Може би се прав наистина Митко освен гола имаше и едно друго положения дето би в гредата ама Недко даде супер пас на Васко Гуджев как го изведе сам срещу вратаря и послед качи топката на главата на Владо Байрев за четвъртия гол.
Головете на Васко Гуджев и Владо Байрев:
http://vbox7.com/play:2f83c1d1
http://vbox7.com/play:f0947b89
Сряда 18:00 Ботев Пд - Свиленград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivchanina
- Контакти:
Re: Сряда 18:00 Ботев Пд - Свиленград
Много ми харесаха нашите вчера, играха много хубаво, с добри пасове и извеждания! Ако това е нивото на В група, не виждам кой ще ни спре! Съгласен съм и за Недко - много добър мач, трябва да играе в центъра, а не на левия бек, както в предните контроли. резервите също играха добре, изобщо, Марин и Коцето са понаучили отбора на доста неща!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
plovdivchanina написа:Може би се прав наистина Митко освен гола имаше и едно друго положения дето би в гредата ама Недко даде супер пас на Васко Гуджев как го изведе сам срещу вратаря и послед качи топката на главата на Владо Байрев за четвъртия гол.
Головете на Васко Гуджев и Владо Байрев:
http://vbox7.com/play:2f83c1d1
http://vbox7.com/play:f0947b89
За гола на Гуджев не асистира ли Пльоко?
П.С. Гола на Гуджев яко се вижда на тоя запис

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
От дълго време не съм писал поради отсъствие от Пловдив , вчера за пръв път гледах Отбора и съм много обнадежден ! Личи си , че с тия момчета се работи , в разговор с аверите , които са гледали предишните контроли , смятат , че Отбора израства от мач на мач ! А дано !
Иначе вече съм спокоен - може да сме във "В" , но това е нашия си БОТЕВ , истинския , обичания от феновете. Не случайно вчера имаше поне 2 000 човека , духът е налице ! Браво ! Другата информация , която получих , относно организационните неща също е добра. Работите се движет , поставени на правилна основа и това неминуемо ще даде резултати ! Средства има и ще има! Всички видни фактори , които познавате като ботевисти помагат за това. В това число и Бареков , който не бива да бъде обиждан и руган. Няма добри и лоши ботевисти , всички милеят за славния ни Клуб ! Успех канари , стискаме палци за светкавично завръщане в Елита ! 

- vivacanary
- Контакти:
ехеехехе 2 000, ние 1 000 нямахте, а ти...
Дайте да не преувеличаваме - колкото толкова густо ми направи да гледам футбола, който харесвам при спокойна обстановка
Иначе какво стана с Ц. Василев, уж ми казаха че се бил отказал. Последно той ли финансира отбора, защото се вижда, че средства има за разлика от информацията.

Иначе какво стана с Ц. Василев, уж ми казаха че се бил отказал. Последно той ли финансира отбора, защото се вижда, че средства има за разлика от информацията.
Ами само виж какво представлява терена на Колежа в момента , и се опитай да се сетиш , кога от 20 насам години сме имали такова перфектно зачимяване /което иска кинти !/ и ще си отговориш на въпроса. Пак казвам , бъдещето засега е светло. Истинските спонсори не могат да се покажат публично още сега ,докато сме аматьори ,но влезем ли в Елита ,ще се легитимират. Дадена е джентълменска дума.
Не звучи добре тва отлагане за пореден път на "легитимиране на спонсорите", но да се надяваме на най-доброто
Изглежда добре съставът, дано е наред всичко.

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- nik_bg1
- Контакти:
vivacanary написа:ехеехехе 2 000, ние 1 000 нямахте,:lol:
...и то второто полувреме.Но като прибавим сезона на отпуските и малко ранният час за работен ден,мисля,че е нормално.

- vivacanary
- Контакти:
nik_bg1 написа:vivacanary написа:ехеехехе 2 000, ние 1 000 нямахте,:lol:
...и то второто полувреме.Но като прибавим сезона на отпуските и малко ранният час за работен ден,мисля,че е нормално.
Нищо бе, тъкмо по-спокойно мина мача

-
- Контакти:
Мда 500 човека бяхме , но беше айляк , без простотии , не съм бил на такъв мач от много време.