Анализът на дербито показва само, че и двата отбора са зле и най-хубавото е, че сезонът е в началото, Левски може би още не са сработени, може би още не са в най-добра кондиция или са уморени от многото мачове, което пак е временно; ЦСКА още правят селекция, предстои им и на тях, като я завършат, да се сработват и да правят отбор, демек, може би няма да са все толкова зле и двата отбора.
А Дембеле вчера беше най-добрият, което в дербито няма как да се случи на футболист без качества, аз поне не се сещам за такъв, който иначе да не е играл нищо, ама да е блестял точно в тия мачове.
За Дербито и Спортно-технически анализи
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За Дербито и Спортно-технически анализи
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ще бъда кратък. Петков да даде път на Божо Митрев. Писна ми от тия чорбарски номера с бавенето на играта. Айде бъдете малко мъже и играйте феърплей!
Защитата беше по-добре от първите мачове, според мен наистина работят с желание. Може да се замислим за алтернатива на Минев. Дано Мулдер не се побългари, личи, че не е от "тука".
Ицо не е за там. Трябва издръжливост и твърди влизания. Прекаленото задържането на топката в зона като централната е груба грешка. Снощи ми счупи нервите с финтовете му в центъра. Присъединявам се към мнението на съфорумец, че е нужен дефанзивен халф спешно! Йовов е зад нападателя или крило, особено като Дарко се видя, че вчера не беше дошъл на работа.
Надявам се Дани Младенов да беше изморен или с повечко напрежение предвид дебюта, защото много ме зарадва в мачовете с Дъндолк и възлагам надеждите си на него.
За Гара мога само да използвам един цитат:
Защитата беше по-добре от първите мачове, според мен наистина работят с желание. Може да се замислим за алтернатива на Минев. Дано Мулдер не се побългари, личи, че не е от "тука".

Ицо не е за там. Трябва издръжливост и твърди влизания. Прекаленото задържането на топката в зона като централната е груба грешка. Снощи ми счупи нервите с финтовете му в центъра. Присъединявам се към мнението на съфорумец, че е нужен дефанзивен халф спешно! Йовов е зад нападателя или крило, особено като Дарко се видя, че вчера не беше дошъл на работа.
Надявам се Дани Младенов да беше изморен или с повечко напрежение предвид дебюта, защото много ме зарадва в мачовете с Дъндолк и възлагам надеждите си на него.
За Гара мога само да използвам един цитат:
Вероятно Попов и Акуаро още се озъртат назад, за да не ги преследва юношата на Оксер с месестите устни, на които може да завиди даже и Мара Отварачката. Голямо гонене падна, голям терор. Почти 90 минути
и на мене ми писна от това бавене на гошо прекалено е!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Дано сте прави за Гарата,но на мен все ми се струва,че малко го повдигнахме в небесата след тези 2-3 гола.Вчера гола ,му беше повече грешка на съперника,отколкото нещо по интелигентно или измислено,без да подценявам качествата му.Моето мнение,е че тук има по-добри нападатели от него.Че даже и Иса му е добра алтернатива и даже трябва повече да му се дава шанс.Но наистина беше клекнал в 60 минута и едва доигра мача ,както и цялата ни средна линия без изключение.Абсолютно не са добре физически и сега когато влизаме в тази тежка серия,дано не съм прав,но още в четвъртък ще берем ядове.Гаджев не е на 100% готов,също не издържа физически.Ако не беше Гошо Петков да почне да бави още в средата на 2-то полувреме ,можеше и да ни вкарат гол.Но това не е решение на проблемите,НАПРОТИВ.Дани Младенов май е за мачове като с Дъндок и ще върши работа срещу Видима и Монтана,но дотук.Иво Иванов отзад е малко бавен и засега Милиев добре покрива ,но и това ще е до време.А за мача в Калмар ,слушах Грънчаров и на него му се искаше мача да свърши още в 65 минута.Поне 3 чисти положения изпуснаха шведите след 60 минута,Това е мнение и не задължавам всеки с него.Просто подчертавам слабости,които се набиват на очи.Сега в четвъртък дано имаме късмет,защото ще ние нужен.Поне гол до 15 минута ще ни трябва малко да ги стреснем,защото ако мача се закучи и не вкараме 1-то полувреме,ще берем ядове.Това също е мое мнение.Имам чувството ,че шампионата ще е още по -интересен от миналия обаче.Всеки може да победи всеки.Йовов наистина не му е там мястото,Губим човек с идеи в предни позиций.Минев не е това ,което беше.Не знам аз не съм оптимист и дано не се окажа лош пророк.И с тези оправдания,нямаме време за възтановяване не знам си кво.Вчера Рапид играха със Залцбург и във Вторник излизат срещу Берое.Какво значи изморени като имат изиграни по 3 мача досега.Има нещо сбъркано,няма такова оправдание-Изморени ,нямахме време за възстановяване.Миналата и по миналата година като отлагахме мачовете си от първенството заради тези в Европа да не би да прокопсахме.Глупости са тези изказвания на Гонзо,ако бяхме възстановени-мача беше 10:0.Те чорбарите владееха повече топката и само късмет и неспособността им да бележат ни запазиха мрежата суха.
