Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 13:10

runnersa написа:
Furera написа:Абе бате излагаш се мега яко :) Виж си смешния отбор и кво сте направили в европа до са :)

Абе бате ако имаш предвид последнит години нищо по-различно от вас или имате много къса памет което не е хубаво :)

Ами последните години, ако визираш 5-6 е добре да отвориш някой информационен сайт!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 27 авг 2010 13:11

Под досега става въпрос 3те пъти в които Гришата си плати за титлите :) И останалите жалки опити за нещо в европа завършвали катастрофално за вас :)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2010 13:14

Темата беше за приоритетите на Левски от тук нататък. За основен приоритет считам титлата, а за основен конкурент ЦСКА. За тези които оспорват последното твърдение ще оставя на старана 45 те години народна власт. Дайте да видим кой освен тези два отбора е ставал шампион последните 20 години. Литекс три пъти и по веднъж Славия и Локо ПД. Тези пет сезона явно са изключение от правилото. За да бъдеш не само първи, но и да държиш постоянно такова ниво се изисква не само силен отбор, но и манталитет и традици. Примерът на Румъния също е показателен защото там Стяуа и Динамо винаги ще бъдат фактор, а споменатите отборчета спачалили титлите последните години скоро ще бъдат забравени. Така е и на други места в доста по развити от нас не само във футболно отношение страни. Испания: Реали Барса, Англия: Челси и Юнайтед, Шотландия: Селтик и Рейнджърс, Италия: Итер, а след като се съвземат от калчополи евентуално Ювентус и Милан, Португалия: Порто, Спортинг, Бенфика, Украйна: Динамо и Шахтьор, Гърция: Олимпиакос и Панатинайкос, Турция: Глатасарай, Фенербахче, Бешикташ. Примерите има доста повече. С малки изключения в повечето страни отборите които печелят редовно титлата са сведени максимум до три. И ако някой друг отбор успява в някакъв момент да стане първи, то това е изключение от правилото. Но точно за България си мисля, че този сезон тук няма да има такова изключение. За това и написах така в поста си и ще продължа да отстоявам мнението си.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:15

Furera написа:Под досега става въпрос 3те пъти в които Гришата си плати за титлите :) И останалите жалки опити за нещо в европа завършвали катастрофално за вас :)

А софийскитеотбори никога не са купиували титли и никога не са се излагали в европа специално левски това ли искаш да кажеж? А визирам годините след евроуспехите ви от Тампере до днешни дни с кое толкова оттогава досега в европа се гордеете?

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 авг 2010 13:16

runnersa написа:20 не около 10 и най-вече последните нколко години! Нещата се променят не може да го отречете и Унирея и Клуж преди 20 години са били в 3 румънска, а Стяуа европейски шампиони ама сега Стяуа 3 година не виждат титла заради тези селски отбори за това говорим ;)

Еми ето ти за последните десет тогава.
Шампион на България (6):
2000, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009

Купа на България (5):
2000, 2002, 2003, 2005, 2007

Суперкупа на България (3): 2005, 2007, 2009

Всички отличия (14) !!!

Освен това участваме 4 пъти в групи на ЕКТ, 3 пъти в ЛЕ (купа на УЕФА) и 1 път в ШЛ.
Естествено, че всичко се променя, но нали знаеш поговорката "Формата е временна, класата е вечна!". Това, че сте във форма сега не значи, че сте добили класа! Колкото и да не ти се иска, Левски и ЦСКА са класата в БГ футбола!!!
Да те питам. За теб 3 години толкова ли са много, че ми цитираш, какво прави Стяуа Букурещ през последните 3 години? Ако да, значи си на 13! Знаеш ли, че през този период на толкова много успехи, съм гледал Левски 5 години без титла! Просто лоша форма, защото след това идва период на 3 години неизменни шампиони. Толкова, колкото вие имате през целия си период на съществуване!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 27 авг 2010 13:18

Хората са казали: Силен ветър и прост човек немат спиране... И другото По-умния винаги отстъпва... Не мисля да се занимавам повече с тебе :) Един твой съгражданин така ми се изцепи... Искам 20 минути след края на мача с жилина да ми звъннеш да ме поздравиш... Литекс Евробоеца... Телефона му беше изключен и не можах да го поздравя... СМЕШНА РАБОТА... А отговора на въпроса си ще го намериш в сайтовете и вестниците какви са ни успехите :)

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 27 авг 2010 13:19

Furera написа:Абе бате излагаш се мега яко :) Виж си смешния отбор и кво сте направили в европа до са :)

... ами през 2006 година, когато ти си бил проект в мислите на мама и тати, ние излязохме от групите на ЛЕ и играфме на 1/4 финал, а след това влязохме в групите на ШЛ ..... през това време футболистите на цска ни гледаха мачовете по телевизията и си мечтаеха да са като нас .......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:19

СВОБОДЕН написа:Темата беше за приоритетите на Левски от тук нататък. За основен приоритет считам титлата, а за основен конкурент ЦСКА. За тези които оспорват последното твърдение ще оставя на старана 45 те години народна власт. Дайте да видим кой освен тези два отбора е ставал шампион последните 20 години. Литекс три пъти и по веднъж Славия и Локо ПД. Тези пет сезона явно са изключение от правилото. За да бъдеш не само първи, но и да държиш постоянно такова ниво се изисква не само силен отбор, но и манталитет и традици. Примерът на Румъния също е показателен защото там Стяуа и Динамо винаги ще бъдат фактор, а споменатите отборчета спачалили титлите последните години скоро ще бъдат забравени. Така е и на други места в доста по развити от нас не само във футболно отношение страни. Испания: Реали Барса, Англия: Челси и Юнайтед, Шотландия: Селтик и Рейнджърс, Италия: Итер, а след като се съвземат от калчополи евентуално Ювентус и Милан, Португалия: Порто, Спортинг, Бенфика, Украйна: Динамо и Шахтьор, Гърция: Олимпиакос и Панатинайкос, Турция: Глатасарай, Фенербахче, Бешикташ. Примерите има доста повече. С малки изключения в повечето страни отборите които печелят редовно титлата са сведени максимум до три. И ако някой друг отбор успява в някакъв момент да стане първи, то това е изключение от правилото. Но точно за България си мисля, че този сезон тук няма да има такова изключение. За това и написах така в поста си и ще продължа да отстоявам мнението си.

От тези 5 4 изключения са именно през последната десетилетка това нети ли говори, че нщата малко по-малко се променят?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 13:20

НКВД- написа:

... ами през 2006 година, когато ти си бил проект в мислите на мама и тати, ние излязохме от групите на ЛЕ и играфме на 1/4 финал, а след това влязохме в групите на ШЛ ..... през това време футболистите на цска ни гледаха мачовете по телевизията и си мечтаеха да са като нас .......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А следтова, а след това? Нали точно това ти казвам нещата се менят тая 2006 и след 20 години си ми я разправте това е лошото :)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 13:21

runnersa написа:
Furera написа:Под досега става въпрос 3те пъти в които Гришата си плати за титлите :) И останалите жалки опити за нещо в европа завършвали катастрофално за вас :)

А софийскитеотбори никога не са купиували титли и никога не са се излагали в европа специално левски това ли искаш да кажеж? А визирам годините след евроуспехите ви от Тампере до днешни дни с кое толкова оттогава досега в европа се гордеете?

Неможеш да сравняваш отпаданията на Левски с вашите, сравни колко срещи имаме ние в европа и колко вие, делиш на провалите и получваш едни проценти - ама нали си тарикат, смятай - само да не потънеш после! Ще ни е мъчно
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Върни се в “Левски”