Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
n_man95
Контакти:

Re: Кривия или Тасевски да е титуляр ?

Мнениеот n_man95 » 04 сеп 2010 23:59

Дарко титуляр, Кривия резерва /златна/.[/quote]
"златна"-точната дума :P
- Ало, това офиса на ЦСКА ли е?
- Да, кажете...
- Искам да стана треньор на отбора!
- Вие луд ли сте?
- Да! Други изисквания ?...

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 05 сеп 2010 00:41

Аз с малко по обосновано мнение: стилът на двамта играчи е различен макар да играят на един и същ пост. На тасевски му се отдава малко повече тичането(най- вече заради годините) и извеждащите пасове с едно докосване...
Сашо си е класа за Бълария... проблем са обаче годините му.... няма да издържи цели 90 минути. ОТ друга страна стилът му на игра дава повече увереност когато трябва да се гради постепенна атака и не се търси таква острота... той може да залепи далечен пас на крака(главата) на съотборник но предпочита да задържи, финтира и тогава да отиграе положението .. има повече хъс в него(като във всичките ни играчи от негово време). И все пак аз мисля, че е логично Тасевски да е титуляр, а Сашо да влиза около 65-тата мин при евентуален неудобен резултат или за да разтъпче при решен мач.... разбирасе може да се използва в някой по труден инфарктен и стресиращ мач в началото(например първото полувреме) с цел мача да започне с повече спокойствие и самочувствие и да избегнем стресиран, плах и припрян старт. Често обаче последната работа я свърша рутината на Йовов, когато е на терена. Та ако го обобщавам в проценти : 80% от времето Тасевски заради годините и доброто взаимодействие с останалите и 20% на Сашо заради годините(той сам казва тук съм да помогна на Левски... той няма на къде да се развива)...
П.П. : А например един Аджов от юношите също може да намира място (аз харесвах и балджийски), когато водим с 3:0 например.....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 сеп 2010 01:23

В мачовете от първенството няма голямо значение кой ще играе, но за ЛЕ задължително Тасевски трябва да е титуляр.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 сеп 2010 01:47

Хайде и едно мнение за Огнянов. Това момче има прекрасен пас. Трябва или да го пускат, или да го продават, за да не се загуби таланта му.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 сеп 2010 06:39

Моя поткрепа към Кривия на този етап .Просто за момента е в подобра форма.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 сеп 2010 07:33

Аз уважавам безкрайно и двамата.
Мисля, че и Дарко и Кривия имат място в титулярния състав.

Проблемът е, че май Дарко няма мотивация да се раздава.
Или просто има мотивация да НЕ се раздава.
Дошло е време за трансфери и той е усетил, че му готвят я некой Касъмпаша, я некой Гезиантепспор, и не иска да излиза извън България. Затова и прави циркове.
Разбирам го. Обаче ако е верно това, то номерът му е много тъп, защото в крайна сметка ще си понижи здраво цената и наистина ще финишира някъде в гореизброените футболни грандове.

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 05 сеп 2010 08:41

Дарко за мачовете в лига европа и по завързаните в България,Кривия в останалите.Сашо е перфектен футболист но как не беше с 5 години по млад.Трудно му е да изкара 60 минути на това темпо

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 05 сеп 2010 09:59

В зависимост от противника.

При затврил се противник (75% от мачовете в БГ), Александров е по-удачния вариант.
Ако ще се играе бърз футбол на контраатаки с по едно докосване - Тасевски.

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 05 сеп 2010 10:17

Снощи Кривиа почти сам е бил Монтана с гол и две асистенции...мисля, че трябва да му бъде даден шанс в някой по-възлов мач, той го заслужава ;)

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 05 сеп 2010 11:50

vesodoc написа:Аз уважавам безкрайно и двамата.
Мисля, че и Дарко и Кривия имат място в титулярния състав.

Проблемът е, че май Дарко няма мотивация да се раздава.
Или просто има мотивация да НЕ се раздава.
Дошло е време за трансфери и той е усетил, че му готвят я некой Касъмпаша, я некой Гезиантепспор, и не иска да излиза извън България. Затова и прави циркове.
Разбирам го. Обаче ако е верно това, то номерът му е много тъп, защото в крайна сметка ще си понижи здраво цената и наистина ще финишира някъде в гореизброените футболни грандове.

Мисля че много се заблуждаваш, че играчите биха предпочели България пред Турция.... парите са по- добри нивото е по- добро...наблюдават ги много по- големи клубове...
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Върни се в “Левски”