ЦСКА - Левски 01.08.2010 21.00 "Васил Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски -Цска
Този мач е ЦСКА-ЛЕВСКИ.Никога не е сигурно кой ще е победител.Като се върнем назад в годините,може да се видят какви ли не интересни неща.Не винаги ,соченият за фаворит,побеждава.Особенно ако и съдията реши да стане главно действащо лице.Виждали сме и много спорни отсъждания/най-вече дуспи/ в полза и на двата отбора.Дане говори за това,че някои съдии,които не са мъже/т.е са се насрали преди мача още от страх/ изпускат двубоите и вместо да стане нещо хубаво става една корида,оцветена в жълто и червено.Така,че никога нищо не е сигурно.Желанията са едно,действителността е друго.Най-добре е когато се припокрият,но това става само за едните фенове,за другите не.
dimi62 написа:Този мач е ЦСКА-ЛЕВСКИ.Никога не е сигурно кой ще е победител.Като се върнем назад в годините,може да се видят какви ли не интересни неща.Не винаги ,соченият за фаворит,побеждава.Особенно ако и съдията реши да стане главно действащо лице.Виждали сме и много спорни отсъждания/най-вече дуспи/ в полза и на двата отбора.Дане говори за това,че някои съдии,които не са мъже/т.е са се насрали преди мача още от страх/ изпускат двубоите и вместо да стане нещо хубаво става една корида,оцветена в жълто и червено.Така,че никога нищо не е сигурно.Желанията са едно,действителността е друго.Най-добре е когато се припокрият,но това става само за едните фенове,за другите не.
Това имам в предвид! В този мач рдко побеждава по-добрият!
- maximalniq
- Контакти:
dimi62 написа:Този мач е ЦСКА-ЛЕВСКИ.Никога не е сигурно кой ще е победител.Като се върнем назад в годините,може да се видят какви ли не интересни неща.Не винаги ,соченият за фаворит,побеждава.Особенно ако и съдията реши да стане главно действащо лице.Виждали сме и много спорни отсъждания/най-вече дуспи/ в полза и на двата отбора.Дане говори за това,че някои съдии,които не са мъже/т.е са се насрали преди мача още от страх/ изпускат двубоите и вместо да стане нещо хубаво става една корида,оцветена в жълто и червено.Така,че никога нищо не е сигурно.Желанията са едно,действителността е друго.Най-добре е когато се припокрият,но това става само за едните фенове,за другите не.
Коя е последната дузпа която са дали на Левски срещу ЦСКА?

- Neron
- Контакти:
leniv написа:КЪДЕ Е НИКИ АЛЕКСАНДРОВ!!!! ЛИПСВА МИ!!!! НИЩО НЕ КАЗВА,ЕДНА ДУМА НЕ Е НАПИСАЛ ЗА "ГРАНДА" ,ВЕЛИКИЯ,НЕПОБЕДИМИЯ ,ГЕРМАНО-ИТАЛИАНСКИ ЧЕРВЕН ЕВРОБОЕЦ???
Мисли нови уникални епитети с които да оприличи военните както някой написа по напред в темата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
към тези ,които питат кой ще вкара за цска-ДИМИТЪР ИЛИЕВ !направете си труда да проверите колко гола е вкарал на левски с екипите на локо пд и миньор ? да не ви изиграе лоша шега това подценяване на ЦСКА !все пак имате тежък мач с "швеците "както казва класика Д.ПЕНЕВ !
edkodimitrov написа:към тези ,които питат кой ще вкара за цска-ДИМИТЪР ИЛИЕВ !направете си труда да проверите колко гола е вкарал на левски с екипите на локо пд и миньор ? да не ви изиграе лоша шега това подценяване на ЦСКА !все пак имате тежък мач с "швеците "както казва класика Д.ПЕНЕВ !
Аз мога да ти гарантирам, че ако той ще влиза ще е след 70тата минута, така че не се притеснявам много много..

САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
botkata написа::Pза това ще удариме Калмар с по малко
) поне така мисля да не даваме то4ни резултати
с 1-2,3
Айде първо да мине мача с Калмар , а? Сутринта коефициента беше 1.9 за калмар , 3.2 за равен и 3.8 за Левски , така че не бързайте да отписвате шведите , най - малко защото се шведи! Очертава се Петков да пропусне мача , което си е голям минус! Нека мине довечера мача (надявам се благополучно за нас) , пък после ще мислим и за дербито.
авторът сигурно няма кабелна и се надява човека на някоя ефирна, ама скапания капитализъм пак прецака всичко

Linky написа:edkodimitrov написа:към тези ,които питат кой ще вкара за цска-ДИМИТЪР ИЛИЕВ !направете си труда да проверите колко гола е вкарал на левски с екипите на локо пд и миньор ? да не ви изиграе лоша шега това подценяване на ЦСКА !все пак имате тежък мач с "швеците "както казва класика Д.ПЕНЕВ !
Аз мога да ти гарантирам, че ако той ще влиза ще е след 70тата минута, така че не се притеснявам много много..
Е значи феновете няма да го видят в игра

И аз, мислех да прогнозирам разгромен резултат в наша полза, но като се замисли човек,все още нямаме реална представа за класата на отбора! ЦСКА са в трагична форма, но да не се окаже ,че и нашата е същата! Мисля си ,че след мача с шведите ,ще може да даваме по-точни прогнози за мача срещу ЦСКА!