Поклон пред сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Поклон пред сектор Б
Евала пичове и успех в групите!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Наистина сектор Б отново бяха уникални,но и ние останалите привърженици не спряхме и за минута подкрепата си.Бях във В сектор и мога да ви кажа ,че днес нямам глас.Да стискаме палци за добър жребий и САМО ЛЕВСКИ
Кой не скача и не пей, той за ЛЕВСКИ на милей
Браво, момчета! Така трябва да бъдем на всеки 1 мач!
П.П. Благодаря за хубавите думи от привържениците на другите отбори

П.П. Благодаря за хубавите думи от привържениците на другите отбори

Не ви гледах вчера,но сигурно сте си направили шоуто,щом и наще хора ви го признават.Иначе честито за победата
- Левски1914
- Контакти:
Tribune Bessica написа:Винаги съм бил на мнение,че отборите,които трябва да представят БЪЛГАРИЯ в ЕКТ трябва да са отбори със традиции и публика. Става въпрос за отбори,като Левски,Цска,Локомотив и Ботев ПЛОВДИВ,Берое Зара. Ето това са отбори,които трябва да играят в Европа! Отбори,които ще направят страхотна атмосфера на стадиона където и в България да домакинстват,а не отборчета,като Литекс да играят в Европа(нищо против тях).Вижте Берое тази година как игра в ЕКТ срещу Рапид Виена,които отсраниха Астън Вила. Със български момчета,без пари,НО със помощтта на НЕВЕРОЯТНАТА СТАРОЗАГОРСКА ПУБЛИКА успяха да завъртят Х. Мислите ли,че Литекс можеха да го направят това? Помните Локомотив Пловдив 2004та домакинстваше в Бургас,а стадионът се пръскаше от хора. Ботев също могат да направят такова нещо,както и Берое. За Левски и Цска мисля,че не е нужно да споменавам,макар че армейците тази година само се излагат,докато миналата им беше на много високо ниво. Спомнете си мачовете със Фулъм,Базел и Рома колко хора имаше,а сега? Армейци взимайте пример от Левски. И като заключение - САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Успех на Левски и Цска в групите!
+2323233 Много правилно-за това му се чудя на гришата з акакво му е тоя смешен отбор????
Май всички които вчера бяхме на Герена можем да се чувстваме горди със себе си и с отбора! Беше страхотно!
Аз също ходя на мачовете на Локо пл и Берое когато гостуват в Сф, просто умирам за неповторимата атмосфера която създават истинските фенове - Левски,Цска, Локо Пл, Боте в Берое! Други в БГ няма!
САМО ЛЕВСКИ!!!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Благодаря за хубавите думи на феновете на ЦСКАи им пожелавам в най-скоро времеи те да изпитат подобна радост.Идете на стадиона и подкрепяйте отбора си защото е тягостно и за футболистите да играят пред празни трибуни.
Благодаря за поклона!!!
Момчета, заболяха ме очите! Честно!...
Не ща да се заяждам, ама ме заболя и граматиката!!!
(Само започнах коригирането, ама няма смисъл!
) Имам предложение: Да си уволните учителките или да започнете да ходите на учелище?!...
...А и такъв отбор в Плевен (Локо пл
) не е съществувал!... Сигурен съм, че става дума за "Локо" (Пд)!... 

Gonzi_407 написа:Tribune Bessica написа:Винаги съм бил на мнение,?че отборите,?които трябва да представят БЪЛГАРИЯ в ЕКТ трябва да са отбори със традиции и публика. Става въпрос за отбори,?като Левски,?Цска,?Локомотив и Ботев ПЛОВДИВ,Берое Зара. Ето това са отбори,които трябва да играят в Европа! Отбори,които ще направят страхотна атмосфера на стадиона където и в България да домакинстват,а не отборчета,като Литекс да играят в Европа(нищо против тях).Вижте Берое тази година как игра в ЕКТ срещу Рапид Виена,които отсраниха Астън Вила. Със български момчета,без пари,НО със помощтта на НЕВЕРОЯТНАТА СТАРОЗАГОРСКА ПУБЛИКА успяха да завъртят Х. Мислите ли,че Литекс можеха да го направят това? Помните Локомотив Пловдив 2004та домакинстваше в Бургас,а стадионът се пръскаше от хора. Ботев също могат да направят такова нещо,както и Берое. За Левски и Цска мисля,че не е нужно да споменавам,макар че армейците тази година само се излагат,докато миналата им беше на много високо ниво. Спомнете си мачовете със Фулъм,Базел и Рома колко хора имаше,а сега? Армейци взимайте пример от Левски. И като заключение - САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Успех на Левски и Цска в групите!
+2323233 Много правилно-за това му се чудя на гришата з акакво му е тоя смешен отбор????
Май всички които вчера бяхме на Герена можем да се чувстваме горди със себе си и с отбора! Беше страхотно!
Аз също ходя на мачовете на Локо пл и Берое когато гостуват в Сф, просто умирам за неповторимата атмосфера която създават истинските фенове - Левски,Цска, Локо Пл, Боте в Берое! Други в БГ няма!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Момчета, заболяха ме очите! Честно!...

...А и такъв отбор в Плевен (Локо пл

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!