5 кръг Локомотив Сф - Берое 28 август 21:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: 5 кръг Локомотив Сф - Берое 28 август 21:00
Това домакинство срещу Берое се очертава много тежко за нашите футболисти, но мисля , че отново ще се справим добре. Лично аз ще бъда със сигурност на мача и призовавам всички, които обичат Локомотив да дойдат на стадиона в събота. Трябва задължително да сме много повече от заралии, за да се чувстват нашите футболисти като домакини. А колкото до мача, мисля, че Сашко ще ги развинти отново.
Прогнозата ми е 2-1.

Локо София до гроб.

-
А големия треньор Васев искаше да го гони!Да му се чудиш на акъла! Той носи и най- голяма вина за загубата от Левски!Ама така е като няма пари за истински треньор.addison написа:Това домакинство срещу Берое се очертава много тежко за нашите футболисти, но мисля , че отново ще се справим добре. Лично аз ще бъда със сигурност на мача и призовавам всички, които обичат Локомотив да дойдат на стадиона в събота. Трябва задължително да сме много повече от заралии, за да се чувстват нашите футболисти като домакини. А колкото до мача, мисля, че Сашко ще ги развинти отново.Прогнозата ми е 2-1.
Бай-Миле,а да отавим Васев да работи.А за да има успехи трябва дисциплина-нали така?
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
локо 29,
можеш ли да ми кажеш от колко време "работи" Васев в Локомотив ? Доказан некадърник.Беше добър футболист, евала.Но за тренер не стаа.Послушник.И.......на въпрос след унизителната загуба от локо (мзд) 0-4 го питаме какво се случва в отбора, той отговаря :"Като не ви харесва, не идвайте !"
Така..сега... аз защо да не идвам на мачове на любимия си отбор?Защото не ми харесва?Ама аз не съм чорбаро-говежди комплексар.Аз съм си от Локо, дали пада или бие, дали ми харесва играта или не , аз съм локомотивец.Защо да не идвам? Искам да ми отговори на този въпрос, този нагъл нахуйник, с извинение.Баста !
можеш ли да ми кажеш от колко време "работи" Васев в Локомотив ? Доказан некадърник.Беше добър футболист, евала.Но за тренер не стаа.Послушник.И.......на въпрос след унизителната загуба от локо (мзд) 0-4 го питаме какво се случва в отбора, той отговаря :"Като не ви харесва, не идвайте !"
Така..сега... аз защо да не идвам на мачове на любимия си отбор?Защото не ми харесва?Ама аз не съм чорбаро-говежди комплексар.Аз съм си от Локо, дали пада или бие, дали ми харесва играта или не , аз съм локомотивец.Защо да не идвам? Искам да ми отговори на този въпрос, този нагъл нахуйник, с извинение.Баста !

По добре Васев отколкото Окука или тем подобни.
-
Не съм убеден, че Васев е по-добър от Окука ! А колкото до Начко,той не е най големият локомотивец. Обичам го много,беше ми съученик в техникума! Но той е ученик на Никола Котков! Няма равен на него в българския футбол,колкото и да им е мъчно на червено-сините другари! Който го е гледал ,знае за какво става въпрос!
А билети къде се продават на касите на националния ли и откога?Благодаря!
За всички ли домакинства на Локомотив (София) билетите са на една цена и колко струват?Благодаря!
Последна промяна от dhamitak на 28 авг 2010 20:58, променено общо 2 пъти.
Бай Миле най-великия е НАЧКО независимо от това кой на кого е ученик.Ако не за друго поне за това,че той остана верен на локомотивската идея до края на живота си за разлика от Котков и мечтата ми е един ден Локото да играе на стадион "АТАНАС МИХАЙЛОВ"
dhamitak написа:За всички ли домакинства на Локомотив (София) билетите са на една цена и колко струват?Благодаря!