Литекс - Жилина (Шампионска Лига) 1:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sinqta Lavina90

Re: Литекс срещу Биркиркара или Жилина

Мнениеот Sinqta Lavina90 » 16 юли 2010 18:29

На 99 % съм сигурен 4е Литекс ще отнесе Рудар в реванша и ще играе срещу Жилинал......
Късмет им пожелавам ако не в групите на ШЛ,то поне в групите на ЛЕ да влязат ;) ;)

haha

Мнениеот haha » 16 юли 2010 18:35

sistera написа:Според мене,Литекс играят адски слабо и въобще се съмнявам че ще играят на следващия етап от Л.Е.

А според мене,ти въобще си нямаш и понятие от футбол,ако си мислиш,че Литекс ще отпаднат от Рудар.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 юли 2010 18:52

Old_death написа:Втора година Литекс върви по стъпките на Левски.Беше Бате,а сега-Жилина.Пожелавам им успех!

:lol:

Като се има предвид какво направиха БАТЕ с Литекс миналата година, това твое пожелание ми прилича повече на черен хумор ... :lol:
Иначе си прав. Втора година Литекс вероятно ще играят срещу отбор, който е създавал проблеми на Левски в предишни години ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 16 юли 2010 19:01

marmi52 написа:
Old_death написа:Втора година Литекс върви по стъпките на Левски.Беше Бате,а сега-Жилина.Пожелавам им успех!

:lol:

Като се има предвид какво направиха БАТЕ с Литекс миналата година, това твое пожелание ми прилича повече на черен хумор ... :lol:
Иначе си прав. Втора година Литекс вероятно ще играят срещу отбор, който е създавал проблеми на Левски в предишни години ... ;)

догодина май сме с/у дебрецен :)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 16 юли 2010 19:28

sistera написа:
NeRaDzYrA написа:Аз залагам 1 виртулна каса бира, че ще играем с Биркиркиркиркара (баси името)

Според мене,Литекс играят адски слабо и въобще се съмнявам че ще играят на следващия етап от Л.Е.

Литекс не играят слабо!Те така си играеха и миналата година!До никаде в Евро турнири,и зависи от Левски и Цска как ще се преставят в А група!
Но все пак успех им пожелавам!Дано поне стигнат до третия кръг че там и да отпаднат ще играят в ЛЕ!
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Лусио
Контакти:

Мнениеот Лусио » 16 юли 2010 19:55

PFC Litex написа:Редно е заглавието на темата да е
Рудар / Литекс срещу Жилина / Биркиркира

Коментар за съперниците ни ако имаме такъв ще дам късно във вторник вечерта.

Точно така трябва да е но някой хора отписват много рано Рудар.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 юли 2010 21:30

Тези, които го правят не са фенове на Литекс.
Преди мача още точно такива фенове казваха резултати от рода на 5-6 гола, а след мача почнаха да плюят защо не са вкарали толкова - не е ли смешно :)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 16 юли 2010 23:35

big4eto написа:евгени искам да ми обясниш защо пишеш в теми отнасящи се за шампиона на нашата страна като винаги коментарите ти са против отбора шампион на БГ ? предполага умираш от яд че шампиона е ЛИТЕКС от малкият град ЛОВЕЧ ?

Че ти още ли ми обръщаш внимание :o . Какво не си разбрал от това което съм написал ?
Искаш да ми кажеш , че Баркиркара или Жилина дето участват в Шампионска Лига са по-добри от Калмар ли ( примерно , макар че и Калмар не са кой знае колко силни особенно през този сезон ) ? Какво да ти завиждам на теб и на отборчето ти с капацитиет 7000 места на стадиона и 5000 максимална публика ? А мача в четвъртък гледа ли ? Така трябва да се играе с такива отбор , но нормално евроидиотите от Левски са си научили урока , но на Литекс тепърва им предстои да си го учат . И познай защо :roll: . Защото в Европа съдиите не се купуват :o

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 16 юли 2010 23:47

Но Бигче ...... неееее ! Очакваше се Левски да се бяха издънили и ти първи с PFC Litex да поченете да товарите левскарите и да се правите на големи всезнайковци , защото на 20 години веднъж ставате шампиони ! Но ето , Левски биха 6:0 . Що не те чувам сега ? А и по-хубаво . Аз и не искам да имам нищо общо с хора като вас , чиито предци така славно са предали апостола :shock:

bonedeep
Контакти:

Мнениеот bonedeep » 17 юли 2010 05:31

evgenimilenov написа:Но Бигче ...... неееее ! Очакваше се Левски да се бяха издънили и ти първи с PFC Litex да поченете да товарите левскарите и да се правите на големи всезнайковци , защото на 20 години веднъж ставате шампиони ! Но ето , Левски биха 6:0 . Що не те чувам сега ? А и по-хубаво . Аз и не искам да имам нищо общо с хора като вас , чиито предци така славно са предали апостола :shock:

То пък един отбор е вашия съперни драги ми говедце.

Върни се в “Литекс”