ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Daniel Levski
- Контакти:
Re: ЦСКА-Литекс
Караджов написа:2-ri za 3тикласмоят брат и татко ми саот ЦСКА
А на колко години си - сигурно нямаш 18 - все пак си от цска нормално е да достигнеш 2-ри клас до 17 години. Иначе 2 на 0 за Литекс - цска има да връща от миналият шампионат.
- blue avalanche
- Контакти:
Нито един от двата отбора може предварително да бъде сигурен в победата-1Х2!Всичко останало е-взимаме мечтите за реалност!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- TPAKTOP
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа::shock: Почти всички мнения в темата не са на наши фенове ??? Всички модератори в Цска сте смешни, оставяте да ни подиграват тука в нашия форум, жалко. Вземете некви действия най-после. Мен ме интересува какво мислят феновете на Цска за тоя мач а не калъфките кво мислят. Иначе протоколен мач за Цска 4-0 напук на телетата.

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Надявам се да победим Литекс! За първи път отбора ще е почти пълен. Няма да е лесно, но и миналото първенство Тошко ги удари в 86 минута. Хубавото е, че биеме ли Литекс ще тръгнем нагоре с повишено самочувствие, което ни трябва много за мача с Бешикташ.
- BLUE CHAMPIONS
Zavinagisin написа:1:1 труден мач.Ако сега се издъните титлата става мираж,пролелтта гостувания във Варна,Бургас,Ловеч,Герена,Локомотив Пл ,
И според мен е x , а този последния някой нов Плевенски отбор ли е колега??? щото аз не съм го чувал

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- TPAKTOP
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:Zavinagisin написа:1:1 труден мач.Ако сега се издъните титлата става мираж,пролелтта гостувания във Варна,Бургас,Ловеч,Герена,Локомотив Пл ,
И според мен е x , а този последния някой нов Плевенски отбор ли е колега??? щото аз не съм го чувал
Не е отбор а град!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Бием с 2:1 в труден мач
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.