Айде стига сме се залъгвали.Май само Борат беше прав като каза,че щом всичко е свършило вчера с победа е ДОБРЕ и толкова.
Айде стига сме се залъгвали.Май само Борат беше прав като каза,че щом всичко е свършило вчера с победа е ДОБРЕ и толкова.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
G0nzi написа:Синият Болярин написа:Съгласен съм единствено за кондиционното състояние, но имахме двойно по-малко време за възтановяване. Ще видим с Калмар как ще изглеждаме.
И едно уточнение- Иса не е турчин, а е с баща сириец и българска майка. А и да беше турчин, че дори циганин, не виждам къде е проблемът. С какво пречи повече един работлив циганин или турчин, особено циганите може да са малко, но все пак и такива има, отколкото един пенсионер с има-няма 20 години трудов стаж, който постоянно се оплаква за щяло и нещяло, реве що му е ниска пенсията и гласува за Б(*П? Точка по въпроса!
За Иса приемам забележката не знаех какъв е! Ама пенсионер с 20 год трудов стаж???? Гръмни се! Ако имаш нещо против пенсионерите и не ги уважавай ходи си застрелляй бабите и дядовците и 4 гласа по-малко! А може ли да снимаш работливия циганин?
Да , бате.... всички бивши миньори, военни , полицай, надзиратели , съдебни охрани ,всички бюрократи в тези системи и т.н.т. след 20 години трудов стаж са пенсионери....... бабите и дядовците не са от тези

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
Пичове,
да ви честитя...
Гот е да бием Чорбата!!! Винаги и навсякъде!!
ОБаче и аз съм разтревожен като някои от тукашните форумци.
Нашите издъхнаха на 60 тата минута. Поне така ми се стори от телевизора...
Дано това да е от сгъстената програма и началото на сезона, т.е. дано да им дойде формата скоро.
Срещу Калмар и Чорбата номерът мина, ама срещу всеки друг по-нататък няма да имаме късмет...
Освен това, не можах да разбера защо не нагънахме Чорбата от самото начало. Ние се държахме като по-слаб отбор, който разчита на контри...ебати...срещу Чорбата...точно в тоя момент.
Имам чувството, че Ясен Петров е шубелия...Дано не съм прав!
УСПЕХ И НАЗДРАВЕ!!!
да ви честитя...
Дано това да е от сгъстената програма и началото на сезона, т.е. дано да им дойде формата скоро.
Срещу Калмар и Чорбата номерът мина, ама срещу всеки друг по-нататък няма да имаме късмет...
Освен това, не можах да разбера защо не нагънахме Чорбата от самото начало. Ние се държахме като по-слаб отбор, който разчита на контри...ебати...срещу Чорбата...точно в тоя момент.
УСПЕХ И НАЗДРАВЕ!!!
- Синият Болярин
- Контакти:
G0nzi написа:Синият Болярин написа:Съгласен съм единствено за кондиционното състояние, но имахме двойно по-малко време за възтановяване. Ще видим с Калмар как ще изглеждаме.
И едно уточнение- Иса не е турчин, а е с баща сириец и българска майка. А и да беше турчин, че дори циганин, не виждам къде е проблемът. С какво пречи повече един работлив циганин или турчин, особено циганите може да са малко, но все пак и такива има, отколкото един пенсионер с има-няма 20 години трудов стаж, който постоянно се оплаква за щяло и нещяло, реве що му е ниска пенсията и гласува за Б(*П? Точка по въпроса!
За Иса приемам забележката не знаех какъв е! Ама пенсионер с 20 год трудов стаж???? Гръмни се! Ако имаш нещо против пенсионерите и не ги уважавай ходи си застрелляй бабите и дядовците и 4 гласа по-малко! А може ли да снимаш работливия циганин?
Пенсионер с 20 години трудов стаж не трябва да има право дори на социална пенсия и достъп до здравната система. Единият ми дядо, Бог да го прости, е покойник от много години. Едната ми баба гласува за комунистите, но с нея са ни толкова топли отношенията, че даже не си честитим рождените дни. Другите ми баба и дядо са с по над 40 години трудов стаж и не можеш да ги накараш да гласуват за Б(*П и със зареден пистолет.
