ФЕДЕРЕР ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ НА ПЪРВОТО МЯСТО СЕГА
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ФЕДЕРЕР ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ НА ПЪРВОТО МЯСТО СЕГА
Прочел съм значи грешна информация за турнира, извинявам се моя грешка 

BultraStyle написа:Федерер е вече бита карта със сериозен комплекс от ония гнусен испанец Надал ...
Ти си бита карта, Федерер отдавна е над нещата - точки, турнири .... за него играта е удоволствие, пък и вече с дете има други приоритети.
Важно е да продължи да играе дълги години, понеже когато се откаже, дълги години няма да видиш такъв универсален тенесист ...
Иначе Надал има още да се доказва и е нормално да е първи ... пък и е приятен за гледане тенесист.
Така че аз съм доволен че ги има и двамата ...
-
- Контакти:
nikipsh написа:BultraStyle написа:Федерер е вече бита карта със сериозен комплекс от ония гнусен испанец Надал ...
Ти си бита карта, Федерер отдавна е над нещата - точки, турнири .... за него играта е удоволствие, пък и вече с дете има други приоритети.
Важно е да продължи да играе дълги години, понеже когато се откаже, дълги години няма да видиш такъв универсален тенесист ...
Иначе Надал има още да се доказва и е нормално да е първи ... пък и е приятен за гледане тенесист.
Така че аз съм доволен че ги има и двамата ...
Аз тенис съм гледал доста и наистина таланти като Федерер се броят на пръстите на едната ръка ,но вече си личи ,че не е същата сила

- Roger_Federer
- Контакти:
Федерер няма да има възможност ад си върне първото място,но това не му пречи да спечели Уимбълдън и отново да влезе в серия!Както един колега каза в някой по-ранен пост,Роджър отдавна е минал измереията на класацията на ATP,той е перфектен.Силно се надявам да подобри играта си и да спечели турнира в Хале,а после и Уимбълдън,макар и това да е трудна задача.
Уважавам Федерер, но харесвам и поддържам Надал.
Миналата година спечели Уимбълдън като млад татко на близначки, оборвайки традицията. Вече му е изместен фокуса, според мен. Постигнал е мноооого и май му е време да обърне внимание на семейството. С две дини под една мишница е трудно.
Миналата година спечели Уимбълдън като млад татко на близначки, оборвайки традицията. Вече му е изместен фокуса, според мен. Постигнал е мноооого и май му е време да обърне внимание на семейството. С две дини под една мишница е трудно.

- boston celtics
- Контакти:
А защо по дяволите,ако Федерер спечели Wimbledon няма да му дадат никакви точки
Това немога да разбера.Не се ли дават еднакви точки на всички турнири от ГШ ?

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
Дали няма да му дадат точки ако спечели Уимбълдън не знам,но ако не си защити титлата ще му отнемат толква колкото са му дали миналата година.Между другото днес загуби финала срещу Хюит в Хале с 1:2 сета.
Браво на Хюит. Четях и не вярвах на очите си. Какво става с ФедЕкспрес? 

Вчера заложих 10 евро против Федерер в бет ат хоум на 20 коефициент в началото
Подобни фън залози носят добри печалби често повече от сигурните...

Гледайте футбол пряко и безплатно на вашия компютър в сайта: http://www.betbg.eu ! Хиляди левове бонуси за Световното по футбол!
- Бижутера
- Контакти:
NinkaBG написа:Вчера заложих 10 евро против Федерер в бет ат хоум на 20 коефициент в началотоПодобни фън залози носят добри печалби често повече от сигурните...
чакай да спечелиш от тоя залог

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!