niki87 написа:Аз искам да се отървеме от Сърмов и да налагаме двойка халфове-Гаджев и Балтанов!
Ти както винаги "мноооого разбиращ" от футбол, какъв тип играч е Балтанов, Ники?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
niki87 написа:Аз искам да се отървеме от Сърмов и да налагаме двойка халфове-Гаджев и Балтанов!
kartago написа:niki87 написа:Аз искам да се отървеме от Сърмов и да налагаме двойка халфове-Гаджев и Балтанов!
Ти както винаги "мноооого разбиращ" от футбол, какъв тип играч е Балтанов, Ники?![]()
![]()
![]()
Red_Pride написа:сичкото говедо в Израел!
ЕМИЛ написа:Да го отнясят по-бързо.
Red_Pride написа:сичкото говедо в Израел!
kartago написа:Има причина да съм го гледал, доста преди да отиде в Левски! Странното е, че в предния си отбор играеше много по-добре, но не стана национал, сега играе доста по-слабо ( защото не си е на мястото въобще, няма кой да го сложи там), но го викат в националния!!!!! И мен ме е дразнил, но ми се струва, че сините ще съжаляват след време за него! За далечните му удари ( в България почти иикой не ги ползва!), а че го сложиха дефанзивен халф?!......Е не това е човека!
Djack_84 написа:kartago написа:Има причина да съм го гледал, доста преди да отиде в Левски! Странното е, че в предния си отбор играеше много по-добре, но не стана национал, сега играе доста по-слабо ( защото не си е на мястото въобще, няма кой да го сложи там), но го викат в националния!!!!! И мен ме е дразнил, но ми се струва, че сините ще съжаляват след време за него! За далечните му удари ( в България почти иикой не ги ползва!), а че го сложиха дефанзивен халф?!......Е не това е човека!
И на кой пост би бил по-полезен сърмов,че не се сещам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта