За Бербатов и Националния Отбор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: За Бербатов и Националния Отбор

Мнениеот Angoff » 30 окт 2008 16:12

СинТерор написа:Снощи за 2 минути игра Валери Домовчииски влезе и вкара гол за Херта! Стига с тази манекенка Барби която като облече националната фланелка го прави от задължение и само я разкарва без да се раздаде! Аман вече България не е на Бербатов!!!!!!!!!!!!!!!

Утепа рибата с тоя коментар хахахахахаха ... ти заеби Домо ама и Телкийски и той вкарал :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 30 окт 2008 16:13

Angoff написа:Кво ли споря с жалки недоразвити всеядни ... те си знаят техното и плуят,направих тая тема за да може всеки да разбере с какъв играч разполгаме но ето че злобата пак побеждава ... ще си пускам заядливи коментари и ще ви гледам как се гърчите в агонията си и как плуете всичко различно от синия цвят ... а този цвят уж беше символ на свободата след 89-та ... сега се превърна в символ на мафиата измамата и пошлото благодарение на Фк Лиценз и управляващите ни с същия цвят и неговите разсейки ... май май комунизъмът в България никога не е умирал , независимо от цвета си , бил той червен или син :!:

НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТИКВЕНИЦИТЕ.ПРАВ СИ ЗА ВСИЧКО СПОРЕД МЕН.НАИСТИНА ЩЕ Е ХУБАВО ДОМОВЧИЙСКИ ДА НАПРАВИ НЕЩО В ХЕРТА.АКО И ТОЙ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ БОЖИНОВ,БЕРБАТОВ,ГЕОРГИЕВ,ПОПОВ И ПЕТРОВИТЕ,ЩЕ ТРЯБВА САМО ЕДИН ИСТИНСКИ ТРЕНЬОР.МАРКОВ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СИ ХОДИ.СЕГА СЕ Е СКРИЛ КАТО МИШОК,ТА ДО СЛЕДВАЩАТА КВАЛИФИКАЦИЯ.ПРОВАЛЯ БЪДЕЩЕТО НА ЕДНО СИЛНО ПОКОЛЕНИЕ.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 30 окт 2008 16:17

popaj написа:
Angoff написа:Кво ли споря с жалки недоразвити всеядни ... те си знаят техното и плуят,направих тая тема за да може всеки да разбере с какъв играч разполгаме но ето че злобата пак побеждава ... ще си пускам заядливи коментари и ще ви гледам как се гърчите в агонията си и как плуете всичко различно от синия цвят ... а този цвят уж беше символ на свободата след 89-та ... сега се превърна в символ на мафиата измамата и пошлото благодарение на Фк Лиценз и управляващите ни с същия цвят и неговите разсейки ... май май комунизъмът в България никога не е умирал , независимо от цвета си , бил той червен или син :!:

НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТИКВЕНИЦИТЕ.ПРАВ СИ ЗА ВСИЧКО СПОРЕД МЕН.НАИСТИНА ЩЕ Е ХУБАВО ДОМОВЧИЙСКИ ДА НАПРАВИ НЕЩО В ХЕРТА.АКО И ТОЙ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ БОЖИНОВ,БЕРБАТОВ,ГЕОРГИЕВ,ПОПОВ И ПЕТРОВИТЕ,ЩЕ ТРЯБВА САМО ЕДИН ИСТИНСКИ ТРЕНЬОР.МАРКОВ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СИ ХОДИ.СЕГА СЕ Е СКРИЛ КАТО МИШОК,ТА ДО СЛЕДВАЩАТА КВАЛИФИКАЦИЯ.ПРОВАЛЯ БЪДЕЩЕТО НА ЕДНО СИЛНО ПОКОЛЕНИЕ.

Да ме извиняваш, но не виждам на кое казваш "Силно поколение" ???

KellyB

Мнениеот KellyB » 30 окт 2008 16:20

Не искам да се заяждам, но нека веднъж Бербатов да на прави такъв финт и в националния. И като капитан да вземе нещата в ръцете си - да се скара, да насочи по-младите, да се опре на съдията, ако щете. А не само да си оправя диадемката като момиченце.
И да излезе потен след мача...
Последна промяна от KellyB на 30 окт 2008 16:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 окт 2008 16:20

Чуйте само реакцията на публиката още преди головия пас на Бербо. Това говори всичко. Дори и да не беше влязла топката във вратата, хората щяха да запомнят отиграването. НО ТЕ АНГЛИЧАНИТЕ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ, ОТ КРАСОТАТА НА ИГРАТА. А всички вие, които се надявате Бербатов да се провали......дерзайте. Дано такова слънце грейне някога и във вашата жалка поляна. Но то и вие си знаете , че там където минете /сте/- НИЩО НЕ РАСТЕ. Остава само злоба, завист и омраза. По-нагоре написах дерзайте... НЕ.....БЕРБАЙТЕ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ultrasloko
Контакти:

