и сега на темата да се върна,че се отплеснах.браво на цска(може да съм левскар) но казвам БРАВО.това е гордост за българия.трябва да се оважаваме и подкрепяме,когато е за общото благо на българия.прав ли съм

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
gilento93 написа:абе тука само неграмотници ли са се събрали.стига с това Уефси,лефски и тем подобни.какво толкова ви доставя удоволствие да се гаврите с името на отбора![]()
и сега на темата да се върна,че се отплеснах.браво на цска(може да съм левскар) но казвам БРАВО.това е гордост за българия.трябва да се оважаваме и подкрепяме,когато е за общото благо на българия.прав ли съм
kenneth написа:Единствения "комунистически" отбор печелил КЕШ (шампионска лига), е Стяуа-Букурещ.
Динамо Киев имат купа на УЕФА.
Цървена звезда взеха КЕШ след промените ( т.е. не са комунистически отбор).
Така че да се изкарат като неуспех червените подвизи в Европа си е доста нагло.
Полша, Чехословакия, Югославия, ГДР, Унгария, Албания да не би да имат КЕШ?
nascko написа:POPCORN написа:абе ти насра цялата тема бе..нямаш ли друга работа освен да говориш глупости за ЦСКА?
Фактите глупости ли са?
Факт е че от всички соц. "грандове", нашенските на са донесли нито една купа за България.
Могат да се редят какви ли не уйдурми защо, как и пр., но е факт - дори калъфка нямаме....
kenneth написа:Единствения "комунистически" отбор печелил КЕШ (шампионска лига), е Стяуа-Букурещ.
Динамо Киев имат купа на УЕФА.
Цървена звезда взеха КЕШ след промените ( т.е. не са комунистически отбор).
Така че да се изкарат като неуспех червените подвизи в Европа си е доста нагло.
Полша, Чехословакия, Югославия, ГДР, Унгария, Албания да не би да имат КЕШ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта