Късмет им пожелавам ако не в групите на ШЛ,то поне в групите на ЛЕ да влязат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sistera написа:Според мене,Литекс играят адски слабо и въобще се съмнявам че ще играят на следващия етап от Л.Е.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Old_death написа:Втора година Литекс върви по стъпките на Левски.Беше Бате,а сега-Жилина.Пожелавам им успех!
marmi52 написа:Old_death написа:Втора година Литекс върви по стъпките на Левски.Беше Бате,а сега-Жилина.Пожелавам им успех!
![]()
Като се има предвид какво направиха БАТЕ с Литекс миналата година, това твое пожелание ми прилича повече на черен хумор ...![]()
Иначе си прав. Втора година Литекс вероятно ще играят срещу отбор, който е създавал проблеми на Левски в предишни години ...
sistera написа:NeRaDzYrA написа:Аз залагам 1 виртулна каса бира, че ще играем с Биркиркиркиркара (баси името)
Според мене,Литекс играят адски слабо и въобще се съмнявам че ще играят на следващия етап от Л.Е.
PFC Litex написа:Редно е заглавието на темата да е
Рудар / Литекс срещу Жилина / Биркиркира
Коментар за съперниците ни ако имаме такъв ще дам късно във вторник вечерта.
big4eto написа:евгени искам да ми обясниш защо пишеш в теми отнасящи се за шампиона на нашата страна като винаги коментарите ти са против отбора шампион на БГ ? предполага умираш от яд че шампиона е ЛИТЕКС от малкият град ЛОВЕЧ ?
evgenimilenov написа:Но Бигче ...... неееее ! Очакваше се Левски да се бяха издънили и ти първи с PFC Litex да поченете да товарите левскарите и да се правите на големи всезнайковци , защото на 20 години веднъж ставате шампиони ! Но ето , Левски биха 6:0 . Що не те чувам сега ? А и по-хубаво . Аз и не искам да имам нищо общо с хора като вас , чиито предци така славно са предали апостола
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта