Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 11:51

mertezaker написа:Този жест на Гонзо показва на какво ниво е, а показва и нивото на останалите фенове на Левски ;)

Вас 2-та, дето сте писали сега, ви каня най учтиво следващия мач да дойдете и да излезете пред сектор Б. Ние ще се постараем да получите подобаваща любов, роднините ви също, и искам да видя до коя минута ще издържите преди да вдигнете пръстите... Когато цял мач те спуват, нормално е да не ти издържат нервите :!:
Последна промяна от UltraBlue на 02 авг 2010 11:51, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

liki4a

Мнениеот liki4a » 02 авг 2010 11:51

розовките госпожички незаслужават среден пръст а един голям, дебел и сочен К.У.Р

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 02 авг 2010 11:52

само се молете гонзо пак да не се събуе, че тоя път и слипа ще хвърли и ще ви вкара в изправност всичките!
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 02 авг 2010 11:53

TPAKTOP написа:Гонзо че постъпи просташки няма спор. Ама имаше още много други гафове за които ще летят наказания! А в интерес на истината на терена не беше груба играта. За тия които се гордеят с Гонзо и постъпката му ше кажа че заради подобни изпълнения стават боеве след и преди мачовете.

Боевете стават защото 20 години родителите забравиха да възпитават децата си, а не заради селянина Гонзо

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 02 авг 2010 11:55

От Гонзо друго не може да се очаква,но реално кво ни пука от този пръст мен за друго ме боли.Ама то си е в нашата кошница така,че майната му на тоя даите да си погледнем нашия стан.Емо отново налапа комисионите ние налапахме 1 на 0 от говедата и сега чакаме някакъв Шеридан да ни оправя бакиите.Ми няма как да стане. Налагане на червени юнуши моментално започване на строежна нов стадион и база само това може да са ни приоритети сега всичко друго е мижи да те лажем.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 авг 2010 11:56

Авторчето, я сега коментирай маймунските звуци от Г. То ако Гонзо го накажат за средния пръст, представи си Вас какво трябва да ви направят за расизъм?!?!?!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2010 11:57

Абе, вие "Червените" не разбрахте ли ?
На нас .... всичко ни е позволено .... щото сме Левски ! ... :lol: ... :mrgreen: ... :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 11:58

z.a.l.e.z.a написа:От Гонзо друго не може да се очаква,но реално кво ни пука от този пръст мен за друго ме боли.Ама то си е в нашата кошница така,че майната му на тоя даите да си погледнем нашия стан.Емо отново налапа комисионите ние налапахме 1 на 0 от говедата и сега чакаме някакъв Шеридан да ни оправя бакиите.Ми няма как да стане. Налагане на червени юнуши моментално започване на строежна нов стадион и база само това може да са ни приоритети сега всичко друго е мижи да те лажем.

+1 Добре че има още хора като теб 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
ToT_TheBlue
Контакти:

Мнениеот ToT_TheBlue » 02 авг 2010 11:58

:)
Да-а-а.......за пръста Гонзо не е прав.
Но не му се сърдете, Вие знаете, че той Ви ОБИЧА.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 авг 2010 12:02

naso написа:само се молете гонзо пак да не се събуе, че тоя път и слипа ще хвърли и ще ви вкара в изправност всичките!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Молим се да не отиде пак във Франция и след изобщо първия му гол за отбора му и то в двустранна игра треньорът му да отиде при него, да го потупа бащински по гърба и да му каже: "до година пак". Не разбрахте ли, че Гонзо е произведение на медиите и парите на Чьорни за съдиите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”