"Къде са те ,къде е той"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: "Къде са те ,къде е той"

Мнениеот Синьо сърце » 01 сеп 2010 17:52

Бе аз съм съгласен с автора и се радвам,че изброените не са в Левски,а кой, защо и как е отказал,въобще не ме интересува!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 01 сеп 2010 17:55

пелинат написа:Не знам защо толкова възхваляте коментара на синия фен Стефанов.Като ,че ли нямаш право да отказваш на Левски и трябва да си щастлив,че Гонзо е благоволил да те покани.Всеки футболист има право на собствен избор и не е извършил престъпление,че условията които са му предложили от синия клуб не са му харесали.Истината е че българските футболисти предпочитат посредствени клубове в чужбина,отколкото българската футболна действителност.Пресен пример е днешния трансфер на Ивелин Попов.

Да ме , ама понеже се правят на велики сега единия ще стои без клуб (Бандаловски) , другия ще рита за здраве в Китай , третия догодина ще играе във "Б" група на Румъния и четвъртия ще рита в Перник - Левски ще играе срещу Спортинг , Лил и Гент - кой е по-прецакан ?

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 01 сеп 2010 17:59

пелинат написа:Не знам защо толкова възхваляте коментара на синия фен Стефанов.Като ,че ли нямаш право да отказваш на Левски и трябва да си щастлив,че Гонзо е благоволил да те покани.Всеки футболист има право на собствен избор и не е извършил престъпление,че условията които са му предложили от синия клуб не са му харесали.Истината е че българските футболисти предпочитат посредствени клубове в чужбина,отколкото българската футболна действителност.Пресен пример е днешния трансфер на Ивелин Попов.

Прав си, че всеки има право сам да си избира пътя в живота. Точно затова автора, както и аз и другите писали в темата се радваме , че изброените Български футболисти не избраха Левски ;)

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 01 сеп 2010 18:05

Къде е Левски, къде са те? Старите хора отдавна са го казали: „Всяко зло е за добро”. От друга гледна точка е баш обратното. "

Абсолютно !

п.п. Малко ме е яд за Тъча ;)
Искаше ми се да го видя този палячо как вика на Герена ... Бий чорбата по главата , бий , бий , бий ;)

Потребителски аватар
BERBOPEDRO

Мнениеот BERBOPEDRO » 01 сеп 2010 18:35

много добре казано,не ни трябват дъртаци и флегматици като камбуров ,нито пък някакви си самонабедени звезди като останалите които се помислиха за велики и взеха да се пазарят за това да играят в ЛЕВСКИ.ТОВА нее пазар,това е отборът на народа
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 сеп 2010 19:10

И в кой "посредствен" клуб в чужбина играе Бандаловски?Или,може би,Тъча?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 сеп 2010 20:40

Много точна статия. Същата съдба чака Макриев, Кавдански и Ивелин Попов. За последния възмездието вече започна: вместо Блекбърн- Блек к*р (ама рязан). Да му е сладко.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 01 сеп 2010 20:59

Авторе, шестица.
Всеки е където трябва и може. Цяр няма, нали знаеш за какво/кое. По един или друг начин и с късмета си, доколкото го има, е сполучил с/у Левски. Това непременно не го прави Стоичков в Барселона. Откровено не съжелявам за никого от изброените. Левски ще го има, тях няма да ги помним догодина.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 01 сеп 2010 21:18

тази статийка трябваше да се сложи в часта на Левски и само там да си я четат!
невярвам на някой друг да му хареса тая силно-синя статия!
видно е че автора добре е овладял политическата пропаганда по време на комунизма и сега го използва по успешен начин в спортната област!
Томето със сигурност си е разпечатал статията и си я е сложил на нощното шкафче!
да не би левскарите да ги е хванало яд, че вече никой неиска да идва на безценица в техния отбор и да играе за без пари?!?! че пускат такава статия гласяща с огромен шрифт: АКО НЕ СИ С МЕН ЩЕ СИ В ТРЕТА ГЛУХА! жалка работа!
а е и много смешно да гледаш създалата се ситуация, как първо каниш някой, той ти отказва и в последствие ти злорадстваш че и без това не си го канил истински!
това, което би подхождало на професионален спортен сайт да публикува, е защо аджеба след като в момента Левски си е във вихъра си, тея играчи са отказали да играят в клуба? Защо искат в Перник или в провинциален Китай, а не в европейския Левски!?!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”