Къде другаде го има това?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Къде другаде го има това?

Мнениеот kireto2 » 19 май 2010 15:28

Абе истината е, че има някакви качества щом го купиха в Холандия, но имаме доста по-добри вратари от него.Аз по принцип съм за Мъри ,но в случая определено наруши собствените си принципи.

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 19 май 2010 15:30

Какво като няма мачове, нали има татко начело на БФС, има и послушен треньор, който прави каквото му каже таткото, какво ги боли тях, че ние се излагаме пред света

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 19 май 2010 15:31

Много е прав Бербатов, че се махна от тази тиня, наречена България. За какво му е да рита за някакви лумпени, които нищо позитивно не могат да кажат и нищо позитивно не могат да предложат. Защо трябва да си хаби времето и нервите, за някакви примати, за които най-важното нещо в живота е да сипят злоба и омраза срещу другите?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
stefan_ atanasov
Контакти:

Мнениеот stefan_ atanasov » 19 май 2010 15:32

Хайде стига сте го плюли Н.Михайлов бе,ами нормално е той да е вратар стига толко все пак играе в чужбина,аз съм цесекар но ви отговарям веднага дори и резерва в клубният си отбор той трябва да пази,пример титулярният вратар на Рома е бразилец нали а на световното 2-ри вратар ще е Дони неговата първа резерва в Рома.И хайде престанете вече на това момче му трябва да играе защото той наистина е добър вратар.Още помня на В.Левски защото аз бях на мача с Вердер как 40.хил зрители го скъсаха ама направо го скъсаха от псувни и обиди и от тогава това момче го съжалих така,поставих се на негово място и го разбирам много добре защото винаги ще се намери някой който да му припомни този мач.Но казвам ви той е силен характер-перденце и ще ви докаже на всички който го подигравате че някой ден ще стигне успехите на баща си-като футболист обаче,не като раководител но това е друга тема.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 19 май 2010 15:32

Сега беше удобен момент да се пробва Илко Пиргов дали става за националния или не ! А тоя Караджов даже чеп за зеле не става от него .

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 15:32

kireto2 написа:Абе истината е, че има някакви качества щом го купиха в Холандия, но имаме доста по-добри вратари от него.Аз по принцип съм за Мъри ,но в случая определено наруши собствените си принципи.

Съгласен съм, че има и по добри вратари от него, но не са много, а само двама - Митко Иванков и Гошо Петков.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 май 2010 15:34

Мъри,поне според мен този път обърка работата с вратарите...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 19 май 2010 15:36

Жоро_32бс написа:Какво като няма мачове, нали има татко начело на БФС, има и послушен треньор, който прави каквото му каже таткото, какво ги боли тях, че ние се излагаме пред света

Ники Михайлов има много кусури според мен повечето не са спортни но най-големия му кусур е, че е син на Боби Михайлов ... това никога няма да му бъде простено, каквото и да направи ... все пак живеем в България.

Жоро_32бс
Контакти:

Мнениеот Жоро_32бс » 19 май 2010 15:38

Значи един Иво Иванов, който прави отличен сезон в Миньор, е по голям некадърник от Ники Михайлов ли?
Аз не мисля така, няма кой да даде равен шанс на всички. Предпочитам на вратата опитен вратар, дори и по възрастен, но да е бил титуляр през сезона и в добра форма. Немците с Леман могат, а ние не можем

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 19 май 2010 15:40

Бижутера написа:Ники Михайлов е единствения играч в историята на футбола, който има повече мачове за националния си отбор, от колкото в клубния... :lol:

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”