АТАКА, АТАКА ДИРЕКТНО В БАТАКА С ДВАТА КРАКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Re: АТАКА, АТАКА ДИРЕКТНО В БАТАКА С ДВАТА КРАКА

Мнениеот goteborg » 31 окт 2008 23:55

She se naigraesh,vervai mi,uceli choveka!
Save Ukraine!

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 01 ное 2008 10:15

Слушай сега, дупце непоръбено! Първо си твърде тъп, за да се занимавам с теб и това, че изобщо ти обърнах внимание, трябва да те радва. Второ, тия приказки от типа "Болгар, болгар!" (сигурен съм, че малоумният ти мозък въобще не знае за какво говоря) съм ги чувал толкова много пъти, че вече даже не са ми и забавни. И трето, може би най-важното - не знам на какво отгоре ми се правиш на много голям мъж, след като изобщо не ме познаваш кой съм, какъв съм, какви възможности имам, нормален ли съм, луд ли съм и т.н. Това означава само едно - ти си толкова заслепено от злоба и комплекси левскарско лайно, че не си струва даже да повърна отгоре ти.
Сега можеш да пренасочиш "мъжката си сила" другаде - например да онанираш. По-полезно е, а и по-безопасно за теб.
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 01 ное 2008 12:41

Shte ti *** maichicata dolna,pedal kriv!Shte ti mamata razgona chervei dolen.She mi se gurchish pod pesnicite,gnusen filosof.Pomni!A sum tolko siguren,shtoto si znam vuzmojnostite,ama vuobshte nema da ti obiasniavam kuv sum.She ti razeba kirlivata ****!Kazah ti edin put-vervai mi!
Save Ukraine!

Върни се в “ЦСКА”