

А според мен май не е коректно да споемнаваш имена кой пиян и залян ако има нещо им го кажи на тях а не тук.Мисля че не е тук мястото

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 сеп 2010 21:01

shamana1912 написа:Бях на мача и въпросния инцидент стана пред мен.Този който нахлу,не беше на 15 години!Да не говорим,че за тази простотия имаше и други предпоставки-ниската ограда и приятелското отношение на полицията.Ако мача беше в Пловдив никога нямаше да се случи това...

Ниската ограда, приятелското отношение на полицията и прочие са факторите спомагащи да се слчуи инцидент. Не търси в тягх причната!! Това е съвсем друго. Кажи ми защо този фен нахлу? Защото оградата е ниска ли? Не естествено.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 06 сеп 2010 21:05

rump_shaker написа:
shamana1912 написа:Бях на мача и въпросния инцидент стана пред мен.Този който нахлу,не беше на 15 години!Да не говорим,че за тази простотия имаше и други предпоставки-ниската ограда и приятелското отношение на полицията.Ако мача беше в Пловдив никога нямаше да се случи това...

Ниската ограда, приятелското отношение на полицията и прочие са факторите спомагащи да се слчуи инцидент. Не търси в тягх причната!! Това е съвсем друго. Кажи ми защо този фен нахлу? Защото оградата е ниска ли? Не естествено.

Оградата беше ниска ЗА ВСИЧКИ ... защо само той нахлу ... точно в това е въпроса :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 06 сеп 2010 21:09

Защо намесвате "16 годишните" ? Тях ли заключват през този сезон. Когато Локото наритаха мангалите на Бесика, 16 годишни ли го направиха ? Сега при изцепките с Ботев, 16 годишни ли прибраха куките ? Лично мое наблюдение е, че моите набори тъй като и аз съм едва на 18, и тези, които са по-малки от нас, единствено говорят, но не действат.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 06 сеп 2010 21:15

ауе ръмп стига щуротии ве майна . кво се правите на света вода . айде моля те ,все едно не идваш на мачове .... нищо кой знае кво не е станало .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Ботев”