Не можах да го гледам на работа

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Game, set and match Dimitrov!
Не можах да го гледам на работа, но се радвам на победата!
AnalBreaker написа:Blue_Girl написа:Masaba написа:Този Богданович бил англичанин
Аз също сега разбирам това.
Съдих от фамилията му, че е сърбин.
Роден е в Белград, но играе за Великобритания и е втората ракета на страната.
За мача ми направи впечатление, че и двамата са в доста слаба форама и опита си казваше думата донякъде. Гришо беше отвратителен 1 сет и правеше грешки от всеки 2-ри удар. За щастие малко се окопити и успя да вземе 2-рия сет. Трябва доста да работи Димитров върху своя сервис и бекхенд
runnersa написа:ZinedineZidane написа:Game, set and match Dimitrov!
Еха бил ли е? За съжаление трябва да се отбележи, че това е 1 му по-сериозна победа на нормален турнир от година насам не знам защо играе на ултра посредствени турнири където си проебава таланта и вместо да се качва дори затъва надолу в класацията
Бижутера написа:Григор има страхотен сервиз...ако продължава така, нищо чудно да стане новия Анди Родик.
AnalBreaker написа:runnersa написа:ZinedineZidane написа:Game, set and match Dimitrov!
Еха бил ли е? За съжаление трябва да се отбележи, че това е 1 му по-сериозна победа на нормален турнир от година насам не знам защо играе на ултра посредствени турнири където си проебава таланта и вместо да се качва дори затъва надолу в класацията
Какво да ти кажа? Това му е първа победа, защото беше с контузия и пропусна доста голяма част от сезона, но за щастие сега е жив и здрав. За да участваш в силен турнир от веригата на АйТиПи трябва или да си във високите етажи на ранклистата, или да играеш квалификации, които са доста тежки за по-неопитен тенисист като Димитров, или да бъдеш поканен от организаторите, чрез така-наречената Уайлд Кард. Вчера Иван Чешанков каза, че е изключително трудно за един по-млад състезател да пробие при мъжете. Както Григор, така и един друг талант Бърнард Томич още не са направили нещо по - значимо в световният тенис (забравяме за титлите им от ГШ при юношите)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта