ДКС гони нов рекорд срещу Бразилия, очакват се 8 000 зрители

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: ДКС гони нов рекорд срещу Бразилия, очакват се 8 000 зрители

Мнениеот Mourinio » 06 юли 2010 13:25

lisynger написа:Браво на варненци мисля ,че трябва да им оставят волейбола на тях защото го заслужават повече от нас.

Едва ли, новата зала в София трябвало да пачели от някъде, за да се издържа и мачовете от Световната лига ще са едно от малкото посещавани събития в тая зала, така че съм почти сигурен, че от 2012 ще играят само в София
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 юли 2010 14:29

ДВОРЕЦЪТ пусна билети за ПРАВОСТОЯЩИ за двата мача с Бразилия!

varna-sport.com 06.07.2010 11:32
Дворецът на културата и спорта във Варна уведомява всички фенове, че пуска в продажба билети за правостоящи за волейболните срещи с Бразилия на 8 и 9 юли съответно от 20 и 18 ч. От 10 ч днес вече се продават се продават билети в
билетния център и на вход №3 - срещу паркинга в деня на мача. От ДКС препоръчват настоятелно на феновете, закупили билети за правостоящи, да влизат през вход №3, от който е най-удобният начин за заемане на местата за правостоящи - зад игралното поле.

Снимка http://www.fivb.org
Бразилия пристигна във Варна снощи за две победи срещу България, иначе ще остане на второ място в групата и може да не стигне до финала. Точните сметки са: победа с 3:0 и 3:1 и даже загуба, но с 2:3 в един от двата мача ни класират на първо място в групата. "Конгресна" ще бъде пълна.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 юли 2010 18:12

Чакайте че на мен нещо сметките ми се бъркат. Зала Конгресна ( нали така и беше името ) събира 5 800 места (седалки, фотьойли или там квото и да е ). Значи по мои сметки разликата от 5 800 до 8 000 е 2 200, което ще рече ще трябва още една цяла трибуна с хора да се сместят някак си в местата предвидени за 5 800 човека.......
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 09 юли 2010 21:14

около 6 100 имаше на мача, къде ги видяхте тия 8 000 не знам...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 юли 2010 18:31

A.G написа:Ако някой е гледал мачовете на ЦСКА в шампионска лига по волейбол ходеха фенове на футболния ЦСКА и си пееха техните песни.

Аз съм от Левски, но си гледам събитие като ШЛ по волейбол и мога да ти кажа, че точно без футболните фенове волейЦСКА никога нямаше да направи това, което постигна тази година в ШЛ.
Бях и в зала Христо Ботев през 2001 година за 1/8 по баскет Левски-Фенербахче. Мисля, че около 1200-1500 събира залата, навън останаха сигурно над 2500 човека още. Левски обърна от 20 точки много по-силния си съперник, атмосферата беше "футболна" и невероятна. Ако ЛукойлАкадемик имаше такива фенове вече щеше да е играл ФайнълФор в Улеб. Така че, тези които твърдят че в София нямало публика или че футболната публика пречела, да ходят да се гръмнат някъде или поне да видят феновете на Партизан, ПАО, или на полските волейболни отбори.

Върни се в “Волейбол”