ФЕДЕРЕР ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ НА ПЪРВОТО МЯСТО СЕГА

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ФЕДЕРЕР ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЛИ НА ПЪРВОТО МЯСТО СЕГА

Мнениеот wolf » 13 юни 2010 13:19

Прочел съм значи грешна информация за турнира, извинявам се моя грешка :oops:

Потребителски аватар
nikipsh
Контакти:

Мнениеот nikipsh » 13 юни 2010 13:28

BultraStyle написа:Федерер е вече бита карта със сериозен комплекс от ония гнусен испанец Надал ... :x

Ти си бита карта, Федерер отдавна е над нещата - точки, турнири .... за него играта е удоволствие, пък и вече с дете има други приоритети.
Важно е да продължи да играе дълги години, понеже когато се откаже, дълги години няма да видиш такъв универсален тенесист ...
Иначе Надал има още да се доказва и е нормално да е първи ... пък и е приятен за гледане тенесист.
Така че аз съм доволен че ги има и двамата ...

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 13 юни 2010 13:42

nikipsh написа:
BultraStyle написа:Федерер е вече бита карта със сериозен комплекс от ония гнусен испанец Надал ... :x

Ти си бита карта, Федерер отдавна е над нещата - точки, турнири .... за него играта е удоволствие, пък и вече с дете има други приоритети.
Важно е да продължи да играе дълги години, понеже когато се откаже, дълги години няма да видиш такъв универсален тенесист ...
Иначе Надал има още да се доказва и е нормално да е първи ... пък и е приятен за гледане тенесист.
Така че аз съм доволен че ги има и двамата ...

Аз тенис съм гледал доста и наистина таланти като Федерер се броят на пръстите на едната ръка ,но вече си личи ,че не е същата сила ;) А той ако наистина беше над тези неща ,трябваше да се откаже когато наистина смазваше всичко живо по пътя си

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 13 юни 2010 14:11

Федерер няма да има възможност ад си върне първото място,но това не му пречи да спечели Уимбълдън и отново да влезе в серия!Както един колега каза в някой по-ранен пост,Роджър отдавна е минал измереията на класацията на ATP,той е перфектен.Силно се надявам да подобри играта си и да спечели турнира в Хале,а после и Уимбълдън,макар и това да е трудна задача.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 13 юни 2010 15:11

Уважавам Федерер, но харесвам и поддържам Надал.

Миналата година спечели Уимбълдън като млад татко на близначки, оборвайки традицията. Вече му е изместен фокуса, според мен. Постигнал е мноооого и май му е време да обърне внимание на семейството. С две дини под една мишница е трудно. ;)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 13 юни 2010 16:54

А защо по дяволите,ако Федерер спечели Wimbledon няма да му дадат никакви точки :roll: :) Това немога да разбера.Не се ли дават еднакви точки на всички турнири от ГШ ?
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 13 юни 2010 17:07

Дали няма да му дадат точки ако спечели Уимбълдън не знам,но ако не си защити титлата ще му отнемат толква колкото са му дали миналата година.Между другото днес загуби финала срещу Хюит в Хале с 1:2 сета.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 13 юни 2010 18:16

Браво на Хюит. Четях и не вярвах на очите си. Какво става с ФедЕкспрес? :roll:

Потребителски аватар
NinkaBG
Контакти:

Мнениеот NinkaBG » 14 юни 2010 09:46

Вчера заложих 10 евро против Федерер в бет ат хоум на 20 коефициент в началото :) Подобни фън залози носят добри печалби често повече от сигурните...
Гледайте футбол пряко и безплатно на вашия компютър в сайта: http://www.betbg.eu ! Хиляди левове бонуси за Световното по футбол!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 юни 2010 12:21

NinkaBG написа:Вчера заложих 10 евро против Федерер в бет ат хоум на 20 коефициент в началото :) Подобни фън залози носят добри печалби често повече от сигурните...

чакай да спечелиш от тоя залог :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Тенис”