Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
slavi_1914 написа:Искам да изкажа свойте суперлативи за Алекс,който за пореден път вдъхновяваше момчетата на терена !
Алекс има уникално и похвално желание да се раздава на терена (за разлика от наборите си Симонович и др.)
Все още Левски има какво да вземе от уменията и опита на Алекс !
Моето лично мнение е,че Алекс и Гара бих били уникален тандем. Не мисля така заради головете им, ами поради факт,че и двама се раздават на 100% и гонят яко противника.А досега Алекс влизаше все в края когато Гара е бил сменен от Иса. Само в Бургас се засякоха на терена и Алекс му даде 2 страхотни топки,който той опропасти.
Дарко (на когото Алкес условно е резерва) също е гениален но мисля,че той е едно ниво по-нагоре от целия тим и много често съотборниците му не разбират идеите му в играта. Много често за разлика от Кривия, Дарко изглежда така сякаш го мързи да тича и не гони всяка топка, но това си е маниер на игра като този на Берба !
От своя страна Алекс играе опростено,но за сметка на това улеснява съотборниците си и радва хората с гоненето на всяка топка.
Не лошо в някои мачове да се рискува малко и да видим вместо 2 дефанзивни и 1 атак. халф -->> 1 деф. и 2 атакуващи. и именно да се пробва Алекс и Тасевски в игра заедно. А при добър развой на мача тогава да влиза 2-ри дефанзивен халф, който да помага да се брани аванса.
Струва ми се,че в някой моменти има вариант да се разчупва тази хубава тактика за да се обърква противника (предимно в А група) с цел изненада и объркване на противника. Иначе много бързо всички научават и свикват с играта на грандовете и добре им противодействат.
Алекс и Тасевски едновременно на терена би дало много гениални и разнообразни топки на терена,защото макар да играят на една и съща позиция са много много различки като играчи и хрумвания.
В крайна сметка Ясен си знае, но не е лошо да умува подобни неща.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 32 госта