cerberr написа:Благодаря на всички. Ще разгледам Академик и Славия, може би и Локо... както и да е, все една от тях ще се окаже подходящ вариант.
А за човека, който беше коментирал поста ми, и доколко е граматически правилен - не искам похвали, за това колко добре пиша... все още имам много да уча, но смятам че не е правилно, грешките да изпъкват пред концепцията на поста, нали? Няма безгрешен човек, ако тръгнем да си казваме грешките един на друг, няма да стигнем доникъде. Все пак благодаря за критиката, ще се постарая да избягвам занапред такива неща.
И не, далечни от София школи, не ми вършат работа. Благодаря, че ги споменавате, но както каза човекът под мен, по законов ред, няма как да използвам услугите на автобус за придвижване до там.(ако съм сам)
Мхмм, понеже не мога да взема отношение по темата: "къде в София мога да тренирам ?" Чета с любопитство всичко около нея. Зачекна и темата за правописа. Приятелю, ако ти си на 12-сет години - или ще станеш професор на 20-сет, или нещо ни занасяш - питаш за сина си или си търсиш тема за чат - за мен е вероятно изречението да продължи след.. второто "или"