Относно бойкота!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

lokos

Re: Относно бойкота!

Мнениеот lokos » 26 юли 2010 20:26

не знам точно хората които правят тоя боикот и да ли е правилното решение или не НО боклукчиите тотално ще сринат цска и трябва да се спрат на време само да не се окаже късно :!:
Последна промяна от lokos на 26 юли 2010 20:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 26 юли 2010 20:27

Аз съм на стадиона ,а на тези които ще бойкотират искам да им кажа че така пречат на отбора а не помагат..........
1948

chicho icho
Контакти:

Мнениеот chicho icho » 26 юли 2010 20:32

добре де , не ви ли писна всеки ден бойкоти? банда север 15 човека , торсидата 20 , 14-те 25. та тези 60 човека ли са ЦСКА ? който иска да бойкотира ( защо е друг въпрос) , който иска не. аз призовавам всички на стадиона : утре , в неделя и т.н.

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 26 юли 2010 20:44

cska_90 написа:
krum_futbolista написа:офф писна ми вече от всички тези тъпотии ..бойкоти,цени на билетите ;хх стига с тея тъпотии .. :evil: :evil:

[offtopic]Ще се местя вече от Берое :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]заминавай![/offtopic]

Пошегувах се бе .. Веднага почвате ;х :?
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 26 юли 2010 20:48

Глупаци, какво ми бойкотирате?! Цената на билетите, или 1 загуба в някаква си контрола??? Луди ли сте?! Защо трябва да досъборите поразклатеното спойствие в отбора? Утре преди мача ще мина да ви видя кои сте, и се надявам да ви видя за първи и последен път в борисовата градина, когато има мач на ЦСКА! :evil:

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 26 юли 2010 20:53

Относно декларацията не мисля ,че има фен ,който да няма подобни искания към собсвениците на ЦСКА ,но дали е редно да се бойкотира това вече е друг въпрос. Проблема е ,че отбора страда от това едно е да играеш пред 5хил-6хил , друго е пред 15хил атмосферата е различна, желанието за игра също.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 юли 2010 21:00

Jorkorazporko написа:Глупаци, какво ми бойкотирате?! Цената на билетите, или 1 загуба в някаква си контрола??? Луди ли сте?! Защо трябва да досъборите поразклатеното спойствие в отбора? Утре преди мача ще мина да ви видя кои сте, и се надявам да ви видя за първи и последен път в борисовата градина, когато има мач на ЦСКА! :evil:

:lol: :lol: :lol:
Изображение

пелинат

Мнениеот пелинат » 26 юли 2010 21:06

ЦСКА90 спри да разлайваш кучетата.Някакви пубертети седнали да ми се правят на велики.Мен живота ми мина с ЦСКА.Треперил съм още от мачовете с Интер през 1967 г.Сега някакви псевдофенчета ми казват какво да правя.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 26 юли 2010 21:06

Искам да кажа на всички, като cska 90, които се прехласват по подобни ултимативни декларации :

ЦСКА не се бойкотира, ЦСКА се ОБИЧА!

Тези, които навремето вдигаха плакати срещу Илия Павлов са същия "дол дренки", които после скандираха и срещу Васил Божков ( познавам лично 2-ма човека, които наскоро си признаха, че сега ги е срам, че навремето са вдигали плакати срещу Божков ), а сега решиха, че и Титан-ите също не им харесват, защото 10 лева са "висока" цена за билет на мач на любимия ти отбор ( какво наивно оправдание :evil: )....

Тези деца ( или големи хора, но с детско поведение ) нямат място на стадиона, там е за хора, които знаят какво искат.... :!: За такива, които ОБИЧАТ ЦСКА И в трудните моменти а не такива, които стачкуват защото днес не е пекло слънце....:-(

А относно исканията - ми то в тази държава всеки иска нещо....
Ама за да получиш, първо трябва да дадеш :!: :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 26 юли 2010 21:15

Е нали и с Литекс щяхте да мълчите и да сте малко на стадиона, а какво стана - бихте ги и си осигурхте мястото в Европа. Мъдете мъже, в тежък момент на отбора му е нужна само публика. Знам за проблемите ви с ТИТАТ-ите, но точно на старта на сезона за вас трябва голяма подкрепа. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Върни се в “ЦСКА”