За пожеланията за успех в групите

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Re: За пожеланията за успех в групите

Мнениеот lucio » 30 авг 2010 13:52

peterx написа:Като се замисля първо съм БЪЛГАРИН, така че ще се радвам и ЦСКА да успеят.
П.П. Най-лудата ми мечта е финал на ШЛ Левски-ЦСКА :lol:

T.e. да станем Европейски шампион :).
По темата. . . . . винаги се опитвам да съм за тях в международните мачове, но не винаги ми се получава :)

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 31 авг 2010 02:26

necessarypain написа:Всъщност .. много съм раздвоен.
Да пожелая успех на ЦСКА, или да им пожелая крах?

Защо?

хм..

1. Пожелавам им успех, да кажем. Да кажем, че те успеят да направят нещо...но после.. няма затваряне на устата, много нерви, много псуване и .. въобще тровене на нервите и съжаление, че съм им пожелал успех.

2. От друга страна .. вдига се коефициент на България, въпреки, че ... дали сме 250ти, или 230ти .. не виждам разлика.

В крайна сметка аз ги оставям на произвола на съдбата.
Не ми пука за тях - и така е най-добре!!!

+1
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 31 авг 2010 09:59

Никога не съм бил за ЦСКА в какъвто и да е мач и никога няма да бъда па камо ли да им пожелавам успех .... между впрочем и не искам а и не очаквам червените ни сестрички да стискат палци за Левски .
Когато ни отупаха БАТЕ и Жилина ... какво трябваше да се случва с червените ни сестрички ?
Да ронят крокодилски сълзи в "Г" сектор ли .... глупости , напълно си заслужихме подигравките .. това е част от играта ;)
В последно време се изкривиха нещата и се почна да се говорят някакви клиширани глупости ..... Който не е за българските отбори не бил Българин ... и тем подобни глупости !
Вижте , България или Нац.отбор е друго нещо там пристрастия за мен няма нито онзи бил от Левски онзи от ЦСКА няма такова нещо .... България над всичко и най вече там за мен няма клубни пристрастия !
За десетки примери се сещам в другите " БЕЛИТЕ " държави и сигурно и там не са Англичани , Италианци или Испанци ?
Искренно съм се радвал на ловешките селяни през годините , за което в последствие съжалявам ... по примера на автора на темата .
Радвах се за супер мачовете на Локо Сф в Европа , Черно море , Локо Пд , Берое и даже за добрата стара Славия срещу Омония навремето .. ако бъркам поправете ме .
Хайде със здраве ... а и дано гол да не вкарат чорбарите ;)

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Мнениеот Даниел Младенов » 02 сеп 2010 13:52

Успех на Левски, цецка дано завършт с 6 загуби и 1-20 голова разлика :0

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 14:38

Blue Mind написа:
necessarypain написа:Всъщност .. много съм раздвоен.
Да пожелая успех на ЦСКА, или да им пожелая крах?

Защо?

хм..

1. Пожелавам им успех, да кажем. Да кажем, че те успеят да направят нещо...но после.. няма затваряне на устата, много нерви, много псуване и .. въобще тровене на нервите и съжаление, че съм им пожелал успех.

2. От друга страна .. вдига се коефициент на България, въпреки, че ... дали сме 250ти, или 230ти .. не виждам разлика.

В крайна сметка аз ги оставям на произвола на съдбата.
Не ми пука за тях - и така е най-добре!!!

+1

+1

Потребителски аватар
vankooo
Контакти:

Мнениеот vankooo » 02 сеп 2010 14:39

Даниел Младенов написа:Успех на Левски, цецка дано завършт с 6 загуби и 1-20 голова разлика :0

ееееееееее за тях ще е успех ако вкарат гол :lol: :lol: :lol: Така каза Гьоко :roll:

Потребителски аватар
LEVSKI.SOFIA
Контакти:

Мнениеот LEVSKI.SOFIA » 02 сеп 2010 15:36

Аз никога не съм ги подкрепял, където и да било. Единствено ще ги подкрепя срещу фесовете..
Само Левски - От люлка, до гроб!

Върни се в “Левски”