Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
za6toto levski ne krade futbolisti ot drugite otbori.marian hristov go prodadoha v germaniq io6te parviq sezon stana 6ampion praseta.edin igra4 ot tezi na armeiska ko4ina da e prodaden vevropa
levski4 написа:По-важния въпрос,УРОДЕе защо феновете на Сесакату се раждат/подчертавам-РАЖДАТ/в Анадола,а тези на Левски са родени в Европа?Между другото купи ли "Жиует" на брадясалите си родители,последния път като пипах майка ти на едното място
доста беше брадясала
![]()
![]()
UROD написа:levski4 написа:По-важния въпрос,УРОДЕе защо феновете на Сесакату се раждат/подчертавам-РАЖДАТ/в Анадола,а тези на Левски са родени в Европа?Между другото купи ли "Жиует" на брадясалите си родители,последния път като пипах майка ти на едното място
доста беше брадясала
![]()
![]()
СЛАБОУМНО ТЕЛЕНЦЕ ПОД ДОСТОИНСТВОТО МИ Е ДА ТИ ОТГОВАРЯМ.НО ТИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРО ДА ОТИДЕШ ПРИ РОДИТЕЛИТЕ МИ
INZAGHI_99 написа:UROD написа:levski4 написа:По-важния въпрос,УРОДЕе защо феновете на Сесакату се раждат/подчертавам-РАЖДАТ/в Анадола,а тези на Левски са родени в Европа?Между другото купи ли "Жиует" на брадясалите си родители,последния път като пипах майка ти на едното място
доста беше брадясала
![]()
![]()
СЛАБОУМНО ТЕЛЕНЦЕ ПОД ДОСТОИНСТВОТО МИ Е ДА ТИ ОТГОВАРЯМ.НО ТИ ПОЖЕЛАВАМ СКОРО ДА ОТИДЕШ ПРИ РОДИТЕЛИТЕ МИ
малумниците винаги вървите по двойки. Към първият писал, какъв ЛЕВСКАР СИ ТИ БЕ -ГЛУПАК, като не можеш да измислиш, два реда НЕ ПИШИ- МАЛУМНИК.
КЪМ УРОДА- браво бе човек браво, спориш и опонираш и се шегуваш дотук всичко ОК и сега кво падаме до малумието на другия.- и той сега да ти върне клетвата?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта