tprodanov написа:Преди година беше друг треньор. И съм убеден, че мача с Белгия не беше с нищо по-лош от който и да е мач в последните 3 години.
Само ние сменяме толкова често треньори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tprodanov написа:Преди година беше друг треньор. И съм убеден, че мача с Белгия не беше с нищо по-лош от който и да е мач в последните 3 години.
СВОБОДЕН написа:Националите вероятно няма да се класират скоро за голямо първенство (дай Боже да греша), защото нямаме достатъчно силно вътрешно първенство и достатъчно класни футболисти в чужди отбори. Това ще се случи който и да е треньор и няма да има значение дали ще играе Бербатов или не. Пък и аз не бих искал да гледам някое първенство като последното, на което се класирахме с късмет и там записахме три загуби и голова разлика 1:9. От това никой няма полза. Що се отнася до Мъри, то при него отборът има напредък в сравнение с това което беше при Младенов, Марков, Стоичков и пр. При това като класа на играчите и потенциал сме на по ниско ниво. По тази причина, това което е направил Мъри, независимо от загубата заслужава уважение. За пръв път от много време отборът има стил. При това става въпрос за отбор съставен от посредствени играчи, защото те са такива. Вярно е, че националният отбор не е на Боби, Наско или Мъри. Но той не е и на такива псевдоразбирачи, като Данчо Лечков. Не е и на феновете на ЦСКА. За мое съжаление и Мъри в момента не треньор на Левски. Защото според мен в националния той ще си загуби времето. Отборът няма да се класира, а каквото и да направи половин България няма да е с него. Но дори и да се сбъднат мечтите на тази червена България, то отборът пак няма да се класира, но ще играе доста по-лошо. За съжаление и в този случай Стоилов няма да се върне в Левски където му е мястото. Не и докато Батков е тук. А той за съжаление каквото и да си говорим, изглежда непоклатим в момента.
dodo7271 написа:Добре бе, хора, разбрахме, че може да плюем. Дайте идеи как да излезем от това положение. Авторът на материала е умопомрачен цесекар и злобее срещу Наско и Мъри, защото са свързани с Левски. Ок, махаме Наско и Мъри, идват Стойчо Младенов (директор) и Йешич треньор. Играчите обаче не може да се махнат, защото това са футболистите на България, други няма. Освен Мицански, има ли други, които може да извика? Добре, няма повече Лъчо Танев и Емил Данчев да влияят върху отбора, а ще го правят Катерина Паунич и Байдек. Аз нещо не виждам разлика.
НКВД- написа:Какви лъжи бълваш тука ! Мъри е треньор от 1 година. Преди това треньор беше Стоичков - трагични резултати, Пламен Марков - трагични резултати ............ какви ми ги пелтечиш тука , я се събуди !!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта