На „Лазур” заработи огромната видеостена за световното

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Re: На „Лазур” заработи огромната видеостена за световното

Мнениеот nore » 12 юни 2010 12:58

.

577 зрители проследиха откриването на световното от видеостената на „Лазур”

Изображение

Изображение

Изображение

Електронната система за вход на стадион „Лазур" отчете 577 посетители с безплатен пропуск, дошли да гледат откриването на световното първенство по футбол на огромната видеостена. Сред зрителите фигурираха представители на няколко поколения - от малчугани до пенсионери. Имаше и дами. Всички те останаха удивени от качеството на картината и звука, които им предлага екранът с размери 16 на 9 метра.

Хората не пропуснаха възможността да съчетаят удоволствието от футболното зрелище на първия мач ЮАР-Мексико със скара и бира, които се предлагаха на двете ротонди. Във ВИП-зала запад на стадиона пък имаше кетеринг с отбрани ястия и напитки.

„Възхитен съм от всичко, което се прави на стадиона. През пролетта гледахме хубави мачове на „Черноморец", сега се наслаждаваме и на световното. Бургаският клуб продължава да дърпа българския футбол напред. Горд съм, че и аз навремето съм носил синия екип", сподели развълнуван ветеранът на „Черноморец" от 60-те години на миналия век Бойчо Близнаков, който беше заел място на централната трибуна.

Очакваше се след края на работното време и с падането на вечерната хладина на втория мач за деня Уругвай-Франция на „Лазур" да дойдат още повече хора.
================================

Явно са решили проблема с лиценза за излъчване.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: На „Лазур” заработи огромната видеостена за световното

Мнениеот Converse » 13 юни 2010 00:09

Днес гледах два мача - Аржентина - Нигерия и Англия - САЩ. Качеството на картината е отлично, звука е добър, но има какво още да се желае. Добре са направили в ротондата, че са смъкнали малко цените, и че фен шопа работи до 23:30. Общо взето нямам забележки, освен, че не пускат на пластмасовите сгъваеми седалки в централната част на сектор "А", а там дори не сяда никой. Добро впечатление ми направиха и англичаните, които бяха дошли да гледат късния мач ( около 60 - 70 човека ). Те останаха много доволни от видео - стената и стадиона. Почти всеки от тях си купи по нещо от фен шопа, което е успешна стратегия за продаване на артикули извън футболният сезон. Единствения малък гаф беше, че към средата на мача две кучета излязоха на терена и започнаха да се боричкат в центъра :lol:
Като заключение мога да добавя, че останах много доволен от 230 минутният ми престой на стадиона и това няма да е последното ми посещение, мисля че това се отнася за всички зрители днес.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”