НОВИНАТА НА RING.BG: Литекс с шанс за групите на Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: НОВИНАТА НА RING.BG: Литекс с шанс за групите на Лига Европа

Мнениеот Levski4Ever » 27 авг 2010 17:22

Айде феновете на Литекс бързо звънкайте един телефон на Гришата, че няма време :P
Изображение

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 27 авг 2010 17:23

Viktor4o_Rs написа:Глупости са това според мен , Литекс с какво показа , че е по-добрият отбор - с нищо , заслужено Дебрецен ги победи и в двата мача ;) Може и да имат някакво административно основание , но не и морално , и да влязат служебно ще ядат дървото от ПСВ, Самп и Металист :roll: А и ще е смешно , за играч влязъл в 90-та минута да реват , не знам , може и да е спекулация , ще се види ...

не било морално... АХХАХА кой му дреме за морала в днешните времена на криза? а си има правила. Морално ли е да използват футболист който попринцип нямат право да използват? и това че е в 90 минута ама по-никакъв начин не го прави по-малко неморално.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 17:23

Alex написа:еми, не сме си заслужили да имаме трети отбор. ЦСКА са там заради аматьорите (късмет си им е) Някой левскари пък искаха да изхвърлят АИК (а се видя, че без да правят тънки сметки, Левски си заслужиха мястото). Сега Литекс с какви очи ще поискат да играят там.......

пп никъде в и-нет няма инфо за такъв случай...

с нормални и кой са аматиорите.. пак почвате се заяждате.това сините фенове нямате срам...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 авг 2010 17:25

Viktor4o_Rs написа:Глупости са това според мен , Литекс с какво показа , че е по-добрият отбор - с нищо , заслужено Дебрецен ги победи и в двата мача ;) Може и да имат някакво административно основание , но не и морално , и да влязат служебно ще ядат дървото от ПСВ, Самп и Металист :roll: А и ще е смешно , за играч влязъл в 90-та минута да реват , не знам , може и да е спекулация , ще се види ...

Какво морално основание търсиш :lol: :lol: Попитай феновете на Майорка дали УЕФА признава моралните основания :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 27 авг 2010 17:25

mon1nho написа:

не било морално... АХХАХА кой му дреме за морала в днешните времена на криза? а си има правила. Морално ли е да използват футболист който попринцип нямат право да използват? и това че е в 90 минута ама по-никакъв начин не го прави по-малко неморално.

Абе ще трябва да се разбера с ръководството на Левски, ако може така, да ме пуснат в 90тата минута срещу Спортинг, пък майната му на картотека, морал и тем подобни :lol:
Изображение

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 27 авг 2010 17:27

Дали е в 90' или в 15' няма никакво значение.Той няма право да седи дори и на резервната скамейка,защото не фигурира никъде.При друг развой можеше да влезне и в 45' и да повлияе на резултата,което щеше да е голямо основание за изваждането на Дебрецен.Така,че кога е влезнал няма никакво значение.От управата на Литекс да си задействат нещата,докато е време.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 авг 2010 17:27

mon1nho написа:

Aз пак казвам - може да са в правото са си , но и да влязат служебно ще паднат 6 пъти ... Тяхна работа
Изображение

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 27 авг 2010 17:27

В списъка на Дебрецен публикуван на сайта на УЕФА липсва футболиста, който влиза като смяна и вероятно за това номера на влезлия е 0.

Ето списъка футболистите на Дебрецен.

Офтопик:
GoalkeepersNo. Name Pld G
12 Djordje Pantić 0 0
31 Mindaugas Malinauskas 2 0
87 István Verpecz 0 0

DefendersNo. Name Pld G
2 István Szűcs 0 0
4 Dajan Simac 0 0
16 Ádám Komlósi 2 0
21 Marcell Fodor 0 0
22 Csaba Bernáth 2 0
24 Mirsad Mijadinoski 2 0
28 Zoltán Nagy 0 0

MidfieldersNo. Name Pld G
6 Luis Ramos 0 0
7 Tibor Dombi 2 0
15 László Rezes 0 0
27 *Ádám Bódi 0 0
29 István Spitzmüller 0 0
30 Zoltán Kiss 2 0
33 József Varga 2 0
37 *Lucas 0 0
55 Péter Szakály 2 0
70 Tamás Kulcsár 0 0
77 Péter Czvitkovics 2 1
86 Zsolt Laczkó 2 1

ForwardsNo. Name Pld G
10 Balázs Farkas 1 0
11 Péter Kabát 2 0
19 *Vinicius 0 0
20 Yannick Mbengono 2 1
23 Péter Szilágyi 0 0
39 Adamo Coulibaly 2 1

Това са от мача записаните смени(В червено е проблемния):

Офтопик:
1 Uroš Golubović (GK) 12 Djordje Pantić (GK)
4 Džemal Berberović 7 Tibor Dombi 74'
5 Mihail Venkov 0 Péter Máté 90'
11 Florin-Daniel Bratu 61' 20 Yannick Mbengono 50'
53'
15 Francisco Da Silva 61' 21 Marcell Fodor
18 Ilia Milanov 27 Ádám Bódi
21 Aleksander Tsvetkov 83' 29 István Spitzmüller
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 17:29

eми литекс най-малкото трявба да пуснат жалба.ако не пуснат по-добре да ходят да се гръмнат :lol: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 авг 2010 17:30

Tommi написа:

Какво морално основание търсиш :lol: :lol: Попитай феновете на Майорка дали УЕФА признава моралните основания :lol: :lol:

Едно е да са извадили друг клуб за финансови неуредици , друго е да са те били и двата мача и да претендираш :roll:
Изображение

Върни се в “Литекс”