Мнениеот ultrasloko » 30 окт 2008 16:23

ДОБРЕ КАК НИТО ЕДИН ОТ ВАС РАЗБИРАЧИ НЕ НАПИСА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЯТО БАБРИ НЕ СЕ НАПЪВА В НАЦИОНАЛНИЯ А ИМЕННО ЧЕ И НА МЕНЕ ДА МИ ДАВАТ ПО 100 000 ПАУНДА НА СЕДМИЦА И АЗ ЩЕ ИЗЯМ ТРЕВАТА И ЩЕ ТИЧАМ КАТО ЛУД ПО ТЕРЕНА И ЩЕ ДАВАМ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ(ОСОБЕНО КАТО СЕ ИМА В ПРЕВИД КАКВИ ФЪТБОЛИСТИ ЧАКАТ НА СКАМЕИКАТА НА MAN UTD)А В НАЦИОНАЛНИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ЗА КАКВО ДА НЕ НАПЪВАМ.ПРОСТО СЕГАШНОТО ПОКОЛЕНИЕ BG ФУТБОЛИСТИ НЕ ИГРАЯТ СЪС СЪРЦЕ ЗА РОДИНАТА И МИСЛЯТ ДОСТА МАТЕРИАЛНО ТОЕСТ НАПЪВАТ СЕ ТАМ КЪДЕТО ПАДА ПАРАТА.ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА НЯМА КАКВО ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ!
vito.jpg
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 30 окт 2008 16:27

Ей, синята злоба край няма. Как може в Калофер да се гордеят, че там се е родил един от великите борци за свобода Хр.Ботев, как може Козлодуй да се горде е с това, че същият този Хр.Ботев е стъпил първо на Козлодуйска земя и как може Враца да се горде е, че пак Хр.Ботев е загинал във Врачанския балкан, а ние да неможе да се гордеем, че футболист който е играл за ЦСКА сега е един от най-добрите футболисти в света и играе за един от най-добрите отбори. Гордеем се с Бербатов и това е. Който му изнася-изнася,на който не му изнася - много му здраве.

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 30 окт 2008 16:27

Гордея се че съм българин.Гордея се защото Христо Ботев е българин,Васил Левски е българин,Джон Атанасов,Иван Вазов и още стотици прославили името на България или загинали за нейната свобода.Но трябва ли да се гордея заради някой футболист? Ами да помислим.Първият който прослави името на България беше Стоичков.Отварям една скоба ще разсъждавам само за по новата история на България а не за далечното и минало.Та Ицето даде много на света респективно прославя България. Да го запомним с култовия отговор "Буенос Айрес" на поздрава "Буенос Диас".Ще го помня и как настъпа съдията който се сащиса от тоя тъмен балкански субект. Да не забравим станалите хитове псувни най кратката от които е към 2 минути.Предствям си Ицето президент на Барса и изправил се на трибуната псува ли псува съдията и неговата майка юнашка.Като казахме майка да не забравим как този българин се отрече от родителите си.Как заплю България неговата родина,която нищо не му била дала. Някой си американси президент беше казал:Не питай какво страната ти ще направи за теб , а се запитай какво ти ще направиш за нея:. Ама какво ли разбират американците.Ееееех Ице Ице и въпреки всичко се годях с теб когато ти връчиха златната обувка, когато бележеше за Барса и чувахме БЪЛГАРИНЪТ Стоичков.Нищо че съм левскар.Няма да забравя как лятото на 1994 излизахме посред нощ по улиците и викахме "Българи Юнаци". А сега какво. Българите останахме малко.На мода е чалгата, циганията , да се псуваме по форумите и учениците да простеят все повече и повече.Няма вече "Българи Юнаци".Остана само споменът.
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 окт 2008 16:28

И логичния въпрос тук е Що чакате само Бербатов да се натяга? На кого да се доказва. На вас ли? Да ви моля за безпристрасност е трудно, щото злобата замъглява съзнанието
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 30 окт 2008 16:33

GoDDeadman написа:Ееееех Ице Ице и въпреки всичко се годях с теб когато ти връчиха златната обувка, когато бележеше за Барса и чувахме БЪЛГАРИНЪТ Стоичков.Нищо че съм левскар.Няма да забравя как лятото на 1994 излизахме посред нощ по улиците и викахме "Българи Юнаци". А сега какво. Българите останахме малко.На мода е чалгата, циганията , да се псуваме по форумите и учениците да простеят все повече и повече.Няма вече "Българи Юнаци".Остана само споменът.

Прав си :idea:

Върни се в “ЦСКА”