Аз съм за Поморие!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
acmilan написа:С повечето неща съм съгласен.Трябва обаче да направя една забележка-Берое също е оставил следа в евротурнирите и смятам,че си достатъчно интелигентен да знаеш това.Вече сегашен български отбор да стигне 1/4 финал в Европа е невъзможно.Това,което стана преди 4 години беше последното изригване на българския футбол,последното за,може би,десетилетия напред.Колкото до самия мач-билетите,които ни бяха предоставени са вече продадени.Очаква се и на място в Ловеч да се продават билети и да сме около 5000 заралии.Надявам се да надиграем и победим Поморие и мечтата да стане реалност
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
red_eraser написа:Дано Поморие да бие , но няма смисъл да се гледа такъв мач Берое играят толкова грозно и слабо но поне в европа ще паднат с един два гола разлика от някой средноевропейски отбор и ще са горди ,че са паднали с толкова малко дори незнам от колко часа е не ме и интересува на Берое и на Славия да гледаш мачове е загуба на време !
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
haha написа:Успех на Черноморец,дано да бият продажния отбор на Берое.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта