Руи Мигел вече не е футболист на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Руи Мигел вече не е футболист на ЦСКА

Мнениеот Гуу » 24 авг 2010 18:45

Кашчей написа:Слагате Й където трябва и не трябва, та да се чуди човек каква граматика сте учили по Български в училище?

Кои ние ?
Тук няма журналисти от "Спортал" (поне аз незнам за такива), както виждаш авторът просто е пейстнал материала.Не е обърнал внимание (както и аз преди да ни кажеш),че е написано Руи, а не Руй.

http://football.sportal.bg/news.php?news=255405

yasen79
Контакти:

Мнениеот yasen79 » 24 авг 2010 18:51

:) Да е жив и здрав но не при нас :)

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 24 авг 2010 18:51

Честно казано и на автора на темата (аз) не е много наясно точно как му се пише първото име на тоя герой. Слава богу няма да ми се налага да го помня :)

Иначе верно се раздаваше момчето за отбора, затова и се задържа толкова време въпреки очевидната му липса на класа за ЦСКА
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 авг 2010 19:07

Защо имам чувството, че ще отиде в Локо Пловдив или Черно Море и там ще влезе в чудна форма? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 24 авг 2010 19:17

POPCORN написа:най-после.. доживяхме...днеска ще пия затова :lol: :lol: сега ако се махне и коста янев ще стане много добре :lol: :lol:

И двама навремето бяха желани от Левски, ама тогава зор да ги вземете първи. Сега ще черпите само дано се махнат. Е не ви разбирам. Ама трансферната политика не ми е силна страна.
П.С. Нищо не казвате за Мишел Платини?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
ruash

Мнениеот ruash » 24 авг 2010 19:17

Гуу написа:
Кашчей написа:Слагате Й където трябва и не трябва, та да се чуди човек каква граматика сте учили по Български в училище?

Кои ние ?
Тук няма журналисти от "Спортал" (поне аз незнам за такива), както виждаш авторът просто е пейстнал материала.Не е обърнал внимание (както и аз преди да ни кажеш),че е написано Руи, а не Руй.

http://football.sportal.bg/news.php?news=255405

НЕ ЗНАМ се пише отделно! Ако може и Муши да го пратиме някъде, ще почерпя!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 24 авг 2010 19:18

sixtynine написа:Утре вечер вдигам купон у нас по тоя повод.Всички ЦСКА-рки са поканени!

Братле къде е това у вас!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 24 авг 2010 19:20

lacho_trepacho написа:Коста Янев и Караджов да се хващат за ръчичка и те да си ходят... Пък да правят каквото искат.

Ланчо, ти не остави отбор бе. Да не запееш същата песен след някой друг месец за Спас Делев - Лео Меси от с. Ключ, дето е на снимката ти?!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 24 авг 2010 19:22

vaskonti написа:Защо имам чувството, че ще отиде в Локо Пловдив или Черно Море и там ще влезе в чудна форма? :roll:

Както Здравко Лазаров или Кирил Котев влязоха във форма, айде не ни разсмивай :D
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2010 19:31

pehopeho написа:
POPCORN написа:най-после.. доживяхме...днеска ще пия затова :lol: :lol: сега ако се махне и коста янев ще стане много добре :lol: :lol:

И двама навремето бяха желани от Левски, ама тогава зор да ги вземете първи. Сега ще черпите само дано се махнат. Е не ви разбирам. Ама трансферната политика не ми е силна страна.
П.С. Нищо не казвате за Мишел Платини?

какво общ има едното с другото?Това че сме искали, не значи, че те ще играят уникално!Тогава в другите отбори играха нещо, в момента са пълни дупки!Нормално е да се радваме като ги гониме, защото хем не правят нищо добро за клуба, хем заемат пари и хем заемат мястото на някое по-кадърен от тях!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”