АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: АИК ще бъде пометен на Герена,ЦСКА е в групите,Литекс...
Булсата ти е проблема до пари? Хайде по-сериозно де... Таксата на Булсат със сигурност е по-ниска от местната ти кабеларка
Стига да не си в някое село, където е 10-12 лева. А аз другите спътници вече съм съгласен, че е инвестиция. Но всеки кеф си има цена.

Аз лично утре отивам в Булсатком да се включа и да мога поне мача в София да гледам! 

phoenix написа:Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.zap_lv написа:А тогава като има толкова "много "абонати на Булсатком,защо сумати народ търсиха линкове за мача и за Дарик радио? Ако бяхте много нямаше да се прави такъв проблем от това ,че мачовете бяха по ТВ+ и Филм+.
Ами що да не седим, бе пич? Моята проста кабеларка ми дава стандартните спортни програми + Aljazeera sport +1, 2, 3, 4, албанския пакет supersport (5 канала), sport 1 и т.н. Гледам каквото си искам. Избирам си измежду 3-4 немски мача, 3-4 италиански и т.н. Що да ни се седя на "тъпата кабеларка"? Айде обясни ми, моля те.
Аз не съм на кабелна ,на антена съм ,хващам 3-4 програми с перфектно качесто и 2 с ужастно.Под ужастно разбирайте черно-бяло със снежинки и фучене ,направо нищо не може да се разбере,а се водят ефирни.
Последна промяна от zap_lv на 20 авг 2010 23:43, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
komi написа:phoenix написа:Ами като ви е толкова акъла стойте си на кабеларките и се ровете и кьорете по линкове из нета, а аз си гледам на 46 инча дори в момента Полша и България по Полсат.zap_lv написа:А тогава като има толкова "много "абонати на Булсатком,защо сумати народ търсиха линкове за мача и за Дарик радио? Ако бяхте много нямаше да се прави такъв проблем от това ,че мачовете бяха по ТВ+ и Филм+.
Ами що да не седим, бе пич? Моята проста кабеларка ми дава стандартните спортни програми + Aljazeera sport +1, 2, 3, 4, албанския пакет supersport (5 канала), sport 1 и т.н. Гледам каквото си искам. Избирам си измежду 3-4 немски мача, 3-4 италиански и т.н. Що да ни се седя на "тъпата кабеларка"? Айде обясни ми, моля те.
" Що да ни се седя на "тъпата кабеларка"..."
Аз,пък,понеже самият съм си "тъп" в четвъртък ще съм на стадиона,за да подкрепя своя отбор!Нищо,че имам Булсатком!
komi, ами стои си. От джазирите по-нискокачествени канали няма. Албанците същата работа. Не ми се хвали с тези канали, няма да ме впечатлиш
Ти може да избираш между 3-4, но хората със сериозни системи избират между всичко, което лъчи над Европа...и то основно в HD 

Отговарям на уж левскарчето зап ли, къв беше? Пич, и аз живея на 300 км от София, но си ходя постоянно по мачове! Тук не служат оправданията с парите и т.н.! Примерите, когато хора са тръгвали по два дена предварително на мачове с влакове, през деветдесетте години, са много! А два дена предварително, защото тръгваш без пари, свалят те, качваш се на другия влак и т.н.! Но вие, телевизионните левскарчета никога няма да усетите тръпката! Стой си във вас, дреми, но моля ти се, не раздавай компетентни мнения за Левски наляво-надясно, защото нямаш право!
Ти знаеш ли ,че съм безработен и живея при нашите и единия родител само работи и него съкратиха без никакви компенсации ,сигурно след месец -два ще остана и без интернет,а знаеш ли,че сме 4 човека вкъщи и не ми говори за чудеса от храброст ,защото сит на гладен не вярва .Ако не бяха вересиите щеше да е още по-трудно.
zap_lv написа:Имаш ли си на представа колко е скъпо с влака или автобуса + билета за мача ? По-ефтино ще ми излезе да се вържа на Булсатком-а за 1 месец.
Ами брат, аз съм от СтЗ и най-спокойно си гепих рейса, от централна гара- #78 , от касата билет, от там на съответното място на стадиона и от там си съдрах гърлото за да изпитам кефа от победата над Калмар ФФ ... затова въпроса не е в парите , а в обичта към клуба и желанието да гледаш отбора и да го подкрепяш! Иам на предвид, че затва сме ние феновете , да подкрепяме отбора както можем..
Дано биеме но смятам че Дембеле вече не е толко активен изигра няколко супер мача стана звезда и почна да се разхожда вече не се бори като преди и испуска много
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]