Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?
Не ни трябва Генев, тоя на млади години е трамвай и го заобикалят като дръвче, имаме си достатъчно защитници и то най-добрите в България, а Огнянов може да свърши работа ако се контузи някой от титулярите и да служи за по-голяма конкуренция
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
И аз от тия двамата Огнянов предпочитам и дано ако дойде да стегне малко дисциплината. Не знам в кой отбор беше преотстъпен преди това, но се сещам, че като дойде на тича ми направи впечатление, че само той се опитваше да направи нещо от гостуващия отбор... така че може и да не е чак такава мърша 

ogrizko написа:И аз от тия двамата Огнянов предпочитам и дано ако дойде да стегне малко дисциплината. Не знам в кой отбор беше преотстъпен преди това, но се сещам, че като дойде на тича ми направи впечатление, че само той се опитваше да направи нещо от гостуващия отбор... така че може и да не е чак такава мърша
В Беласица беше преотстъпен.

САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!!!!
-
- Контакти:
Моето мнение е,че циганина не ни трябва,но Генев ни трябва.ЗАЩО?
Имаме Централни защитници,но нямаме ляв бек или поне конкуренция на Радо Бачев.В един приятелски мач,преди сезона 2009/2010 Левски-Черно Море,Генев беше ляв бек и ми направи изключително впечатление.И ако не вземем Орлин Старокин от Черноморец(шанса е 1% да го вземем) от България аз искам на второ място най-вече Виктор Генев
Имаме Централни защитници,но нямаме ляв бек или поне конкуренция на Радо Бачев.В един приятелски мач,преди сезона 2009/2010 Левски-Черно Море,Генев беше ляв бек и ми направи изключително впечатление.И ако не вземем Орлин Старокин от Черноморец(шанса е 1% да го вземем) от България аз искам на второ място най-вече Виктор Генев

- Sagittarius
Генев е 1.90 високо момче,не особено бърз,много неповратлив и нескопосан в чистенето.Едва-едва се справя с бързината на централните нападатели,а как би изглеждал в зоната на бека срещу бързи,технични и повратливи крила?Направо ще го развинтят,там е нужен бек със скорост,злоба и хъс,като Сашо от Берое дето го взехме за десен защитник и освен тези качества трябва и да е постоянна помощ на нападението,да центрира добре,да има техника....на нас не ни трябва пълнеж!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Май по-скоро нещата стоят точно така 

- ЧерноМореВарна
- Контакти:
След прецакания трансфер на Наско, предполагам, че и същото важи за въпросните двама.