Искаш ли да ти взема апарата циганин...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Бижутера
- Контакти:
Re: Искаш ли да ти взема апарата циганин...
ами той Благо по принцип си е от ромски произход, учудващо е че нарича друг такъв, какъвто е той...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
- Контакти:
Вижте сега не ме интересуват нито сини, нито червени. Играта му на терена също не я коментирам. Имам предвид друго. Неможе една обществена личност да се държи по този начин. Тази обида е наказуема според всяко едно европейско законодателство. А щом е обществена личност значи винаги ще има интерес към него и винаги ще има журналисти и фотографи който да го следват на всяка стъпка. Дори и да има провокация от тяхна страна един възпитан човек не би се поддал на нея. Има много още на какво да се учим от белите хора. Факт е че голяма част от нашите спортисти са си селяни. И най лошото е че голяма част от вас толерират това. Не може един културен и възпитан човек да каже и какво толкова станало, някой напсувал някого, някой нарекъл някого циганин, мангал или чернилка, нали и ние го правим като ходим на стадиона. Ами значи проблема е и във вас. Замислете се???
И да мисля че съм нещо повече от Благой Георгиев. Успеха не се измерва само с парите които си спечелил. А пък и незнаеш нито кой съм аз нито колко пари съм спечелил. Никога не съм казвал на някого циганин махай се от тук, никога не бих изоставил бременна жена, и никога не бих се държал като простак само защото и другите се държат като такива. Така че когато Благой Георгиев достигне нивото на културните хора може да спра да го критикувам.
Между другото гледал съм доста добри негови мачове и съм го подкрепял на терена, но това няма да ме спре да го критикувам, когато се държи като глупак.
И да мисля че съм нещо повече от Благой Георгиев. Успеха не се измерва само с парите които си спечелил. А пък и незнаеш нито кой съм аз нито колко пари съм спечелил. Никога не съм казвал на някого циганин махай се от тук, никога не бих изоставил бременна жена, и никога не бих се държал като простак само защото и другите се държат като такива. Така че когато Благой Георгиев достигне нивото на културните хора може да спра да го критикувам.
Между другото гледал съм доста добри негови мачове и съм го подкрепял на терена, но това няма да ме спре да го критикувам, когато се държи като глупак.
funstruction написа:Тази обида е наказуема според всяко едно европейско законодателство.
А за това, че фотографчето "Х" едва не си завря обектива вътре в колата, какво е?
Хора вие все едно не сте чували за лично пространство.
Ми дай като е обществена личност и е отишъл в ресторанта "Х' да вечеря спокойно с приятелката си, фотографа да почне да го снима, щото бил обществена личност.
Само Ицо ги оправя и то много бързо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Според мен Благо е доста нервен от раздялата си с бившата приятелка, от която има дете. Цяла България го оплюва него и Лиана. Човекът е изнервен, но той си го направи...
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- жълт ламтурник
invader10 написа: Н а тези ц..............ските песни попюлярни в цял свят как да им казваме, а ?
от funstruction на 27 Май 2010 12:03
Господа управляващи от БФС за реплика подобна на тази “Искаш ли да ти взема апарата, циганин...” в целия цивилизован свят федерациите биха се самосезирали и биха наложили строги наказания. Не искам да се ровя из архивите и да търся, но по мои спомени има не един и два подобни случая завършили с наказание за около 6 месеца извън футбола. Не може един така наречен национал като Благой Георгиев публично да отправя обиди на расистка тематика. Въпреки че знам предварително резултат очаквам да видя реакция...
Така нареченият от теб цивилизован свят е най-гадното нещо,което може да измисли човечеството.Там целта е да те роботизират и да нямаш личен живот.Гадост!

НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Айдее и тоя се помисли за футболист.Такъв смешен национален отбор имаме, а всички в него се взеха за звезди 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- жълт ламтурник
lisynger написа:Айдее и тоя се помисли за футболист.Такъв смешен национален отбор имаме, а всички в него се взеха за звезди
Благо Георгиев, както и всяка друга публична личност е такава, докато изпълнява служебни ангажименти.В частният си живот той се ползва от правата на неприкосновеност, включително и снимането.Няма значение колко голям или малък футболист е-след последните сътресения в Националния, журналисти и фоторепортери би трябвало да са малко по-сдържани.
Много неприятно впечатление ми направи, че Николай Димитров бе питан за мнение, относно заявлението на Иван Стоянов-изключително непрофесионално, в стила на "Биг Брадър".
По света папараците ядат бой за такива снимки(ако ги спипат), но нямат дупе, за да съдят за това.
Върни се в “Футбол - България”