Левски турне

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски турне

Мнениеот groti » 07 май 2010 10:17

Хубава идея,неприложима в този момент с този собственик.Как виждаш Борат кур*ата да плати за стадион,охрана,транспорт и прочие. Това принципно трябва да се "хване" от домакините,но пък в тези времена отборите едва оцеляват.Надали им се плащат и такива разходи.Иначе не виждам какво го нахокахте момчето. Идеята принципно не е лоша
110 години любов!

Левски-1914
Контакти:

Мнениеот Левски-1914 » 07 май 2010 10:34

Edin put v Cherven brqg doidoxa veteranite na Levski sreshtu veteranite na Cherven brqg i imashe nad 7000-8000 choveka! Predstavete si kakvo shte stane ako otide predstavitelniqt otbor v po-golemite gradove!
1914

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 май 2010 11:24

groti написа:Хубава идея,неприложима в този момент с този собственик.Как виждаш Борат кур*ата да плати за стадион,охрана,транспорт и прочие. Това принципно трябва да се "хване" от домакините,но пък в тези времена отборите едва оцеляват.Надали им се плащат и такива разходи.Иначе не виждам какво го нахокахте момчето. Идеята принципно не е лоша

Домакините също играят контроли. ;) Те така или иначе ще платят тези разходи, независимо дали ще играят с "Левски" или Горно Надолнище. Е, при повече публика е нормално да има и повече полицаи, но все пак мачът ще бъде контрола , а не полуфинал за купата. :) Могат да се осигурят и стюарди сред служителите на клуба. Няма да се плащат и самолетни билети до Турция, Кипър или Северния полюс. :)
И одеве забравих най-важното, което не се купува с пари! :) Всички добре знаем, че "Левски" не е само София. Помислете за десетките хиляди наши привърженици от провинцията, най-вече за децата. Едно 10-12 годишно момче от Велико Търново (пак давам за пример този град, защото много ми харесва :) ) няма да отиде на мач на сините в София, просто защото няма да го пуснат родителите му. Но то ще гледа (безплатно) своите любимци в своя град, ще може след мача да пипне в буквалния смисъл своите идоли - Гонзо, Гошо Петков, да не изброявам всичките.... Ще заведе на мача и свое още "неориентирано" приятелче, което може да стане наш съмишленик! :) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 07 май 2010 11:26

Гарантирам че поне 10000 ще дойдат е Русе.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 май 2010 11:59

Стига с тоя Локомотив Каспичан :lol: по-известен стана от Волов да го ...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 07 май 2010 12:11

освен малки деца има и възрастни хора ,които си обичат Левски,но с днешните пенсийки няма как да ходят до София-едно е сигурно хора ще има!!!
Има градове ,които за последно са виждали Левски преди 20 години-градове между 40-100 000!
На турнира Юлиан Манзаров играха детските формации на Левски и цска и имаше по няколко хиляди на мач....

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 май 2010 13:31

Идеята е добра,съгласен съм ! Но за да стане факт това,трябва първо да се изградят стадиони (а докато се изградят колко много други неща има,който трябва да се направят),след което да се изградят силни ДЮШ из цялата страна и мощна реклама на БГ футбола,както и нашите отбори (говоря Левски,ЦСКА и т.н.) трябва да играят нормален футбол и да се представят добре в Европа ! Отделно,в Левски трябва да дойде собственик,който да знае как да се грижи за имиджа на клуба и да знае как може да спечели пари от реклама и да дава пари за отбора,а не да е циция като Батков ! Също така,трябва да се почне правилна работа с феновете т.е. изграждане на мрежа от магазини за фен-артикули (който да са по джоба на българина и да са атрактивни) и да има постоянна комуникация между фен-клубовете от различните градове и отделно между феновете и отбора ! Чак тогава,можем да говорим за подобно турне ! След като всичко това стане,тогава реално ще има смисъл да се предприема подобна инициатива ! Да,и сега ще дойдат хора който ще искат да видят Левски,макар и в този му вид,но какво от това ?! Билетите ще са по 5 лв. максимум и ще се съберат не повече от 5-6 хиляди и реално приходите няма да са големи,в предвид разходите ! Има много неща който трябва да се направят,преди да се предприемат подобни начинания,иначе подкрепям ! На този етап обаче,това си е утопия ;) Само ЛЕВСКИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 07 май 2010 16:58

levskioleole написа:мислиш ли ,че ако отидат в среден или малък град няма да се изсипе целия град да види Левски(това се отнася и за цска)-градове ,които нямат представители в А група-това е и вид реклама ,а да не говорим,ако се играе дерби,че стадиона ще се напълни до дупка
Западните отобри обикалят света,а ние......замислете се има логика

Определено съм съгласен с теб. Идването на Левски в някой по-малък град ще бъде нещо като празник за града и за феновете. Спомням си преди известно време в Ямбол (аз съм от този град) играха финал за купата Левски и цска. Бях малък и до момента не бях виждал толкова много народ на едно място. Лудница е меко казано. Беше мазало :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 май 2010 17:03

Тази идея е болна ... В нито един български регион ПФК Левски не е долюбван. Навсякъде хората мразят доносниците и мутренските им изпълнения. Ще ми е много любопитно обаче да видя една такава циркова трупа и десетте и екзалтирани фена ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 07 май 2010 18:41

Понастоящем живея и уча в София, но съм родом от Търново и мога съвсем категорично да заявя, че Левски е отборът с най-много привърженици не само в града, а и в Търновска област като цяло. Не съм статистик да кажа с колко точно сме повече, но определено не е с малко. Преди няколко години Етър домакинстваше за купата на Левски и имаше рекордна посещаемост от много време насам. Сещата се кой от двата отбора беше причината. Рекордът по посещаемост за всички времена на стадион "Ивайло" не е нито по време на шампионския сезон на Етър от 1991, нито на мачовете с Кайзерслаутерн и Интерн, а при домакинство на Левски с Гунди, което мисля говори красноречиво.

Върни се в “Левски”