София .. в кв.Дружба 1
Червено Знаме ми е най-близо , но незнам там как са нещата ..[/quote]
Еми там са ужасяващи нещата)(пък и щом не си армейче хептен няма да ти е кеф) мисля, че и Академик са ти близко, но и там е същото ла-но[/quote]
ЕЕ щом е така .. Може и по 30-40 мин да пътувам неме бърка .
Къде да тренирам ??
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Къде да тренирам ??
Левскарче да тренира на червено знаме - срамота
Ако наистина си левскар няма какво да му мислиш отивай да се пробваш на "Герена" - ако не стане там тогава му мисли
Успех все пак 

kokic1986 написа:Левскарче да тренира на червено знаме - срамотаАко наистина си левскар няма какво да му мислиш отивай да се пробваш на "Герена" - ако не стане там тогава му мисли
Успех все пак
И аз тфа викам срам ...

Иначе ако можех вече щях да съм там
- fabregas_949
- Контакти:
barcho написа:kokic1986 написа:Левскарче да тренира на червено знаме - срамотаАко наистина си левскар няма какво да му мислиш отивай да се пробваш на "Герена" - ако не стане там тогава му мисли
Успех все пак
И аз тфа викам срам ...![]()
![]()
Ама на Герена са ми над нивото
Ако не ставаш за там, се пробвай във Славия. Доста хора които познавам тренират там и казват, че е много добре - и малки и по-големи. Като последен вариант бих ти препоръчал Септември, но от това което знам от приятели тренирали там и все още трениращи, всичко е "Ту партс" както казваше Стоичков...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
fabregas_949 написа:barcho написа:kokic1986 написа:Левскарче да тренира на червено знаме - срамотаАко наистина си левскар няма какво да му мислиш отивай да се пробваш на "Герена" - ако не стане там тогава му мисли
Успех все пак
И аз тфа викам срам ...![]()
![]()
Ама на Герена са ми над нивото
Ако не ставаш за там, се пробвай във Славия. Доста хора които познавам тренират там и казват, че е много добре - и малки и по-големи. Като последен вариант бих ти препоръчал Септември, но от това което знам от приятели тренирали там и все още трениращи, всичко е "Ту партс" както казваше Стоичков...
Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
soldierflag написа:Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.
От Дружба не е толкова трудно. Има транспорт с 204 от Дружба до Борово, и после имаш 10 минути пеша ходене до Овча Купел...не е трагедия, стига да имаш желание

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
-
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:soldierflag написа:Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.
От Дружба не е толкова трудно. Има транспорт с 204 от Дружба до Борово, и после имаш 10 минути пеша ходене до Овча Купел...не е трагедия, стига да имаш желание
Знам, че има 204, но знам и откъде минава и колко време приблизително ще отнеме прехода.

- Бижутера
- Контакти:
trenera написа:otidi v levski tam e nai dobra bazata trenerah tam![]()
[offtopic]Пиши на кирилица![/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
soldierflag написа:Cesc Fabregas написа:soldierflag написа:Да ама от Дружба до Овча купел или Красна поляна е 3 дена път с камили.
Знам, че има 204, но знам и откъде минава и колко време приблизително ще отнеме прехода.
Еми около час е някъде...

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Върни се в “Футбол - България”