Един въпрос към БФС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Един въпрос към БФС
' Щото не заслужават. Не, сериозно, както посочи колегата, заради квотитите е... а може и лоби да нямаме, но то се гради. Не се получава ей така. То и албански съдия няма.
Каквото е нивото на футбола ни,такова е нивото и на съдийството ни,а може би то е на по ниско ниво 

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Защото яко се подпират набедените грандове цска и лески
, но това не остава незабелязано драги ми смехурковци 

metodito написа:' Щото не заслужават. Не, сериозно, както посочи колегата, заради квотитите е... а може и лоби да нямаме, но то се гради. Не се получава ей така. То и албански съдия няма.
Бе лоби си имаме... нали уж перуката има някакъв пост в УЕФА дето се занимава точно със съдийските наряди поне в ЕКТ... (или нещо подобно беше)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
rstein написа:Защо на Световното има узбекистански съдии, а няма български!
За к'во са ти ?Да сътворят някой нов световен гаф,пред лицето на целия свят ли?Та "топ-рефер"
Х.Ристосков отиде да свири в австрийската В група,така че за кво говорим?!

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
от vaskonti на 22 Юни 2010 19:36
Остави ти Узбекистан, там не играе ли Ривалдо? На Мондиала има съдия от Сейшелските острови!
Напълно съм съгласен с теб +1
Остави ти Узбекистан, там не играе ли Ривалдо? На Мондиала има съдия от Сейшелските острови!
LIVERPOOL RULZZ
vaskonti написа:Остави ти Узбекистан, там не играе ли Ривалдо? На Мондиала има съдия от Сейшелските острови!
LIVERPOOL RULZZ