Грасхопърс - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: Грасхопърс - Ливърпул

Мнениеот baltimore » 21 юли 2010 23:31

Да, бях казал 2:0 защото е прогноза а не ясновидство. Съща така червените бяхте казали, че отбора бил 5 пъти по-слаб от Ливърпул, което с нищо не си пролича.
Все още, червени ми друже, чакам отговор на въпроса защо съм злобар.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 22 юли 2010 00:26

Така всички влизате да се дразните в този форум. Каза ти го и styopa.Сега играят в 2:30 Филаделфия и Ман. юнайтед и колкото и да мраза юнайтед немога да си позволя да кажа погрозна от рода 2:0 или 3:0 за Филаделфия. Ти като фен на юнайтед примерно или на някой друг отбор няма ли се подразниш и да ми се измееш в лицето за тази прогноза?! И за мен мача неможеше да свърши 2:0 за тия.. Други пак викат,че няма да сме в топ4.а то първенството не е почнало още... виждал съм някой отбори които много мачка ама МНОГО МАЧКАТ в контролите и почне ли първенството... ;) Чакам и от някой прогоноза да отпаднем само това липсва. Ако кажа Манчестър Юнайтед0:2 Нюкясъл Юнайтед да не мислиш ,че всички ще ме подкрепят? а? :lol: Фенчетата на Манчестър веднага ще ми скочат отгоре! ;) Лузърпул нз си кво сичко това са компексарски номерца... защото ако отречете,че Ливърпул не е велик клуб с велика история просто вървете се скрийте... защото аз познавам само фенове ЕДНОДНЕВКИ! Имам приятел който е фен на Реал Мадрид заради Кристиано Роналдо и фен на Барселона заради Меси. :shock: Интересно ми е дали,когато юнайтед изпадне в криза,което определено ще стане след напускането на Фъргюсън, дали няма да намалеят феновете на юнайтед няма нищо вечно! Та така... тва е още непочнал сезона извън топ4 незнам си какво то темата е за един приятелски мач те ми говорат кой щял да е в топ4,кой извън него... а и за мен прогнозата ти не беше реална... 1:0 по може... А и темата не е моя. ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 22 юли 2010 08:30

Ще се подразня, но ще си го запазя за себе си.Няма да го напиша във форума, защото всеки има право на мнение и прогноза.
Все още никой не ми каза, защо съм злобар.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 22 юли 2010 11:50

Така вече резултата е ясен,за тези които не го знаят ще го кажа 0:0,а за тези като мен които знаят само него и не са гледали мача нека някой който е имал тази вазможност да каже как са играли момчетата на Ходжсън ;) . Благодаря ви предварително :!:
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 22 юли 2010 13:44

d-o-d-o написа:Така вече резултата е ясен,за тези които не го знаят ще го кажа 0:0,а за тези като мен които знаят само него и не са гледали мача нека някой който е имал тази вазможност да каже как са играли момчетата на Ходжсън ;) . Благодаря ви предварително :!:

Само младоци играха + Акуилани,Н'Гог,Деген и Лукас(капитан) :)
Общо взето мача не беше нищо особенно,а и не се очакваше и друго.

The average age among the 18 players who took part was 20.6 - and that number fell to 19.6 between the 11 who finished.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 22 юли 2010 16:29

d-o-d-o, постнах анализ на срещата в блога. Можеш да прочетеш мението ми там.

Върни се в “Ливърпул”