ДокладвайОтговори с цитатRe: ДНК доказа, че не сме славяни, идваме от Памир
от levskarov на 10 Юни 2010 10:59
Old_death на 10 Юни 2010 06:43
от naso на 10 Юни 2010 08:23
така или иначе всичките сме от един кюп... особено пък ние сме такъв буламач (траки, славяни, прабългари, ромеи, латини, турци, цигани), че е трудно да се каже кой какъв е...
Извади траките от тоя списък.По тия земи наистина са живели траки.но те са били изтребени или претопени от славяните доста преди Аспарух да прекоси Дунава
Поредното малоумно изказване на промит мозък. То си е ясно като ти гледам емблемата. А сега сериозно. Дипломиран историк и археолог съм и ще го кажа направо. Как така траките изчезват, след като Херодот ги обявява за най-многобройния народ след индийците. Изчезват в умовете на панслависти-комунисти! А иначе се радвам, че най-накрая се говори открито за тази тема, че не сме никакви славяни, а сме си българи! Колкото до това колко сме се омесили- не, ние не се омесваме, ние претопяваме етноси-авари, печенези, узи, кумани и др., а това, че славяните тук са малко говори фактът, че досега на територията на България не е открит чисто славянски некропол! Айде, и се радвам, че народът ни се събужда от този кошмар наречен славянство!
Съжалявам за тоя,който ти е дал диплома.На нищо не те е научил,или възражението ти се дължи само на емблемата в аватара ми.Изложи данни кога е живял Херодот,бащата на историята,и кой период разглеждаме!Дели ни разстояние от около холяда години във времето.Ако не се бъркам Херодот е живял през 4-ти век преди Христа,а ние говориме за 7-ми!!!Траките като държавност и общност са съществували малко след оформянето на тия места като римска провинция.За съжаление те живеели както нас на един кръстопът.До идването на Аспарух само славяните три пъти са опустошавали земите между Дунав и Констатинопол,като са обсаждали и Солун и са се заселили по островите в морето!А от тук са минали и други народи,участвали през първото преселение.През 681 година тракийския етнос,доколкото го е имало е останал само по непристъпните планини в Южна България и не е имал възможност да окаже влияние върху обособяването ни като народ.Българската експанзия по тия места започва около 50 години след тая дата.Научи си урока