СП2010-Ранкинг на тренерските заплати
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: СП2010-Ранкинг на тренерските заплати
Леле леле ... Айде сега да видиме защитниците (повечето сини) на Кауна какво ще изкоментират ! Щом тези треньори взимат толкова пари , а и са класирали отборите на световно, Мърчо трябваше на извън космическо или някакво вселенско да ни класира. Нека да му дадът 100 бона и остатъка примерно още 200 или 300 хилки , ако класира отбора. А сега какво става, дават на тези измислените герои 1 милион, а резултата е ясен. Не че беше по-добре при Сточиков, Марков итн итн обаче това е върхът на простотията. А тези безработните треньори с доказано име, сигурно ще се навият за по малко 1 М. Само че , както казаха и преди мен, тези треньори не са марионетки и послушковци. Те не търпят някой да им казва пусни този или онзи. Пускат кого мислят че е подходящ и ако не става си дават оставката и това е.Тук няма значение нищо, важно да върви далаверката , да се продаде тоя оня , да движат нещата. За това ще си гледаме първенствата по ТВ, дано не е по БНТ от тук насетне.
Неутрален.
Аз като привърженик на ЛЕВСКИ съм да се махнат Наско и Мъри от националния,за там трябва чужденец.Защото виждаме след 1998 какво става във националния отбор.Ако наистина Наско и Мъри вземат годишно аре да го кажем милион разбира се,че е по добре чужденец.
Аз като привърженик на ЛЕВСКИ съм да се махнат Наско и Мъри от националния,за там трябва чужденец.Защото виждаме след 1998 какво става във националния отбор.Ако наистина Наско и Мъри вземат годишно аре да го кажем милион разбира се,че е по добре чужденец.
- rebelheartous
- Контакти:
donpacko написа:Неутрален.
Ако наистина Наско и Мъри вземат годишно аре да го кажем милион разбира се,че е по добре чужденец.
За да взема пък той 2 милиона ли?
Може ли да попитам от къде имате официална информация колко пари взима Станимир Стоилов ?
А някой замисли ли се, че ако дойде доказан чужденец, който да се съгласи на заплата като на Мъри, той сигурно ще иска в договора да е заложена някаква космическа премия при класиране на голямо първество ? Да не говорим каква ще е клаузата при разтрогване, ако се провали и БФС иска да го смени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Може ли да попитам от къде имате официална информация колко пари взима Станимир Стоилов ?А някой замисли ли се, че ако дойде доказан чужденец, който да се съгласи на заплата като на Мъри, той сигурно ще иска в договора да е заложена някаква космическа премия при класиране на голямо първество ? Да не говорим каква ще е клаузата при разтрогване, ако се провали и БФС иска да го смени.
То досега нашите толкова пари взеха,че и на всички световни и европейски първенства играха,че да се притесняваме сега за някакви неустойки.А за премията да си я вземе човека щом ни е класирал за такова първенство явно си ги ЗАСЛУЖАВА !!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Tommi написа:Може ли да попитам от къде имате официална информация колко пари взима Станимир Стоилов ?А някой замисли ли се, че ако дойде доказан чужденец, който да се съгласи на заплата като на Мъри, той сигурно ще иска в договора да е заложена някаква космическа премия при класиране на голямо първество ? Да не говорим каква ще е клаузата при разтрогване, ако се провали и БФС иска да го смени.
- при класиране , фифа отпуска минимум 11 милиона евро - няма да е трудно да се отделят 500 000 , особено като се има напредвит , че в последните 8 години не сме взимали пари за класиране
Cesc Fabregas написа:cska_90 написа:Предлагам да вземем комуниста!!![]()
![]()
![]()
32.Ким Йонг Ху - 200.000 КНДР
Еми всички знаем за кого гласува на последните избори...не се учудвам, че искаш комуниста![]()
Ти като си гласувал за ББ,доволен ли си бе?!!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Пичове, повечето разбраха каква беше основната ми идея да пусна този постинг. Виждате, че дори и за БГ, световно известни тренери са достъпни. Ами вижте, Оскар Уошингтън Табарес (Уругвай) - това е един много, ама много добър тренер! По-добър дори от Ото Рехагел! И взима по-малко от Чичовото и Мъри?
А що се отнася откъде пари, съм пускал друг постинг за това какво направи Чили с Марсело Биелса. Нямало пари, ли? Има! И в БГ има, ама трябва ново ръководство на БФС с добър опит в бизнеса! Това е!
А що се отнася откъде пари, съм пускал друг постинг за това какво направи Чили с Марсело Биелса. Нямало пари, ли? Има! И в БГ има, ама трябва ново ръководство на БФС с добър опит в бизнеса! Това е!
-
OriginalWriter
- Контакти:
Много интересно от къде е тази секретна информация за заплатата на тренера на КНДР...
Доколкото си спомням бяха обявили, че заплатата на Мъри е 17000лв на месец (основна заплата), отделно командировъчни, представителни и др.
Всеки, който има представа какво представлява Северна Корея, ще разбере, че трньорът им не взима такива пари.
Там пари в обращение почти няма, а и да има няма какво да се купи.
Всеки, който има представа какво представлява Северна Корея, ще разбере, че трньорът им не взима такива пари.
Там пари в обращение почти няма, а и да има няма какво да се купи.