Относно циганите, да, познавам работливи. Като се връщам към спомените от училище, любимият ми учител беше чист циганин. Роден е в едно от селата до Търново и е четвъртото дете в семейството. Живял е в такива условия, че другите три са умрели още като малки деца. Това не му бе попречило да се изучи, да си изкара образованието в ония години, когато много малко българи са успявали, да е патриот и да беснее от всичко анти-българско. От него съм се научил, че мангал е не етническа, а социална характеристика, която включва страшно много етнически българи. Да отбележа, че нямаше по-харесван даскал от учиниците. Докато живеех в Търново се запознах с един турцизиран циганин от Русе. Сега да е около 40-годишен. Той не беше висшист, но пък за сметка на това истински турдовак. Като малък е бил заклет фен на Левски и отива на един мач в София, където ей такива малоумници като тебе го пребиват заради натуралния му тен. Чупят му двата крака и още много травми. От тогава става за петолъчките. В една от книжарниците пред моя университет едно от момичетата е нетипично мургава за българка и най-вероятно е с циганска жилка. Когато отида при нея, винаги усмихната, любезна, връща ресто до стотинката. Да не почвам да обяснявам как "породисти" българи сред колегите й се тарикатят и се мъчат да измамят за някакви си жълти стотинки и още малко до бой ще стигнат. Ако почна да изброявам с какви уроди от българскипроизход съм си имал вземане-даване, ще трябва да си отворя не тема, а раздел.
За съжаление делът на такива като тебе прогресивно расте в сектора, а средното IQ на трибуните върви драстично надолу. Това е причина за отлива на сини привърженици през последните години.
Неуспорим факт е, че комунистическите пенсионери натоварват многократно повече системата от всички цигани заедно. Не съм правил справка колко харчи държавата за социални цели, но не вярвам да е над милиард, като тук влизат и хората, които наистина се нуждаят от парите. За пенсии се дават над 7 милиарда. Повече сравнения и коментари са излишни.
- Middlesbrough
- Контакти:
vesodoc написа:Пичове,
да ви честитя...
УСПЕХ И НАЗДРАВЕ!!!
Моуриньо и той трябва да е шубелия начи а :Д , не че има място за сравнение между двамата де :Д

Офтопик:
Глупости са тези изказвания на Гонзо,ако бяхме възстановени-мача беше 10:0.
Искам само да кажа, че Гонзо не го каза директно това, в смисъл че не каза ако бяхме отпочинали щяхме да бием с 10:0, просто каза че ако бяхме отпочинали резултатът щеше да бъде коренно различен, от там госпожицата Петя от Канал 3 го попита 3 пъти какво означава коренно различен като го прекъсваше и той се изнерви и за да спре тя да го пита, отговори 10:0, това е историята с този резулта, лично аз го гледах по Канал 3 това интервю, така че не се хващайте на компроматите на някои медии
Иначе радостен съм от победата, за сег Гаррата ми харесва и най-вече че гони до край и не се плаши да влиза здраво, малко ме притеснява умората и липсата на дефанзивен халф, но все пак да изчакаме до четвъртък да видим как ще сме и тогава да заключаваме, А?
Искам само да кажа, че Гонзо не го каза директно това, в смисъл че не каза ако бяхме отпочинали щяхме да бием с 10:0, просто каза че ако бяхме отпочинали резултатът щеше да бъде коренно различен, от там госпожицата Петя от Канал 3 го попита 3 пъти какво означава коренно различен като го прекъсваше и той се изнерви и за да спре тя да го пита, отговори 10:0, това е историята с този резулта, лично аз го гледах по Канал 3 това интервю, така че не се хващайте на компроматите на някои медии

- Синьо сърце
- Контакти:
run1973 написа:Гледам обсъжда се всичко друго ,но не и спортно-техническите качества на Дербито.Имало ли е дузпа срещу Делев,имало ли е нарушение срещу Акуаро,справедливи ли са червените картони,но не и кой от отборите как е играл.Моето мнение е че Левски изглеждат обезпокояващо в кондициооно отношение.И по време на мача в Калмар в четвъртък и вчера още по отчетливо се видя,че отбора ни след 60 минута окапват като круши.Калмар ни изпуснаха след 60 минута да ни вкарат 2-3 чисти положения,а гола висеше на косъм и падна за щастие чак накрая и нямаше повече време.Вчера ЦСКА ни превъзхождаха с владеене на топката през целия мач,а отново след 60 минута наште пак окапаха по терена.И другото ,което ми прави впечатление ,че Дембеле много рано го направихме любимец,а той с нищо не превъзхожда един Г.Христов.Муден е и няма техниката на Христов.Обаче е пък борец и във въздуха е с предимство.Това е което му харесвам,нищо друго.нека не го възхваляваме толкова.
Не съм съгласен с този коментар.Първо-къде ги видя тези положения за Калмар?Второ-едно е да се прибереш в защита и да играеш на контра,друго е да ти свърши въздуха...Как се играе преса в 85 мин в полето на ЦСКА без въздух?И как останалите с човек по-малко и уморени сини надбягваха червените в същите минути?А твърдението за мудния Дембеле е направо несериозно!Левски наистина имаше проблем,но той е на друго място-в центъра...Йовов може да играе там срещу слабите тимове,но в такива мачове,да не говорим за ЛЕ-няма да стане!Към днешна дата решението е Балтанов.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!