ЛОКО ПД - Черно море

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: ЛОКО ПД - Черно море

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 15:37

Дефинирай брашнян чувал...

2009/2010
Черно море 3:2 Локо (Пд)

2008/2009
Черно море 2:1 Локо (Пд)

2007/2008
Черно море 2:1 Локо (Пд)

Минимални победи с един гол във Варна. Последния сезон бяхме пред изпадане, но ни бихте по най-случайния начин в света, с извънземна петичка и още два гола, дето няма втори като тях в целия свят. Иначе кой за какво ще се бори ще видим след няколко кръга. Ще стане ясно, коя от всичките "звездни" селекции в А група - че станаха много става за нещо и коя не.

Иначе съм съгласен, не сте лош отбор. Просто си мисля, че ще бием.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 05 авг 2010 15:42

Той Жоро си е и най-класния разиграващ халф в нашето първенство!Надявам се на хубав мач и победа за Моряците.На Локо успех след този кръг!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 авг 2010 15:46

А вие как ни биете бе?
Също с по 1 гол разлика,като последния път със супер смешна дузпа - дето Бачев я напарви :lol:
Виж историята и ще видиш,че и вие ни биете с по 1 гол в Пловдив,като изключим най-безумната постъпка свързана с ЧЕРНО МОРЕ някога,дело на Вили Овчата глава :!:

А този Хари ли е, Мари ли е какъв е незнам ... научи се на правопис поне малко,тогава тръгни да пишеш,изобщо няма да коментирам подобието ти на "коментар" :mrgreen:
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 15:50

wicked1913 написа:А вие как ни биете бе?
Също с по 1 гол разлика,като последния път със супер смешна дузпа - дето Бачев я напарви :lol:
Виж историята и ще видиш,че и вие ни биете с по 1 гол в Пловдив,като изключим най-безумната постъпка свързана с ЧЕРНО МОРЕ някога,дело на Вили Овчата глава :!:

А този Хари ли е, Мари ли е какъв е незнам ... научи се на правопис поне малко,тогава тръгни да пишеш,изобщо няма да коментирам подобието ти на "коментар" :mrgreen:

Е аз не твърдя, че ви бием като брашнян човал. Просто си ви бием. Редовно и с по малко :)

Ето една снимчица от днес на стадиона малко да погъделичкаме хората :)

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 05 авг 2010 16:16

Като единици и сработеност моряците превъзхождат смърфовете,но според мен фактора домакинство ще бъде решаващ и Локото ще вземат мача,макар и трудно..

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 05 авг 2010 16:30

Момчета Черно Море ще ви смачка много по добри са от вас във всяка фаза и извинявам се но Христо Бонев не е за вас, ше ви съсъпе. Миналата година зимата направихте добра селекция и то с късмет. А има и още нещо ще станете тотаджийски отбор , като се има предвид кой ви е президента, пожелавам ви приятна компания с Локо София и Слаивя ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 авг 2010 16:34

Кефи ме как мачкате и сте по-добри след една измъчена победа срещу колоса Пирин :mrgreen: Запази си пожеланията, все пак като се има предвид кой ви е президент, може да ви е лебедовата песен тоя сезон, знаеш ли :roll:

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 05 авг 2010 16:38

wicked1913 написа:А вие как ни биете бе?

Ти май ни учиш на правопис,морски ,но първо ти се научи:казва се "брашнян ",а не "брашлян" чувал.А колкото до мача бием си ви рутинно,без напрежение!САМО ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 05 авг 2010 16:39

Пловдив1926 написа:Кефи ме как мачкате и сте по-добри след една измъчена победа срещу колоса Пирин :mrgreen: Запази си пожеланията, все пак като се има предвид кой ви е президент, може да ви е лебедовата песен тоя сезон, знаеш ли :roll:

Керчев и Лазаров ще бият Черно Море :mrgreen: , а срещу Пирин четири пъти сам срещу вратаря говорили ти нещо :!: Това освен другите положения ;)

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 05 авг 2010 16:44

Значи като сме падали от Сопот дай да спрем да си подкрепяме отбора, така ли ?То не е чудно тогава по тая логика, че Левски, които пролетта точно щото падаха от всеки срещнат, бяха по 500 души публика.Лесно е да си винаги със силните.А ние и в Б група сме имали мачове с по 4 хиляди души публика.А лично аз с Локомотив Плд пък нямам какво да деля.Просто за мен трябва да ви победим и това е.Ще видим какво ще се случи.

Върни се в “Локо Пловдив”